Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.428
Σε εσένα μπορεί να έχω κάτσει σε άλλους όχι και ζηλεύουν χάχαΣε μένα έχεις κάτσει.. για να μάθεις
Σε εσένα μπορεί να έχω κάτσει σε άλλους όχι και ζηλεύουν χάχαΣε μένα έχεις κάτσει.. για να μάθεις
Για αυτό δεν είχες καποτες μαζί σου.
Και ζητούσες να πάρουν η πελάτες.
Αν δε επερνε ο πελάτης καποτες ακυρώνεις το ραντεβού?η είχε συνέχεια το ραντεβού.
Και ποια μάρκα καποτες περνεις.
Έχω απορία.
μια χαρα ομως σε αυτη τη περιπτωση δε θα επρεπε να σου αφαιρεθει και ο τιτλος του call girl?.οχι τιποτα αλλο μη σου βγει το ονομα και σε λενε βιζιταΑπωθημένο έχω μένει και σε εσένα ρε σατανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το πω αλλιώς
Απλά δεν σας κάθομαι
Με ρωτάνε απαντάω απλόμια χαρα ομως σε αυτη τη περιπτωση δε θα επρεπε να σου αφαιρεθει και ο τιτλος του call girl?.οχι τιποτα αλλο μη σου βγει το ονομα και σε λενε βιζιτα
και για πιο λογο γραφεις σε αυτο το thread που ειναι για της πουτανες της θεσσαλονικης ,περα απο το να τρολαρεις αφου εχεις ηδη δικο σου thread?
και σε ποια ερωτηση απαντησες οταν ειπες σε ενα μελος να μη γαμαει μαξιλαρια?Με ρωτάνε απαντάω απλό
Νομίζεις.....Απωθημένο έχω μένει και σε εσένα ρε σατανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το πω αλλιώς
Απλά δεν σας κάθομαι
Ούτε εγώ έχω απωθημένα χάχαΝομίζεις.....
Αλλά για να μην δημιουργώ εντυπώσεις, έχω ξεπεράσει εδώ και χρόνια τα απωθημένα γενικώς.........
Κάποια είναι πράσινα, κάποια κόκκινα..είναι κομματικά κριτήρια?Καλησπέρα, καλή χρονιά να έχουμε, άλλαξε το σάιτ την λειτουργία ? όλα τά άβαταρ φορτίζουν
Είσαι ότι ψηφίζειςΚάποια είναι πράσινα, κάποια κόκκινα..είναι κομματικά κριτήρια?
Νομίζω ότι είμαστε ότι τρώμε ( λένε)Είσαι ότι ψηφίζεις
Ναι ναι η κοπέλα φταίει πού την έχεις 11 ιντσες...Καλη ρε συ αυτη η Τανια, αλλα εβαζε πολυ φρενο... Οταν την επαιρνα στα 4 , ολο μου ελεγε οτι ποναει και θελει να αλλαξουμε σταση. Και τις 2-3 φορες που τη πηρα τα ιδια.....
Άντε @passas87 πήρες και το κομπλιμάν σου.Μήπως έχετε συνευρεθεί με τη Ζωή και σε κατάλαβε;Ζωή καμία κανονική γκόμενα δεν θα παραπονιόταν έτσι.Ίσα ίσα θα χαιρόταν και με την κατάλληλη ύγρανση δεν θα μασούσε μία.Μερικά εσκορτάκια βρίσκουν προφάσεις @Ζωή50Ναι ναι η κοπέλα φταίει πού την έχεις 11 ιντσες...
Μπα ούτε κομματικά ούτε κομμωτήκαΚάποια είναι πράσινα, κάποια κόκκινα..είναι κομματικά κριτήρια?
Γκόμενα μπορεί να χαιρόταν, κοπέλα της δουλειάς δεν νομίζω
Πω πω μόλις μίλησες πάνε τα χρώματα, παρεμπιπτόντως και εγώ πράσινη ήμουνα...2 είμαστε πράσινοι οπότε καλύτερα να φεύγουμε......άσε που η συζήτηση πήγε πάλι στις φιλοσοφίες....
εσύ κόκκινη ήσουν πάντα.....εσώρουχα,μαλλιά ,κκε.....όλα.Πω πω μόλις μίλησες πάνε τα χρώματα, παρεμπιπτόντως και εγώ πράσινη ήμουνα...
Χμ.... Τα αγοράκια με λιγότερες ίντσες έχουν άλλα προνόμια, παίρνουν πιο εύκολα τα κωλαράκια, οπότε μόλις δεις κάποιον να φωνάζει αριστερά-δεξιά ότι παίρνει όλες από πίσω θα ξέρεις πάνω κάτω πόσες ίντσες κουβαλάει καλημέραΚανονικά σε όσους τον έχουν από 6 ιντσες και κάτω , πρέπει να κάνετε εκπτώσεις..