SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.867
- Πόντοι
- 1.196
Για την Αρτεμις εννοω , χαχαχαΤι κρητική έχεις ανεβάσει;Καμιά τσικουδιά;
Για την Αρτεμις εννοω , χαχαχαΤι κρητική έχεις ανεβάσει;Καμιά τσικουδιά;
Φιλε μου μονο κ μονο για 8 ευρω δυο εκτονωσεις αξιζει μια επισκεψη!!!ΕΛΙΣΆΒΕΤ ΌΜΟΡΦΗ. MILF 6938493590
Έχω χώρο δικό μου χορό στο κέντρο της πόλης Κοντά στο Ιπποκράτειο ;πρόγραμμα ειναι; 50 ευρώ για 30 λέπρα μια εκτόνωση 80 ευρώ για 45 λεπτά, 2 εκτόνωσης 100 ευρώ για 1 ώρα, 2 εκτόνωσης Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα ; στόμα, πρόσωπό.,κορμί. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΤΙΚΟ !!!! Όλον τον ίδιον γληψσιμα. 69,φιλία...kanesex.com
Για πείτε ρε τσακάλια, την έχει πάρει κανενας σας να πει γνώμη
Τιμές black FridayΦιλε μου μονο κ μονο για 8 ευρω δυο εκτονωσεις αξιζει μια επισκεψη!!!
Πολύ μέτριες υπηρεσίεςΕΛΙΣΆΒΕΤ ΌΜΟΡΦΗ. MILF 6938493590
Έχω χώρο δικό μου χορό στο κέντρο της πόλης Κοντά στο Ιπποκράτειο ;πρόγραμμα ειναι; 50 ευρώ για 30 λέπρα μια εκτόνωση 80 ευρώ για 45 λεπτά, 2 εκτόνωσης 100 ευρώ για 1 ώρα, 2 εκτόνωσης Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα ; στόμα, πρόσωπό.,κορμί. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΤΙΚΟ !!!! Όλον τον ίδιον γληψσιμα. 69,φιλία...kanesex.com
Για πείτε ρε τσακάλια, την έχει πάρει κανενας σας να πει γνώμη
σε ποια περιοχη ο χωρος αδερφε?Πολύ μέτριες υπηρεσίες
Για ξεπετα είναι
Εγώ την πήρα σε ξενοδοχείοσε ποια περιοχη ο χωρος αδερφε?
ωραιοςςςςςςςςςςςςςΕγώ την πήρα σε ξενοδοχείο
τι λεει αλεξια πολυ δουλεια?
Προσπαθούμε αγάπηωραιοςςςςςςςςςςςςς
οι φωτο αληθινες φανταζομαι
της σοφιας ειναι και αυτη γιαυτο ρωταω
τι λεει αλεξια πολυ δουλεια?
μια χαραΠροσπαθούμε αγάπη
Στην Αγγελάκη μου είπε (λογικά στο διαμέρισμα της σοφίας)σε ποια περιοχη ο χωρος αδερφε?
Τέλειαμια χαρα
γιατι σου μπαναρανε το αλλο σου προφιλ ...?Τέλεια
Ναι ξεπέτα είναι. Εκεί που ηταν η ΚΙΑ είναι τώρα ο χώρος. Την είχα πάρει παλιά. Σωμα πλαδαρό, απο πρόσωπο επισης τίποτα. Δεν αξίζει ούτε δοκιμής εκτος αν καποιος είναι λάτρης του να τελειώνει στο στόμα. Δίνει 50 ευρώ, θα την πιέσει λίγο να σταματήσει να το κάνει βαριεστημένα και θα τα καταπιεί όλα σαν κυρία.σε ποια περιοχη ο χωρος αδερφε?
Αυτή ήταν νομίζω.Επισκέφτηκα την πολινα παίδες από Τσεχία. Καμία σχέση με τις φωτό, πλαδαρή χωρίς κωλο και μόνο όμορφη ρώγα. Δεν μιλάει καλά αγγλικά, στην αρχή κακή επικοινωνία αλλά μετά το σεξ που αράξαμε την βρήκαμε την άκρη και κάναμε πολύ όμορφη κουβέντα. Στα του σεξ μετρια πράγματα. Ακολουθεί γενικά σε ότι θες, αντέχει σφυροκόπημα αλλά προσωπικά δεν με καυλωσε δεν είναι του στυλ μου. Ξενέρωσα και με αυτό που περίμενα. Πίπα κάνει αλλά δεν ψήνεται για πολύ ώρα, ρουφάει αρχιδια και τα καταπίνει αν θέλεις με ευχαρίστηση κιολας. Αυτά σε γενικές γραμμές. Για 50 ευρώ την ώρα είναι η φάση, δεν αξίζει παραπάνω. Λυπάμαι που το λέω γιατί στην κουβέντα αγγίξαμε ωραία θέματα κι ήταν πραγματικά ανθρώπινη αλλά άλλο το ένα άλλο το αλλο
Εδώ έχει και συνέχειαΞέχασα να προσθέσω για πολινα ότι το στόμα της μυρίζει αρκετό αλκοόλ κι επειδή εμενα μ αρέσει να φιλάω γενικά με χαλασε κι αυτό. Γενικως δεν σας προτείνω να πάτε απ ότι καταλάβατε. Για κάποιους φίλους που είδα σχόλια να ρωτάνε μου είπε δεν κάνει τρίο, το παραθέτω για να σας φύγει η απορία ?
Γιατι δεν μας λες εσυ?γιατι σου μπαναρανε το αλλο σου προφιλ ...?
Δίνουν και οι 2 γλωσσόφιλα.Η Εύα σε ρωτάει αν θέλεις και στην Ελένη πρέπει να βάλεις γλώσσα πρώτος εσύ.Με λίγα λόγια κοιτάνε πρώτα αν το θέλει ο πελάτης.Φιλάνε ωραία και βαθιά.Και με τις 2 έχεις girlfriend experience.Από εκεί και πέρα είναι θέμα χημείας.Εγώ είχα και με τις 2,αλλά με την Ελένη περισσότεροΓεια σας παιδια, ειμαι αναμεσα σε Ελενη και eva16..
Απο γλωσσοφιλα τι παιζει ξερει κανεις? girlfriend experience ?
Ευχαριστω