ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.106
- Πόντοι
- 34.538
ΠΑΠΑΡΙΑ!!!!!Καλημέρα, Εχει παρει κανείς αυτή την φοιτήτρια φιλοσοφικής? η ειναι fake?
ΠΑΠΑΡΙΑ!!!!!Καλημέρα, Εχει παρει κανείς αυτή την φοιτήτρια φιλοσοφικής? η ειναι fake?
αντε να βοηθησω τον συναγωνιστη....αυτες τις φοτο της ανεβασε στο φατσοβιβλιο ησονια....το γραφειο που δουλευε η ολγα η λινα η κατια..στο koritsiagiathessaloniki....οποτε μαλλον ειναι γυναικα..
Καλημέρα, Εχει παρει κανείς αυτή την φοιτήτρια φιλοσοφικής? η ειναι fake?
Μια που η αγγελία δεν υπαρχει πια δωστε ενα hint για το κοριτσι. Μερσι.Καστανόξανθη.Ηλικία λίγο πριν τα 30,όμορφο πρόσωπο(γλυκό όχι σκυλέ)ψηλή,κανονική στα κιλά.Εξαιρετική σαν σέρβις και πολύ καλό social time.Δέχεται σε δικό της χώρο.Overall μια χαρά σαν επιλογή.
Θα την καταλάβεις από το "..Πυλαία,σύνορα Πανοράματος"Μωρε τα whereabouts τα συγκρατησα, το ονοματακι της δεν θυμαμε (η καποια αλλη πληροφορια αν ξαναπαιξει αγγελια της)
Καλημέρα, Εχει παρει κανείς αυτή την φοιτήτρια φιλοσοφικής? η ειναι fake?
φαντασμα!!!!! ο kikas αναστηθηκεΚαλημέρα, Εχει παρει κανείς αυτή την φοιτήτρια φιλοσοφικής? η ειναι fake?
10 φωρεσ το εγραψεσ και σε γραφει στα @@ του.ε σταματατο και εσυκαλησπερα σε ολο το φορουμ...σας κουραζω αλλα τι να κανω?την ψαχνω!!!!.πριν απο 1 με 1,5 χρονο υπηρχε αγγελια απο ελληνιδα εμφανισιμη που τησ εστελνεσ mail kai soy egrafe ena katebato οτι θα τη συναντησεισ σε ξενοδοχειο και αν δε σου αρεσει αυτο που βλεπεις θα φυγεις.πραγματι για τα δικα μου τα γουστα ηταν πολυ δυνατο το μωρο....εχς χασει ομως επικοινωνια δεν δουλευει πλεον να υποθεσω??απ οτι θυμαμαι κλειναμε παντα στο νικοπολις γτ καπου εκει κοντα ηταν η δουλεια της νομιζω ειχε μαγαζι με ενδυση και επειδη δεν τα πηγαινε καλα γι αυτο ξεκινησε τη δουλεια αυτη...βεβαια μπορει και να ηταν μουφα ολο αυτο που ελεγε.αν ομως εστω καποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει εστω σε π.μ υπαρχουν καποιοι κυριοι οπως ο house of fun που επειδη εχουν γραψει χιλιομετρα που και εχουν μεγαλη εμεπιρια ισως μπορεσουν να βοηθησουν νομιζω το ονομα της ξεκινα απο γ απ οτι μου ειχε πει...σας ευχαριστω!!!!!!
παραθετω και ακριβως που ειχε γινει συζητηση για την εν λογω!!!!
χρονια πολλα φιλε για τη μερα καταρχην κατα δευτερο ειπα οποιος ξερει κατι....νομιζω οτι σημερα εκανες εγγραφη και ειναι το πρωτο σου μηνυμα οποτε δεν ξερω τι λογους εχεις να νευριαζεις τοσο....πιθανον να ξερεις την κοπελα οποτε νομιζω αν μου στειλεις ενα μηνυμα με π.μ και μου πεις αν ξερεις κατι παραπανω μα σταματησω να ασχολουμαι.οσο για τον house of fun δεν τον ξερω δεν με ξερει αλλα παντα σε οτι μου ειπε ειχε πεσει μεσα γι αυτο και τον ρωταω.καθε παρατηρηση σου δεκτη αλλα καλυτερα σε π.μ δε νομιζω η οποια δικη μας συνομιλια να απασχολει τους αλλους χρονια πολλα και παλι για την ημερα!10 φωρεσ το εγραψεσ και σε γραφει στα @@ του.ε σταματατο και εσυ
ευχαριστω ρε φιλε!!!!μπηκε ο αλλος με εγγραφη σημερα πρωτη μερα και μου τη λεει κιολας.να σαι καλα που ανταποκριθηκες!!!!Παίχτη δεν υπάρχουν νέα της εδώ και πολύ καιρό.
Αν ήξερα κάτι θα στο έλεγα.
καλησπερα σε ολο το φορουμ...σας κουραζω αλλα τι να κανω?την ψαχνω!!!!.πριν απο 1 με 1,5 χρονο υπηρχε αγγελια απο ελληνιδα εμφανισιμη που τησ εστελνεσ mail kai soy egrafe ena katebato οτι θα τη συναντησεισ σε ξενοδοχειο και αν δε σου αρεσει αυτο που βλεπεις θα φυγεις.πραγματι για τα δικα μου τα γουστα ηταν πολυ δυνατο το μωρο....εχς χασει ομως επικοινωνια δεν δουλευει πλεον να υποθεσω??απ οτι θυμαμαι κλειναμε παντα στο νικοπολις γτ καπου εκει κοντα ηταν η δουλεια της νομιζω ειχε μαγαζι με ενδυση και επειδη δεν τα πηγαινε καλα γι αυτο ξεκινησε τη δουλεια αυτη...βεβαια μπορει και να ηταν μουφα ολο αυτο που ελεγε.αν ομως εστω καποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει εστω σε π.μ υπαρχουν καποιοι κυριοι οπως ο house of fun που επειδη εχουν γραψει χιλιομετρα που και εχουν μεγαλη εμεπιρια ισως μπορεσουν να βοηθησουν νομιζω το ονομα της ξεκινα απο γ απ οτι μου ειχε πει...σας ευχαριστω!!!!!!
παραθετω και ακριβως που ειχε γινει συζητηση για την εν λογω!!!!
Ποιο γραφειο είναι αυτό?Συναντηση χθες με Ειρήνη ουκρανέζα απο γραφείο Μαρίνας - Βάνας. Ήταν και πριν 3 χρόνια στο γραφείο και επανήλθε. Πάρα πολύ πετίτ γυναίκα 1,63 / 50 kg 28 χρ. με πολύ μικρό κολαράκι και βυζάκι. Στο παιχνίδι όμως δυναμίτης γλωσσόφιλα απίστευτα, χαμούρεμα, γλύψιμο τα παιρνει όλα παντού με λίγο γκρίνια. Στο γαμίσι χτυπιέται σαν γάτα σε σακκί. Με τέλειωσε και την τέλειωσα δύο φορές σε μία ώρα, αλλά τα 100 γιούρια παραμένουν ακατέβατα..... Δυστυχώς κολαράκι δεν δίνει και δαχτυλακι ψιλοζορίζεται