geia tin elekra tha sas pw pws einai omorfoula me 3,4 kilakia parapanw milfara me wraio proswpo kai sta ths douleias einai foberh stin pipa kai sto !!apla pragmata!!
Αναφέρεσε στο πιο πάνω ποστ στα αγγλικά;
geia tin elekra tha sas pw pws einai omorfoula me 3,4 kilakia parapanw milfara me wraio proswpo kai sta ths douleias einai foberh stin pipa kai sto !!apla pragmata!!
δεν ξερω αν ανεβαινω κατηγορια η οχι. Εχω τα στανταρακια μου σε καποια στουντιο αλλα θα ηθελα μια φαση στο σπιτι τωρα που μενω μονος μου πια. Το να μπω σε σαιτ και να δω τις παρα πολλες αγγελιες ειναι ευκολο. Αλλα να παιρνω τηλεφωνα και να σκανε μπαζα που θα πρεπει να στειλω πισω. Δεν ξερω αν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια οπως επισης δεν ξερω ακριβως και τη διαφορα στην τιμη απο τα 30-40 που δινω συνηθως σε στουντιο. Ας που και τα 2 σαιτ εχουν αρκετες αγγελιες με φωτο που δεν ειναι photoshop αλλα τραβηγμενες πχ με φωτογραφικη η κινητο.και εσυ ψάχνεσαι να "ανέβεις" κατηγορία;
δεν ξερω αν ανεβαινω κατηγορια η οχι. Εχω τα στανταρακια μου σε καποια στουντιο αλλα θα ηθελα μια φαση στο σπιτι τωρα που μενω μονος μου πια. Το να μπω σε σαιτ και να δω τις παρα πολλες αγγελιες ειναι ευκολο. Αλλα να παιρνω τηλεφωνα και να σκανε μπαζα που θα πρεπει να στειλω πισω. Δεν ξερω αν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια οπως επισης δεν ξερω ακριβως και τη διαφορα στην τιμη απο τα 30-40 που δινω συνηθως σε στουντιο. Ας που και τα 2 σαιτ εχουν αρκετες αγγελιες με φωτο που δεν ειναι photoshop αλλα τραβηγμενες πχ με φωτογραφικη η κινητο.
Ποια λες ρε φιλε?Ποια ηρθε? Η Αλβανιδα που το στομα της βρωμαει τσιγαριλα?geia tin elekra tha sas pw pws einai omorfoula me 3,4 kilakia parapanw milfara me wraio proswpo kai sta ths douleias einai foberh stin pipa kai sto !!apla pragmata!!
αθηνα δεν δυσκολευτηκα καθολου ψαχτηκα στο σαιτ ρωτησα καποια μελη μου δωσανε τηλεφωνακι, την αλλη μερα κιολας ειχε ερθει 2ωρακι, περασα καλα και τιμη σαν να πηγαινα 2 φορες σε στουντιο στα 40. Εδω ομως χΔφιλε δες τι γινεται απο τα call girl στην αθηνα και δες τι γινεται εδω, η μερα με την νυχτα....τωρα γινεται καποια προσπαθεια..να δειξουν φωτο και υπηρεσιες αλλα παλι την ολγα και την παολα ειδαμε...εγω παντως...αυτο που διεκρινα στα call girl της θεσσαλονικης ειναι η νοοτροπια στουντιο...αντε γαμα να φυγουμε....και το εξτρα παει συννεφο...αν εισαι γνωστης του χωρου..καλυτερα ψησε καμμια μασατζου η στουντιοκοριτσο που σε ξερει και εχεις σκασει πακετο..να σου ρθει σπιτι στο ρεπο..
Επειδή η Θεσσαλονίκη γκόμενες δεν έχει και είναι η πόλη που όλες το παίζουν μυξοπαρθένες και ιδιωτεύουν χωρίς να το δηλώνουν, έχει πάρει κανείς αυτήν;
www.adoos.gr/post/31019375/iiiiiiiexclicurreniicurreni_iiipoundiiipoundiiii]ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ[/url]
ή κάποια απ' αυτές
(έχουν το ίδιο τηλέφωνο και ξέρω ότι οι φωτό της 2ης είναι ψεύτικες)
Αν ναι... τιμές εντυπώσεις; Ευχαριστώ!
Επειδή ακόμα δεν δοκίμασα Όλγα (αν και το υποσχέθηκα στον εαυτό μου) αλλά το Σ/Κ φαίνεται πρόσφορο, να ρωτήσω (σόρρυ αν πρήζω):
1) Το koritsia.giathess (υποθέτω πως δέχεται νέους πελάτες, χωρίς συστάσεις) τι λέει σα γραφείο? Σου στέλνουν αυτή που ζήτησες, παίζουν πουστιές, τηρούν τα συμφωνημένα...???
2) Επειδή κάποιοι το θέσανε, αφενός για την βρω διαθέσιμη, αφετέρου για να'ναι φρέσκια για φουλ απόδοση, να πάρω κατά τις 11-12 πρωί για 1ο-2ο ραντεβού, καλή ώρα?
3) Τιμή & ώρες για όλγα. Τι περιλαμβάνει το standard (με την έννοια, μην αρχίσω να ακούω "ακάπωτη +20, ντουζ +20, ισπανικό +20 και τέτοια...) Τα έξτρα τα συνεννοείσαι με γραφείο ή κατευθείαν στο δωμάτιο?
4) Συνιστάται για gfe, για άγριο ξέσκισμα ή τα κατέχει εξίσου?
5) Κανά βίτσιο - αδυναμία έχει,να γίνει πιο αμοιβαίο το παιχνίδι? Εκτός αν ανταποκρίνεται με επαγγελματική καύλα σε όλα.
6) Τι εννοεί προηγούμενος συναγωνιστής που λέει " αν της φερθείς όμορφα?" μην την αρχίσεις στα χαστούκια, ή μην ΔΕΝ την ταράξεις στο γλυφομούνι να γουστάρει?
7) Από... αυταρχικό... (τα βίτσια δεν κρύβονται) ξέρουμε αν κάνει & τι λέει??
Για όσες ερωτήσεις γίνεται νύξη σε άλλα threads, απαντήστε μόνο αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά ρωτάω και εδώ ώστε να έχω την τσέπη μου και τα γούστα μου καλυμμένα...
xaxaxa εσυ θες να σου γραψουμε εγχειριδιο ολοκληρο..!!
το τηλ από τις 2 τελευταίες είναι από το μασαζίδικο Δελφών και πέτρου σινδίκα. αν ρωτήσεις στο διπλανό θρεντ όλο και κάποιος που έχει δοκιμάσει θα σου απαντήσει.
Το τηλ υπαρχει και σε αλλη αγγελια.Αρα γραφειο,ΠΡΟΣΟΧΗ.Ξερει κανεις να μου πει αν ειναι fake η οχι ?
Οταν λες σωματαρα εννοεις σφιχτο στητο βυζι, ψιλο busty? Γιατι εγω ειχα γνωρισει καποτε μια Βικτωρια αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε μπλε ματια. Νομιζω μου την ειχε κανει κοννε ενας απο εδω.Θα θεσω αντιστροφο ερωτημα...Δεν θα ζητησω τηλ ή εμπειρια για καποια συγκεκριμενη,απλα,απο οσους εχουν εμπειριες,απο γραφεια και κυριως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ...θελω να ρωτησω μηπως γνωρισε ποτε κανεις καποια Ουκρανεζα,Βικτωρια,μπλε ματια,σωματαρα κτλ...Εχει γνωρισει κανεις καμια που να ειναι εστω συνοδος με αυτο το ονομα?