travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 3.870
koritsia gia thessaloniki.fecebook. ....γραφειο σονιας ηζωη ειναι στην φοτο.....
Παιδια γνωριζουμε κατι για την εν λογω milf; Στο googleαρισμα της φωτο δεν βρεθηκε κατι κακο, οποτε ψηνομαι. Βεβαια ζητα 100 χωρις γυμνο και χωρις κωλο, για αυτο λεω μηπως ειναι τιπιτα καλο...
Παιδια γνωριζουμε κατι για την εν λογω milf; Στο googleαρισμα της φωτο δεν βρεθηκε κατι κακο, οποτε ψηνομαι. Βεβαια ζητα 100 χωρις γυμνο και χωρις κωλο, για αυτο λεω μηπως ειναι τιπιτα καλο...
ε και συ τον εδωσεσ στεγναΜε πιο νικ τις εδωσες ρε φίλε αφού αυτό είναι το πρώτο σου ποστ?
Κλασική περίπτωση "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει" ο δικός μας.ε και συ τον εδωσεσ στεγνα
ενημερωνο ολοι την παρεα ΜΑΚΡΙΑ ειναι ισωσ και το ΠΟΙΟ αθλιο μοσχαρι στην ΕΛΛΑΔΑ δεν βλεπετε
βρωμαει και ειναι αθλια
μονο με τετοια αγγελια θα μπορουσε να δεχτει τηλεφωνα παιδια
καλησπερα σε ολοι την παρεα
σασ διαβαζω καθημερινα αλλα δεν γραφω λογο ελειωησ ευρω και χρονου!!
ρε μαστορα παλεψεσ με αυτο το ζωντανο?αξιοσσσσσσσσσσσσσΑκόμη βρωμάει αυτη?Ειχα παει την πρωτη φορα που ηρθε Θεσ/νικη από Βόλο (αν δεν κανω λαθος).Οταν την ειχα βαλει στα 4 μου ρθε μια ευωδια ψαροκασελας...και φυσικα αλλαξα κατευθειαν σταση και τελειωσα στους τεραστιους με ισπανικο.Παραδειγμα προς αποφυγην η εν λογω.
ρε μαστορα παλεψεσ με αυτο το ζωντανο?αξιοσσσσσσσσσσσσσ
πηρα προχτεσ μια μιλφαρα να την πιεισ στο ποτηρη!!!καλο σωματακι κοντο μαλλι ξανθο απιστευτο σεχ απο κωλο και γενικα σε οτι την ζητησεισ δεν λεει οχι.απο οτι μου ειπε ειναι παντρεμενη στη θεσ/νικη και πωσ το κανει γιατι βαρεθηκε μαλλων τον μαλακα τον αντρα τησ και γενικα γ τα φραγκα κ τησ εμπειρειεσ.αλλαξανε η καταστασησ μαγκεσ και ολο και ποιο πολλεσ νοικοκυρεσ βγενουν στον αγωνα τησ επιβιωσησ!!!
Εισαι τεραστιος ....δωσε πονο.πηρα προχτεσ μια μιλφαρα να την πιεισ στο ποτηρη!!!καλο σωματακι κοντο μαλλι ξανθο απιστευτο σεχ απο κωλο και γενικα σε οτι την ζητησεισ δεν λεει οχι.απο οτι μου ειπε ειναι παντρεμενη στη θεσ/νικη και πωσ το κανει γιατι βαρεθηκε μαλλων τον μαλακα τον αντρα τησ και γενικα γ τα φραγκα κ τησ εμπειρειεσ.αλλαξανε η καταστασησ μαγκεσ και ολο και ποιο πολλεσ νοικοκυρεσ βγενουν στον αγωνα τησ επιβιωσησ!!!
διαβασετον και θα καταλαβεισ.βαρκα γιαλοσ ειναιτι εννοεις house οτι δεν ειναι αξιοπιστος;