Μη το λες αυτο,πολλες φορες εχει τυχει να κανουμε το "ψυχικο",και ας μην μας πολυαρεσει,με την ελπιδα να σου βγει δυνατη στο κρεββατι.Ωστοσο,στο τελος,μενει παντα μια τελικη γνωμη και αισθηση.Δεν χρειαζεται ουτε να τον κατηγορησουμε ουτα να τον κριτικαρουμε,εχει συμβει με ολους μας εδω μεσα υποθετω.
Δε διαφωνώ, αλλά αυτά τα ψυχικά είναι που μας μάραναν... Έχω κάνει τέτοια σε ουκ ολίγα στούντιο στο παρελθόν, άλλα μου έχουν βγει καλά, άλλα όχι. Ένα καλό ψυχικό μου είχε βγει την πρώτη φορά με τη Νικόλ, και άλλο ένα με τη Νταϊάνα όταν ήταν και οι δυο τους στο Βαρδάρη. Σε CG ομολογώ ότι επειδή ζητάω συγκεκριμένα πράγματα (GFE, όχι anal, DFK, κλπ.) δεν έχει τύχει να περάσω ως τώρα άσχημα με κάποιο κομοδίνο. Σε CT έχει τύχει να περάσω άσχημα 1 φορά, αλλά εκεί φταίω εγώ, γιατί ήξερα σε τι κατάσταση πήγαινα (3 μέρες άυπνος από δουλειά και με μηδέν αντοχές), προς τιμήν της όμως, η κοπέλα έδωσε ρέστα κι έκανε ότι μπορούσε.
Αγαπητε Spiler εισαι φαουλ. Εγραψες ολοκληρη εκθεση οχι ως δικηγορος του διαβολου αλλα ως δικηγορος της Αλια. Ολα τα δικαιολογησες μονο τη ρεσεψιον που αργησε τον καφε αφησες. Παντως και αλλος εχει γραψει αρνητικα για την εμφανιση της και στο κατω κατω καλα εκανε ο gsx59 που εγραψε τη γνωμη του, γνωμες θελουμε εδω οχι να ψαχνουμε δικαιολογιες.
Συγγνώμη, ξέρεις κανένα ξενοδοχείο που να μην κάνει πάνω από 10λεπτο να σου φέρει καφέ στο δωμάτιο; Εγώ προσωπικά όχι, και έχω πάει σε ουκ ολίγα ξενοδοχεία έως τώρα... Διάολε, εδώ σε καφετέριες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κάνουν 5-10 λεπτά να φέρουν τον καφέ άμα έχει λίγη κίνηση, το room service του ξενοδοχείου δε θα κάνει, που έχει να κάνει και 1002 άλλα πράγματα πέρα από καφέδες;;; Κοινή λογική θέλει αδερφέ, τίποτα παραπάνω...
Όσο για το φάουλ, συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω... Κάποτε μια φίλη που έκανε CT με την τότε σχέση της μου είπε το εξής: "ο πελάτης πληρώνει την ώρα, το τι θα κάνει μέσα σε αυτήν την ώρα, είναι δικό του θέμα, άμα θέλει και μπορεί να γαμάει 2 ώρες συνεχόμενα μαγκιά του, αλλά αυτός που συνήθως φταίει άμα περάσει η ώρα και δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά που θέλει, είναι ο πελάτης, όχι η κοπέλα, η οποία δεν ξέρει τι θέλει ο πελάτης να κάνει." Ξέρω ότι ακούγεται λίγο κάπως, αλλά είναι αλήθεια... Η άλλη έρχεται για να περάσεις εσύ, εγώ, ή ο κάθε πελάτης της, καλά. Δεν ξέρει συνήθως τι θέλει ο καθένας μας, ή πως θέλουμε κάποια πράγματα, είναι στο δικό μας χέρι να εξηγήσουμε στην άλλη και τι θέλουμε, και πως το θέλουμε. Και στην τελική, όπως είπε και ο AGNIUS, στο χέρι μας είναι να κόβουμε και τα πολλά σόσιαλ, και ότι άλλο δε μας αρέσει. Π.χ. εγώ δε γουστάρω να καπνίζει η άλλη μέσα στο δωμάτιο, γιατί με ενοχλεί η μυρωδιά μιας και δεν είμαι καπνιστής, οπότε άμα πάει να ανάψει τσιγάρο, ευγενικά της λέω ότι με ενοχλεί ο καπνός, και θα ήθελα να μην καπνίσει όσο είμαστε μαζί. Αυτά είναι πράγματα που κάποιος οφείλει να τα ξέρει όταν παίρνει CG και CT φίλε, κι αν δεν τα ξέρει, τα μαθαίνει σχετικά γρήγορα.