Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.768
- Πόντοι
- 6.246
Να πάμε με σοκολατάκια να το γλυκανουμε το μπεμπέ.
Να πάμε με σοκολατάκια να το γλυκανουμε το μπεμπέ.
Συμφωνω!!!!Μονο η ΝΤΑΝΑ που εφυγε ηταν μεχρι τελευταια μερα μαχιμη και
μονιμως μεςα στη καβλα.
Ελένη και καλά να περασειςΓεια σας παιδια, ειμαι αναμεσα σε Ελενη και eva16..
Απο γλωσσοφιλα τι παιζει ξερει κανεις? girlfriend experience ?
Ευχαριστω
Ότι τι ?!?!?!?
Τί έχουμε εδώ;
Μην σου Κάνει εντύπωση φιλος
Τί έχουμε εδώ;
Ισχύει και το άλλο:κάποιες που ξέπεσαν οικονομικά,βιζιτάρουν για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.Ακριβή η κόκαΜην σου Κάνει εντύπωση φιλος
Ενα ποσοστό κάνουν κοκες για να αντέξουν στην δουλειά
Πολύ καλά έκανες και έφυγες μακριά από αυτά τα πρεζάκια
Μοιάζει πολύ με μια Liliann μπεκρού "ανεξάρτητη" αλλά μάλλον δεν είναι αυτή. Γνωστή φάτσα πάντως.......για την μεγαλοκοπελα του κλαμπ το ψηνω και εγω αλλα δεν εχει τιποτα απο κριτικες ουτε απο αθηνα
ειναι γουρουνι στο σακι η φαση και τα 200 (με κωλο) θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν και αλλου πιο στανταρ...μαλλον
Που χάθηκες εσύ ρε αγόρι;Μοιάζει πολύ με μια Liliann μπεκρού "ανεξάρτητη" αλλά μάλλον δεν είναι αυτή. Γνωστή φάτσα πάντως.......
Ποιος κάνει κοκες μωρέ που νομίζεις πως βρίσκεσαι στην κολομβια την έχεις για χαζή αυτή την κοπέλα η την κάθε κοπέλα που έρχεται από μακριά για λίγο να έχει πράμα ,εκτός από τσόντες βλέπετε κ δράσης πολύ κόψτε τις μαλακιτσες κάποιος από εδώ μέσα το έκανε έχω 3 τηλ κ ένα που μιλάει συνέχεια για εμένα κ τελικά έφαγε μπλοκ αλλά οποίος το έκανε θα αποκαλυφθεί επίσης το ζώον αυτό που το έγραψε κ με αναφέρει μετά έχω κάνει αναζητηση με το τηλ του κ βγαίνει η σελίδα του bou ,τι φάση ;για πείτε ήθελε κ 3someΙσχύει και το άλλο:κάποιες που ξέπεσαν οικονομικά,βιζιτάρουν για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.Ακριβή η κόκα
Τι εννοείς βγήκε η σελίδα του μπου;Ποιος κάνει κοκες μωρέ που νομίζεις πως βρίσκεσαι στην κολομβια την έχεις για χαζή αυτή την κοπέλα η την κάθε κοπέλα που έρχεται από μακριά για λίγο να έχει πράμα ,εκτός από τσόντες βλέπετε κ δράσης πολύ κόψτε τις μαλακιτσες κάποιος από εδώ μέσα το έκανε έχω 3 τηλ κ ένα που μιλάει συνέχεια για εμένα κ τελικά έφαγε μπλοκ αλλά οποίος το έκανε θα αποκαλυφθεί επίσης το ζώον αυτό που το έγραψε κ με αναφέρει μετά έχω κάνει αναζητηση με το τηλ του κ βγαίνει η σελίδα του bou ,τι φάση ;για πείτε ήθελε κ 3some
Τί έχουμε εδώ;
Αυτό ισχύει πολύ σωστη η αναφορά σ ,επίσης κ τα γραφεία ,ναι το ξέρωΤι εννοείς βγήκε η σελίδα του μπου;
Τηλέφωνα αναρτημένα εδώ έχουν μόνο τα cg.