Κύριοι καλησπέρα,
είμαι νέος στο site, αλλά όχι νέος στην ηλικία (ΟΚ δεν είμαι και...παππούς! - 50+).
Αύριο λέω να κάνω μια αμαρτία και φερμάρω εδώ και καιρό την κλειώ (παλιότερα μαρία και πιο παλιά Κατερίνα):
Ξέρει κανείς κάτι μη φάμε καμία φόλα. Επίσης αυτήν
κάπου την είδα (εννοώ σε κριτική) αλλά δεν μπορώ να την βρώ. Φαίνεται καλό αλλά με τις φόλες που κυκλοφορούν ο Θεός να σε φυλάει!!!
Για τη δεύτερη δεν ξέρω τπτ και μυρίζει fake του κερατά! Στην πρώτη είμαι γνωστό κορασιο των μασάζ. Στο Νταμες ήταν σαν Κατερίνα με μεγάλα βυζια αλλά πεσμένα λόγω ηλικίας. Είναι σίγουρα πάνω από 35. Διεκπεραιωτική όσο δεν πάει, προσπαθεί να σου φάει τη δεύτερη φορά μέσα στην ώρα και γενικά δεν αξίζει τα 100€ που ζητάει! Από τα 100 που είναι να δώσει σε αυτήν καλύτερη περίμενε λίγες μέρες και πήγαινε με 120-140 σε μια τύπου εσκορτ ή με πολύ λιγότερα σε κανένα Ζεσι Σπα. Ίδιες υπηρεσίες και καλύτερες μην σου πω.
Προφανώς και η φωτο δεν είναι αυτή, αλλά από εξωτερική ομορφιά όταν έρθει θα νομίζεις ότι έπιασες το καλό, αλλά όταν τελειώσεις και φύγει θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!