johnnys495
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξέρουμε τιποτα γι αυτην; για μουφα φαινεται και δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια για καταδρομικη
καλησπερα η τυπισσα παιζει πολυ ..εχει δοκιμασει κανεις γραφειο ειναι απο πισω ...ευχαριστω
πργματικα, νομιζω πρεπει να μας πει καποιος τι ειχε.την ειχα επισκεφθει αρκετες φορες παλια και θελω να ξαναπαω...Τη ειχε τυπε?
Μας δουλευεις ρε φιλε?Γκουγκλαρα "ανεξαρτητη φοιτητρια Στελλα" οπως το γραφεις και μου βγαζει Παναγιωτη Λαφαζανη!Κατι σε λιγοτερο τριχωτο εχουμε?Λοιπόν ας γράψω και εγώ το κομμάτι μου ... Είμαι καινούργιος στο site(αν και το παρακολουθώ χρόνια) και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα .
Παίρνω συνήθως 1 κορίτσι το μήνα στο σπίτι . Οι μέχρι τώρα εμπειρίες μου είναι λίγο πολύ όπως όλων...ύψος και βάθος . Στα ψηλά μου είναι η Στελλίτσα...Δεν χρειάζεται link , αν βάλετε στο google ανεξάρτητη φοιτήτρια Στέλλα , θα τη βρείτε .Την παίρνω σταθερά εδώ και καιρό(και 2 φορές το μήνα). Η κοπέλα είναι και πολύ όμορφη και πολύ καλή στη "δουλειά" της . Το μόνο μείον είναι ότι θα γυρίσει μετά το Πάσχα... Δούλευε στην ίδια φάση με την Πάολα-Αντζέλικα η οποία νομίζω σταμάτησε . Αν όχι παρακαλώ για ενημέρωση !
Εδώ λοιπόν θέλω τη βοήθεια σας... Έχω ξεμείνει από μικρές , τύπου φοιτήτριας, call girls και από όσο ψάχνω δεν παίζει τίποτα... Αν κάποιος έχει κάτι στα υπόψιν παρακαλώ να μου πει . Ψάχνω γενικά για μικρές , ελληνίδες , ανεξάρτητες κτλ.... Με πιάνετε
Υ.Γ ( Η Ψάλτη έχει σταματήσει , της έστειλα σήμερα και έχει μπλοκαρισμένο email)
ρε παλικααρια υπαρχη καμια μιλφαρα στη Σαλονηκα μεχρη 80 ευρο
ρε παλικααρια υπαρχη καμια μιλφαρα στη Σαλονηκα μεχρη 80 ευρο
παιδια υπαρχει τοπικ για καυτη σαραντάρα ή λινκ για αγγελια της;
έχει δικό της χώρο; είναι οκ για κάποιοι που νιώθει "αβολα" στο στημένο και είχε κομπλάρει με cg παλιότερα;
την πηρα τελ την καυτι σαρανταρα πρην 2 εβδομαδες κια μου ειπε δε δουλεβο εκανα ενχιρησι μηπος με δουλεβη την πηρε κανης τελευτεα?