Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
αυτην την γκλορια εννοεις μαν μου?Στο kanesex έχει αγγελία.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Gloria
αυτην την γκλορια εννοεις μαν μου?Στο kanesex έχει αγγελία.
σε δικο της χωρο;Επισκεψη στην εν λογο Η Κλόντια είναι καυτή ομορφο μωρο απο ουκρανια λεπτη.Στα του αγωνα τα φιλια δε τα τσιγκουνευετε καθολου συμμετοχη καλη στον αγωνα τον οποιο πεχτηκαν 2 γυροι.Κοστος 150 ευροπουλα τα οποια προσωπικα δεν εκλαψα
Αν εννοεί αυτή βάλε 10/15 χρόνια παραπάνω οπότε αδιάφορη για μένα τουλάχιστον άσε π με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμεαυτην την γκλορια εννοεις μαν μου?
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Gloria
Ναισε δικο της χωρο;
Ακουσε με μην παςτι έχουμε εδώ?KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Passion 1
Browse listings and information of seller Passion 1kanesex.com
Γιατρέ εσύ;Ακουσε με μην πας
Γιατί τηγανιά έχει φάει το κορίτσι αλλά από ότι κατάλαβα θα κάνω έναν κασκαντέριλικι στις Αργεντινες. Αν και έχω πει από λατινική Αμερική μακριά μόνο Μαλιμπούόχι Εύη ααδερφέ, μακρυά!!
Αδερφέ μου αν η Γκλόρια είναι 35,εγώ είμαι 15! Είναι 50 και πάνω!Μάλλον από τυπογραφικό λάθος έγραψες ανάποδα το 3 και το 5 τυπε
Malibu,δυναμίτης για μένα, σωματάρα και πεντακάθαρη, ναι!!!Γιατί τηγανιά έχει φάει το κορίτσι αλλά από ότι κατάλαβα θα κάνω έναν κασκαντέριλικι στις Αργεντινες. Αν και έχω πει από λατινική Αμερική μακριά μόνο Μαλιμπού
Που την ξέθαψες την Σαντρα την συγχωρεμένη την πηγαδουνα;;; Πριν 20 χρόνια είχε κάνει μεγάλη καριέρα στα μέρη μας & μετά Αθήνα & με γερμανικές τσόντες κτλ κτλ.. Πολύ δουλεμένη ήταν από μικρή ..
Έλα ρε,έφυγε από τη ζωή;Από ποια αιτία και σε τι ηλικία;Κρίμα!Που την ξέθαψες την Σαντρα την συγχωρεμένη την πηγαδουνα;;; Πριν 20 χρόνια είχε κάνει μεγάλη καριέρα στα μέρη μας & μετά Αθήνα & με γερμανικές τσόντες κτλ κτλ.. Πολύ δουλεμένη ήταν από μικρή ..
Ναι συγχωρήθηκε έχει κάνα 2χρονια νομίζω. Ανακοπή αν δεν κάνω λάθος.. Τώρα ηλικία δεν θα ήταν καμία 55-60;Έλα ρε,έφυγε από τη ζωή;Από ποια αιτία και σε τι ηλικία;Κρίμα!
Εισαι ετοιμος να πουλησεις κανενα νεφρο?Αν θέλω μια κοπέλα για παρέα να πάμε κάνα νησάκι, θα πρέπει να πληεωσω μια δυο ημέρες ότι την έχω κλείσει?
ή θεωρείτε ότι κάνουν άλλες τιμές όπου συμπεριλαμβάνονται και τα φαγητά και τα ποτά και η θάλασσα κτλ
Η πουτανα δεν σκεφτεται ετσι.....Χαχα αλήθεια πολύ ακριβά δηλαδή είναι?
Εγω σκέφτηκα ότι αν μια κοπέλα γουστάρει να κάνει και διακοπές και να την φερθεί κάποιος ανθρώπινα, ότι ίσως δεν θα πληρώσει τόσα πολλά.
Αν δεν τη πηδας,θα σου βγει πιο φθηνα.Σίγουρα δεν είναι όλες οι κοπέλες εκεί ίδιες. Κατανοώ αυτό που λες, αλλά λέω μήπως καποια το δει σαν ξεκούραση και πιο ανθρώπινη επικοινωνία
Ποιο ευκολο ειναι να πας σε κανενα μασατζιδικο και πανω στην συζητηση να τις το προτεινεις να πατε διακοπες.....που και εκει η πιθανοτητες ειναι λιγες αλλα ποιο πιθανο απο το να πας να ρωτησεις γραφειο...Σίγουρα δεν είναι όλες οι κοπέλες εκεί ίδιες. Κατανοώ αυτό που λες, αλλά λέω μήπως καποια το δει σαν ξεκούραση και πιο ανθρώπινη επικοινωνία
Αν βρεις μια κοπέλα, κάνεις πολλά ραντεβού μαζί της (πολλά όμως) και σε γνωρίσει καλά, αν σε συμπαθεί όλα παίζουν, εκτός από το τελείως τζάμπα...Σίγουρα δεν είναι όλες οι κοπέλες εκεί ίδιες. Κατανοώ αυτό που λες, αλλά λέω μήπως καποια το δει σαν ξεκούραση και πιο ανθρώπινη επικοινωνία
Από το κεφάλι βρωμάει το πSAR...τι έχουμε εδώ?KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Passion 1
Browse listings and information of seller Passion 1kanesex.com