Επειδή ήθελα να φάω και εγώ την φόλα μου δεν άντεξα και συναντήθηκα με την κυρία.
Φάτσα και σώμα είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ
Στα θετικά ότι δεν βιάζεται και δουλεύει καλά στο μικρόφωνο
Επειδή ήθελα να φάω και εγώ την φόλα μου δεν άντεξα και συναντήθηκα με την κυρία.
Φάτσα και σώμα είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ
Στα θετικά ότι δεν βιάζεται και δουλεύει καλά στο μικρόφωνο
Ρε μάγκες τί σκατά κάθεστε και ασχολείστε με όλες τις τελειωμένες; Αφού ξέρουμε ότι εδώ και χρόνια από αγγελία για να βρεις κάτι αξιοπρεπές στη Θεσσαλονίκη καλύτερα να παίξεις κανα λαχείο ή τζόκερ.
Καλύτερα να αποταμιεύεις 40-50 παραπάνω και να δοκιμάζεις με τις τελειωμένες που μας φέρνουν τα γραφεία. Τουλάχιστον εκεί στις περισότερες θα διαβάσεις κάποια κριτική και δεν θα πας στε τυφλά....
Είναι όντως έτσι όπως τα λες συναγωνιστή,σε ταξίδι μου στην Θεσσαλονίκη έπεσα θύμα της βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο και μου λείπαν πράγματα έκανα καταγγελία στην αστυνομία.λιγάκι προσοχή σ αυτές της αγγελίες ...
είναι η ίδια μια γυφτοβουλγάρα με ψεύτικές φωτογραφίες...
αρκετά βρωμιάρα...
******* sexaggelies . gr *******
Παιδιά έχει πάει κανείς με την παρακάτω να δώσει info;
Σκέφτομαι να δοκιμάσω το προσεχές διάστημα, εκτός και αν έχει κάποιος κάτι μεμπτό να πεί.
Γράψε/κάλεσε από κινητό που δεν ειναι στο ονομά σου, γιατί μοιάζει με αυτόν που εχει κρεμάσει 4000 ανθρώπους στα μανταλάκια.
Να κλαίς τον αριθμό μόνο, όχι και τη φήμη σου.
by the way το site με τα τηλέφωνα του κοσμάκη ειναι κάτω, πιθανά εδω και κανα 10ημερο.
Γράψε/κάλεσε από κινητό που δεν ειναι στο ονομά σου, γιατί μοιάζει με αυτόν που εχει κρεμάσει 4000 ανθρώπους στα μανταλάκια.
Να κλαίς τον αριθμό μόνο, όχι και τη φήμη σου.
by the way το site με τα τηλέφωνα του κοσμάκη ειναι κάτω, πιθανά εδω και κανα 10ημερο.
Μια ερώτηση πάνω σε αυτό.
Πως μπορείς να πάρεις τηλέφωνο που δεν είναι στο όνομά σου αφού ακόμα και αυτοί που πουλάνε νούμερα στον δρόμο ζητάνε τα στοιχεία σου;;;
Παίρνεις πακιστανικο!Μια ερώτηση πάνω σε αυτό.
Πως μπορείς να πάρεις τηλέφωνο που δεν είναι στο όνομά σου αφού ακόμα και αυτοί που πουλάνε νούμερα στον δρόμο ζητάνε τα στοιχεία σου;;;
Ε πως παίρνουμε πακιστανικό...κι άλλη φορά ρώτησα αλλά δεν έλαβα απάντηση...:-)
Υπάρχει σελίδα και γι' αυτό......Ε πως παίρνουμε πακιστανικό...κι άλλη φορά ρώτησα αλλά δεν έλαβα απάντηση...:-)
Ειδικά όταν μας βοηθούν στο αγαπημένο μας άθλημαΝα μαθαίνουμε ρε αδερφέ...μην μένουμε πίσω από τις εξελίξεις...
Πας καμαρα μιλαω για Θεσσαλονικη στη ροταντα εχει 2-3 πακιστανους του ζητας αριθμο οτι θες cosmote vodafone Q wind στον φερνει του δινεις 5 ευρω και εφυγεςΕ πως παίρνουμε πακιστανικό...κι άλλη φορά ρώτησα αλλά δεν έλαβα απάντηση...:-)