Kαλημερα αρχοντες.Εχτες ειπα να κανω παλι τον κασκαντερ,αλλα τελευταια στιγμη ξυπνησε μεσαμ ο μιλφοφαγας που αγαπουσα.Για αλλου ξεκινησα τελικα κατεληξα στην γιαφκα της οδου Δαμαρεως.
Ειχα σταμπαρει απο καιρο την μονικα αλλα δε ξερω γιατι δεν εκανα ατακ.Να προσθεσω πως επειδη ολοι εχουμε χουια μας,ετσι κ εγω επηρεαζομαι μερικες φορες οταν ακουω τυπου μαγκιτσες κ νταλικοκουβεντιασμα στο τηλ με τα ψοφιες.)
Αυτη μου φανηκε ευγενικη.Με ειχε πει κ ενα φιλαρακι,οτι ειχε παρει το προγραμμα με το ταντρικο μασαζ ,body to body κ περασε καλα,με πιπα στο τελος.Βεβαια μου ειχε πει οτι κανει κ σεξ.
Μιλησαμε στο τηλ στισ 10 ,αυτη μενει προσ καλαμαρια εγω μενεμενη.Στελνω διευθυνση σε μηνυμα κ με παιρνει πισω..ξεκιναω.Εβαλα χυμο ανανα κ αραξα,ακουγοντας χαλαρα μουσικουλα deep house κ τα συναφη..
Της ζητησα 1 ωρα 2 εκτονωσεις,γλυψιματα,χαδια σωφρονιστικα μπατσακια κ ακαποτο,μου λεει ολα οκ αρκει να εισαι καθαρος.Το κλεισαμε κ ξεκινησε.
11 ακριβως εσκασε.Της ζητησα βεβαια να σκασει απλα ντυμενη,γιατι ειναι ησυχα εδω κ γενικα ρουφιανοι κ κουτσομποληδες,εχω θεμα.(Μια φορα γαμουσα ενα αλβανακι οχι βιζιτα κ ακουω κατα τη 1 να ητανε..,Ζωωωωωωαααα ε ζωααααα...εκει που ηταν κεραια εγινε φοφικο γαριδακι στο καπακι..ξενερα).
Εσκασε με ενα φορεματακι αερινο του τυπου,μια ψηλη σλοβακα που διακοπαρει στην κασσανδρα..
Ηρεμη,ευγενικη,ανοιχτη σε κουβεντα.Αποσο μου ειπε ειναι μια 5 ετια ελλαδα..
Σωμα οπως στις φωτο,φατσα μετρια κ κατω αλλα προστυχη καπως.Λιγα μαλλια κοντα στο 1.73,μικρο σχετικα βυζο αλλα πονηρο.Αρκετα καλο σωμα για τα 36 ετη της.Της εδωσα τα μπαμπελια κ ξεκινησαμε.
Εκανε ντουζ,αν κ μυριζε ωραια.Εκανε πριν ερθει μου ειπε.
Αρχισαμε με φιλια γλυψιματα,με κανε κατι κολπα φιδισια με το σωμα της πανω στο γλυψιμο ,τα δικατσ τα μασαζιστικα..
Ξεκινησε το προγραμμα με γιωργο μαγκα.Αρκετα καλη πιπα θα ελεγα,ανευ.σαλακι καργα δεν ελεγε οχι σε τπτ η μεγαλοκοπελα εξ ανατολας..Παραλληλα δαχτυλωμα.Φουλ υγρασια 100/100.βουνισια..Την εγλυψα,ηταν καθαρη κ καυλωνε.Ενεδωσα σε αρχαιοτατον ιεραποστολικον στα στηθια 1 φορα..Περιπου κανα 20λεπτο ολο μαζι.Εβγαζε ωραιες καυλωτικες φωνες..Στον δευτερο γυρο λεω θα γουσταρουμε..
Μπανακι κ ξεκιναμε,γλυψιμο καργα,πιπετο σκουφο κ βουρ..Δεν ειπε οχι σε τπτ η μεγαλοκοπελα..Σφαλιαρες,βυζακι κωλο κ προσωπο απαλες,,μαλλι τραβηγμα(πολυ μικρο),φιστινγκ.την πηρα σε ολες τις στασεισ μαγκες.Σε καποια φαση που εχυσε την λεω να τον βαλω λιγο πισω,θαχυσω.Διστασε αλλα μετα μου λεει οκ αλλα σιγα.Κανα 5 λεπτο καρφωμα στην γκροβερια κ τελος.Ειχε κ πολυ ζεστη εχτες.
Συνοψιζοντας εκλεισα το καλοκαιρι κ περασα καλα για τελευταιο βραδυ.Η μονικα δεν ειπε οχι σε τπτ κ με κερασε κ γκροβερ στο τελος.Δεν Βιαζοτανε καθολου.Ανετα ξανα εμπ1 μονο κ μονο γιατι δεν λεει οχι σε τπτ..
100/Ε,μια ωρα,πιπα ανευ,2 φορες,τελειωμα αναλ.
Καλο καλοκαιρι αλανια με υγειες.Αριμπεςς