Λοιπόν παίδες έπαιξε φάση με Lupita (που δεν τη λένε L).Δυστυχώς το όργανο δεν ακολούθησε ποτέ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κοπέλας γι' αυτό και δεν γράφω κριτική.
Εμφάνιση.Πανέμορφη.Αυτό που βλέπετε στις φώτο και πιο ωραία,μοντελο πραγματικό.Αρκετά ψηλή ωραία μάπα με λατινοαμερικάνικα χαρακτηριστικά, λίγο σχιστά μάτια (έχει σχέση με Japan),ελαφρώς σοκολατί δέρμα,μέση δακτυλίδι στήθος κοντά στο 2 σφιχτό και στητό,μικρό αλλά πεταχτό καλοσχηματισμένο κολαράκι.Μαλλί αυτό των φωτο και πεντακάθαρη.
Tips: i)όσοι τη φέρεται στο χώρο σας φροντίστε να υπάρχει μουσική.Ιδίως κατά τη διάρκεια του sex.
ii)Όσοι την ποτίσετε λατρεύει τα ελληνικά κρασιά.Το νου σας ρεμάλια…
iii)Δώστε βάση στο στήθος που δείχνει να ερεθίζεται εύκολα
Γενικά:Θεωρητικά ένα αποτυχημένο ραντεβού και όμως δεν τα κλαίω τόσο πολύ τα 170.Εμφανισιακά σούπερ , πολύ ευχάριστη και γελαστή και διάθεση για sex είχε.Ωραιο τυπάκι γενικά.Αρνητικό πως απόφυγε το φιλί στην αρχή (ίσως γιατί είμαι φουγάρο και δεν καπνίζει),αλλά στο τελικό social όταν της είπα έλα να σου δώσω ένα φιλί όχι μόνο υπάκουσε αλλά μου ζήτησε και δεύτερο...Έβλεπα μια Ιαπωνέζικη ταινία τις προάλλες και ο πρωταγωνιστής λέει κάποια στιγμή.
¨Οι σκιές γίνονται πιο σκοτεινές όταν πέσει η μία πάνω στην άλλη;¨
Δεν γνωρίζω, απλά στο sex δεν ήμουν εκεί και έγινε ένα παιχνίδι σκιών.
Άμα της αφιέρωνα ένα τραγούδι είναι το “shadow play” του Rory Gallagher.
σημείωση:Μην αποθαρρύνεστε από τη δική μου περίπτωση.Είναι δοτική και θέλει να περάσεις καλά μαζί της.Ίσως πρέπει να την καθοδηγήσετε σε κάποια σημεία αλλά είναι ¨υπάκουη¨.
το γραφείο άψογο.
Μάλλον έρχονται τα γαμημένα τα γεράματα και εγώ ακόμα το παίζω εικοσάρης ο μαλάκας…