salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
γνωριζουμε κατι για την εν λογω κυρια ?? Με ενα προχειρο ψαξιμο δεν βρηκα κατι
Ναι, έχεις ένα δίκιο σε αυτό, αλλά στα 38 που δηλώνει, και με 1.70 περίπου ύψος και 70 κιλά, δεν περιμένεις να δεις το μοντέλο της διπλανής πόρτας, σωστά; Εγώ με αυτήν την περιγραφή περιμένω να δω μια νορμάλ γυναίκα, η οποία θα έχει και κάπως πεσμένο στήθος, όπως και κάτι να πιάνεις.Σωστα αλλα μπορεις να πεις π.χ. (εχει πεσμενο στηθος, κοντα ποδια, παχακια και εγω την θεωρω γυναικαρα για το γουστο μου), οποτε να μην μπω εγω η καποιος αλλος στον κοπο να σκεφτω καν να την καλεσω, ασχετα αν αξιζει στο κρεβατι η οχι. ;)
Γυναίκα εξ αλλαγής φύλλου, αν δε με απατά η μνήμη μου.γνωριζουμε κατι για την εν λογω κυρια ?? Με ενα προχειρο ψαξιμο δεν βρηκα κατι
ελα ντεΣυζητάτε 3-4 σελίδες για μια κυρία 70 κιλα?
Απλά ρωτάω χωρίς διάθεση να προσβάλω την ίδια ή τα γούστα κάποιων παιχτών.
Δε το λήγετε το θέμα καλύτερα ρε μάγκες?
Δεν συζηταμε για την συγκεκριμενη, τουλαχιστον εγω, λεμε οτι πρεπει να δεχομαστε την καθε κριτικη καλοπροαιρετα γιατι ο κανενας μας εχει αλλα γουστα. Μονο ετσι θα υπαρχει ροη πληροφοριων απο πολλους κατι που ειναι προς οφελος ολων.Συζητάτε 3-4 σελίδες για μια κυρία 70 κιλα?
Απλά ρωτάω χωρίς διάθεση να προσβάλω την ίδια ή τα γούστα κάποιων παιχτών.
Δε το λήγετε το θέμα καλύτερα ρε μάγκες?
Στο Γευγελή στο princess παίζει να γίνεται κάτι. Ρώτα τον κοντό τον Άγγλο τον manager. Τονυ λέγεται με τα μούσια είναι ! Πρέπει να έχει ρουμανάκια στα 100 € !
να συμπληρώσω ότι είναι ταλαίπωρη από της καταχρήσεις!!!! ;)γνωριζουμε κατι για την εν λογω κυρια ?? Με ενα προχειρο ψαξιμο δεν βρηκα κατι
χαχα μονον με το δωματιο σκετο !!!!
Μαρκες ξεχασε τες !!
Ασε μας ρε τυπε διαβασε και λιγο πιο πισω εχουν γραφτει τα παντα για την Νεφελη
τι φαση? εχει και site, μονο sms λεει ομως
ΤΟ καζινο Princess εχει και υπερπολυτελεστατο ξενοδοχειο. Σε παει σε δωματιο εκει !
Ασε μας ρε τυπε διαβασε και λιγο πιο πισω εχουν γραφτει τα παντα για την Νεφελη
Κριτική για Νεφέλη από τον somitim: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=199993.msg5783359#msg5783359]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=199993.msg5783359#msg5783359. [/URL] Τις άλλες δεν έκατσα ιδιαίτερα να τις ψάξω, βρες αναρτήσεις πριν τις 5/10/2014 σε αυτό το νήμα, μπας και βγάλεις παραπάνω άκρη.δεν βρηκα αν καποιος την εχει παρει, αν ειναι real η fake
δεν βρηκα αν καποιος την εχει παρει, αν ειναι real η fake
φίλε απλά πρόσεξε γιατί ενώ είχα πάρει άλλη κοπέλα σε φίλο μου αυτή την εβδομάδα ήρθε άλλη και μιλάμε για μπάζο....δεν ξέρω αν αυτό αναφέρετε πρώτη φορά εδώ μέσα