Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Φιλε δεν είχα την τιμή να την γαμησω ακαποτα. Άλλα εκλεκτά μέλη έχουν αυτά τα πρωτεία.Τύπε μου αυτό δεν είναι προβλημα. Εκτός αν την γαμας κ συ ακαποτα
Φιλε δεν είχα την τιμή να την γαμησω ακαποτα. Άλλα εκλεκτά μέλη έχουν αυτά τα πρωτεία.Τύπε μου αυτό δεν είναι προβλημα. Εκτός αν την γαμας κ συ ακαποτα
Φιλε δεν είχα την τιμή να την γαμησω ακαποτα. Άλλα εκλεκτά μέλη έχουν αυτά τα πρωτεία.
για την χθεσινή δεν είπες όμως καλή ήταν.;...Η ρωσιδούλα που σήμερα την βγάλανε απο το rich.....Φιλε δεν είχα την τιμή να την γαμησω ακαποτα. Άλλα εκλεκτά μέλη έχουν αυτά τα πρωτεία.
Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα όταν πήγα να την πάρω στα 4,μου είπε να μπω με προσοχή.Είχε ωραίο μοντελέ κορμί πάντως η άτιμη,με σέξι γραμμή μπικίνιΚαλη ρε συ αυτη η Τανια, αλλα εβαζε πολυ φρενο... Οταν την επαιρνα στα 4 , ολο μου ελεγε οτι ποναει και θελει να αλλαξουμε σταση. Και τις 2-3 φορες που τη πηρα τα ιδια.....
Αυτή λογικά αν κάνει golden shower,θα βγάζει και ψήγματα χρυσούΝεκρική σιγή επικρατεί...
Μια Bella μας έμεινε που το μουνί της είναι φαρμακείο (250 € / 1 ώρα) και ότι απέμεινε στο Σωματείο μας...
Πάμε για μετά τα Φώτα...
Χρυσου και γαλοπουλας μαζι...Αυτή λογικά αν κάνει golden shower,θα βγάζει και ψήγματα χρυσού
Μπορεί κάποιος διεκεριμένος και πιστοποιημένος να μας εγγυηθεί ότι η κυρία παρέχει top απόδοση & υπηρεσίες και ότι η βιτρίνα είναι αυτό που φένεται ???Αυτή λογικά αν κάνει golden shower,θα βγάζει και ψήγματα χρυσού
Νεκρική σιγή επικρατεί...
Μια Bella μας έμεινε που το μουνί της είναι φαρμακείο (250 € / 1 ώρα) και ότι απέμεινε στο Σωματείο μας...
Πάμε για μετά τα Φώτα...
Σωστός.Να τα δώσεις για μια κορυφαία εμπειρία σε εμφάνιση,αγώνα και συμπεριφορά.Αλλά όπως λες,για τέτοιο κασέ θα πρέπει να είσαι σίγουρος,να βασιστείς στα λεγόμενα αξιόπιστου συναγωνιστήΜπορεί κάποιος διεκεριμένος και πιστοποιημένος να μας εγγυηθεί ότι η κυρία παρέχει top απόδοση & υπηρεσίες και ότι η βιτρίνα είναι αυτό που φένεται ???
Αν ναι... προσωπικά τα δίνω...
Έτσι τυφλοσούρτης... είναι πολλά !
Αμα ειναι αυτες....ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!Το τηλέφωνό μου το σηκώνω εγώ . Χορταστική Κική. - Love List
Χορταστική 50αρα Κική. Είμαι πολύ όμορφη με μοναδικό κορμί και πολύ διάθεση για συνάντηση μαζί σου ΤΗΛ.6955801438 viber και watshapp Έχω δικό μου χώρο, διακριτικό […]www.lovelist.com.gr
Καλή Χρονιά να έχουμε!!!
Έχει δοκιμάσει κανείς εδώ??
Σε διαμέρισμα στο κέντρο είναι και στο τηλ ακουγόταν μία ακόμα να μιλάει από μέσα
Σαφώς και δε πρόκειτε για δικές τις φωτογραφίες....
Έχω την εντύπωση πως πρόκετει για αυτε΄ς τις 2(μία μελαχρινή και μία ξανθιά που ήταν στη λαγκαδά στο στενό κοντά στο μανα΄βικο αλλά μπορεί να πέφτω και έξω)
κάνε μια καταδρομική και αν δεν....φέυγεις με ελαφρά....Το τηλέφωνό μου το σηκώνω εγώ . Χορταστική Κική. - Love List
Χορταστική 50αρα Κική. Είμαι πολύ όμορφη με μοναδικό κορμί και πολύ διάθεση για συνάντηση μαζί σου ΤΗΛ.6955801438 viber και watshapp Έχω δικό μου χώρο, διακριτικό […]www.lovelist.com.gr
Καλή Χρονιά να έχουμε!!!
Έχει δοκιμάσει κανείς εδώ??
Σε διαμέρισμα στο κέντρο είναι και στο τηλ ακουγόταν μία ακόμα να μιλάει από μέσα
Σαφώς και δε πρόκειτε για δικές τις φωτογραφίες....
Έχω την εντύπωση πως πρόκετει για αυτε΄ς τις 2(μία μελαχρινή και μία ξανθιά που ήταν στη λαγκαδά στο στενό κοντά στο μανα΄βικο αλλά μπορεί να πέφτω και έξω)
Δεν με γαμαει κάνεις ακαποτα χάχαΤύπε μου αυτό δεν είναι προβλημα. Εκτός αν την γαμας κ συ ακαποτα
Αν επανέλθει και το πάρω γραμμή,θα σε ενημερώσω.Το απολαμβάνει να κάνει και να δέχεται golden showerΌχι φίλε μου...
εσένα παιδί μου δεν σε γαμάει κανείς γενικώς,πόσο μάλλον ακάποτα(Κανείς δεν μπορεί να σε πετύχει ,ούτε χρυσό να είναι )......Σε λίγο θα αραχνιάσει, εκτός αν το χέρι σου εχει πάρει φωτιά......Δεν με γαμαει κάνεις ακαποτα χάχα
Αλεξία αγάπη μου ...θέλω brown shower ελληνιστί να με χέσεις ....pleaseeeeeeeeΜε θες αδυσώπητα να με κατουρησεις καλά κατάλαβα χάχα
Απωθημένο έχω μένει και σε εσένα ρε σαταναΑλεξία αγάπη μου ...θέλω brown shower ελληνιστί να με χέσεις ....pleaseeeeeeee
Θα το πω αλλιώςεσένα παιδί μου δεν σε γαμάει κανείς γενικώς,πόσο μάλλον ακάποτα(Κανείς δεν μπορεί να σε πετύχει ,ούτε χρυσό να είναι )......Σε λίγο θα αραχνιάσει, εκτός αν το χέρι σου εχει πάρει φωτιά......
Σε μένα έχεις κάτσει.. για να μάθειςΑπωθημένο έχω μένει και σε εσένα ρε σατανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το πω αλλιώς
Απλά δεν σας κάθομαι
Για αυτό δεν είχες καποτες μαζί σου.Δεν με γαμαει κάνεις ακαποτα χάχα