μια φορα ειχα κοψει το τσιγαρο για κατι ωρες ετρεξα να το πω και σε ολους φαση "το εκοψα μαλακες αληθεια δεν μου λειπει καθολου" και μπηκα κατευθειαν στο 4all οπως το ελεγα
Διάλογος πρωινός.
- καλημέρα τζορμακα, πρωινός πρωινός
- καλημέρα φίλε
- Τσιγάρα;
- Τσιγάρα... τελευταίο αδερφέ.
- χαχα το κόβεις;
- ναι
- αντε αντε μακάρι, καλημέρα!
- καλή συνέχεια
Βάλτο αυτό σε ένα loop μισό χρόνο τώρα κάθε μέρα. Πλέον το πακέτο το έχει έτοιμο, με λέει «πιάσε», μη περιμένω στην ουρά. Μιλάμε για άλλο λεβελ. Και όταν τελειώσει το πακέτο εκείνη την φαρμακερή ώρα μετά τις 2... ανοίγεις χάρτες... «βρες περίπτερο νιαρ μι», αχ ναι έχει! «open now», μηδέν. «Βρες 4all νιαρ μι, κάτι δε ξέρω». Πλησιέστερο στα χ χιλιόμετρα. «Ε τι να κάνω, θα πάω... αφού δεν έχω... έλα μωρε θα περπατήσω κιόλας...» και μέχρι να γυρίσεις πίσω έχεις ανάψει ήδη τρία, έχεις κάνει και ένα μπρέικ στο παγκάκι να το απολαύσεις... παίρνεις και ένα Μπουενο - συγνώμη μια ΠΕΝΤΑΔΑ Μπουενο - και μια μπυριτσα. Ααααχ... αυτά είναι. Και εκεί που είσαι και αράζεις αλητεία σκέτη 3 το βράδυ έξω, ε, μπαίνεις και στο νιουζ λες «για να δω έχει τίποτα;». «Ρε συ αυτό καλό είναι, μια ωριτσα μήπως», σκρολαρεις «HI BABY KISSES MY GIFT IS 200/h 300/h OUTCALL + TAXI». Ννναι.... καλά άσε ίσως αύριο, ξημερώνει σε λίγο.