DIAPOROS
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
αρχηγε μου.. για πες!!Καλησπέρα
Υπάρχει ένα ωραίο αλβανάκι στο Facebook κατά δήλωσή της βίζιτα η οποία έγραψε ότι έρχεται σε λίγες μέρες Θεσσαλονίκη...
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?
αρχηγε μου.. για πες!!Καλησπέρα
Υπάρχει ένα ωραίο αλβανάκι στο Facebook κατά δήλωσή της βίζιτα η οποία έγραψε ότι έρχεται σε λίγες μέρες Θεσσαλονίκη...
Πες κατι παραπανω ρε τυπε δε μας λες και τιποταΚαλησπέρα
Καλα ενταξει πρεπει να εισαι πολη χαζος να την πατησεις ετσι και να στειλεις 20 ευρω καρτα στην γκομενα πεντακαθαρη απατηΠροφανώς είναι απάτη με κάρτες αλλά θα ενημερώσω όταν έρθει...
Μαζί με το τηλέφωνο θέλεις και κανένα χάπι για το ΣΜΝ που είχε?Μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ κανα τηλεφωνο της Λενκας?
Τη ειχε τυπε?Μαζί με το τηλέφωνο θέλεις και κανένα χάπι για το ΣΜΝ που είχε?
Μαζί με το τηλέφωνο θέλεις και κανένα χάπι για το ΣΜΝ που είχε?
Η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όριο.Προφανώς είναι απάτη με κάρτες αλλά θα ενημερώσω όταν έρθει...
Αν και ήταν ηλίου φαεινότερο να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για απάτη.
Δεν χρειάστηκε να στείλω κάρτα
Της μιλούσα εγώ από εδώ Θεσσαλονίκη και την ίδια στιγμή ένας φίλος μου από Αθήνα και ενώ σε μένα έλεγε να της στείλω κάρτα γιατί είναι εδώ Θεσσαλονίκη την ίδια στιγμή στον φίλο μου έλεγε ακριβώς τα ίδια πράγματα για Αθήνα
για γραψε αν θες τα τεκταινομενα απο σταικουπηρα την κατερινα (σταικου) απο το kakakoritsia.gr και μου ειπε για μια φιλη της κικη ξερει καποιος φιλος κατι