Allos93
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Παιδια τλκ την την εχει δοκιμασει κανεις ή παλι yolo θα ειναι η φαση . Απο οτι μ ειπε 1,5 ωρα 100€ μ εστιλε κ photo μια χαρα φαινεται, 33 δηλωνει.
Παιδια τλκ την την εχει δοκιμασει κανεις ή παλι yolo θα ειναι η φαση . Απο οτι μ ειπε 1,5 ωρα 100€ μ εστιλε κ photo μια χαρα φαινεται, 33 δηλωνει.
κανονικο προγραμμα λεει οχι πρωκτικο και οχι τελειωμα στο προσωπο με extraball. μαλλον απο εβδλμαδα θα την βαλω στο προγραμμα κ βλεπουμε #yolo αν εχει δοκιμασει κανεις ας μας πειΤο θέμα είναι και τι προσφέρει... Θα ψηνομουν για μια δοκιμή αλλά δεν είμαι τώρα θεσσ.
Η ψαλτη πρεπει να ειναιΠαιδια τλκ την την εχει δοκιμασει κανεις ή παλι yolo θα ειναι η φαση . Απο οτι μ ειπε 1,5 ωρα 100€ μ εστιλε κ photo μια χαρα φαινεται, 33 δηλωνει.
Νομιζω το εχεις ξαναπει φιλε μ αλλα δεν μ λεει κατι εμενα για πες μας να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαινουν οι νεοτεροιΗ ψαλτη πρεπει να ειναι
Η ψαλτη πρεπει να ειναι
Η Ψάλτη είναι.Παιδια τλκ την την εχει δοκιμασει κανεις ή παλι yolo θα ειναι η φαση . Απο οτι μ ειπε 1,5 ωρα 100€ μ εστιλε κ photo μια χαρα φαινεται, 33 δηλωνει.
Κατερίνα ΨάλτηΝομιζω το εχεις ξαναπει φιλε μ αλλα δεν μ λεει κατι εμενα για πες μας να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαινουν οι νεοτεροι
ετσι...Κατερίνα Ψάλτη
Ελληνιδα 33-34 ετών, μέτριο σώμα, έχει πάρει κιλά, στήθος 2αρι, σεξ έτσι κ έτσι, πίπα καλούτσικη. Προς Θεού μην την αφήσεις να αρχίσει να μιλάει. Δεν σταματάει με τίποτα κ θα σου κάνει το κεφάλι θερμοσίφωνα .
Δηλαδή αν αρχίσει μετά δεν μπορείς να την σταματήσεις?Η Ψαλτη ειναι, anal δεν... Προσεξε μην αρχισει την παρλα σαν σου τα κανει τσουρεκια. Τελευταια φορα δεν την προλαβα και με ζαλισε.
Δηλαδή αν αρχίσει μετά δεν μπορείς να την σταματήσεις?
Ερώτηση, ξέρει κανείς τι γίνεται με τα ξενοδοχεία;
Έχει επισκεφτεί κανείς στην μετά κορονοιου εποχή;
η περιγραφή σου δυστυχώς είναι και η πραγματικότητα. Ούτε καυτή, ούτε σαρανταρα!Παιδιά, πέρασα με την "καυτή σαραντάρα" τις προηγούμενες ημέρες μια ώρα. Μεγάλο κασκαντεριλικι. Μου αρέσουν τα μιλφ αλλά να είναι καλοστεκουμενα. Σε ένα σημείο ένιωσα μαλακας καθώς νομιζα ότι αυτή έπρεπε να με πληρώσει για να πάω μαζί της. Αρκετά γερασμένη μπορεί και εξήντα. Το χειρότερο είναι η στοματική της υγιεινή. Κακή αναπνοή και χαλιά δόντια.
Σώμα έχει πάρει κάποια κιλά, λογικό λόγω ηλικίας.
Σίγουρα δεν θα ξαναπροτιμηθει.
Για να περάσω αυτό το σοκ η επόμενη θα είναι <22 έστω και ας είναι κομοδίνο.
μια χαρα δουλευουν ολα οπως πριν..Ερώτηση, ξέρει κανείς τι γίνεται με τα ξενοδοχεία;
Έχει επισκεφτεί κανείς στην μετά κορονοιου εποχή;
Ρε παίχτη αυτά τα λάθη είναι ανεπίτρεπτα :SΠαιδιά, πέρασα με την "καυτή σαραντάρα" τις προηγούμενες ημέρες μια ώρα. Μεγάλο κασκαντεριλικι. Μου αρέσουν τα μιλφ αλλά να είναι καλοστεκουμενα. Σε ένα σημείο ένιωσα μαλακας καθώς νομιζα ότι αυτή έπρεπε να με πληρώσει για να πάω μαζί της. Αρκετά γερασμένη μπορεί και εξήντα. Το χειρότερο είναι η στοματική της υγιεινή. Κακή αναπνοή και χαλιά δόντια.
Σώμα έχει πάρει κάποια κιλά, λογικό λόγω ηλικίας.
Σίγουρα δεν θα ξαναπροτιμηθει.
Για να περάσω αυτό το σοκ η επόμενη θα είναι <22 έστω και ας είναι κομοδίνο.
Ιώβ Σώθηκα από ότι κατάλαβα... Προχθές είχαμε κλείσει ραντεβού και επειδή άργησα 4 λεπτά. Μετά δεν το σήκωνε το κινητό και μου έλεγε εμένα δεν με στήνει κάνεις και πιπες μπλε. Ευτυχώς μάλλον την γλίτωσα την φόλα.φίκος και εγω την πήρα μια φορά την σακαράκα και την σούταρα την βρωμιάρα,μύρισε κωλίλα και το στόμα της σκατίλα απο τα σάπια δόντια της ηθελε και 80 ευρώ,φοβήθηκα μην μου μείνει στα χέρια η γριά!ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ!