Αυτός ο αιδιολοιχειος πως στον πουτσο τον λενε, που πρεπει να εχεις δεκα μπαμπινιωτηδες μαζι για να γραψεις σωστα το ονομα του, ειναι πολυ κωλόπαιδο.
Άσε που όταν μπλέκει με μαθηματικά κάνει λάθη, καθώς στα μονόωρα 5χ180=900 Ευρω έχει λιγότερες αλλαγές (άρα περισσότερο κερδισμένο χρόνο για την κοπέλα) σε σχέση με τα μισάωρα 10χ12=1200 Ευρώ.
Πάλι έχει κέρδος η κοπέλα, αλλά λιγότερο από 300 Ευρώ.
Κατάλαβες Αδειόλευκε?
Καλά που στα εξηγώ ωραία, εγώ κι ο Βεντουζί με το Audi!
Καλό παιδί είναι. Λίγο ευεξαπτο αλλά καλό, είναι και Παοκι.
Λοιπόν πέρασμα χτες από τη φίλη της Μελινας (όχι Ληξιαρχε, όχι τησ Χοντρής) ούτε θυμάμαι όνομα, με 150 στο νιουζ είναι, 150 για χύσιμο στόμα/πρόσωπο και κατούρημα σώμα. Μέτρια καθημερινή κοπέλα, σώμα πολύ μέτριο, υπηρεσίες κτλ. Δεν είναι βίζιτα, είναι «βίζιτα εξ ανάγκης». Συνεχίστε παρακάτω. Καλό τυπακι όμως. Εσκορτιλίκι τέλος για μένα. Πάμε να κάνουμε μια σωστή σχέση πάλι να ηρεμήσουμε, βαρεθηκα τη μυρωδιά του λατέξ στο πουλί μου, τις ρεσεψιόν, τα μηνύματα, τα ρολόγια. Άστο. Δεν το έχουμε ανάγκη, μια χαρά παιδιά είμαστε. Πιο ξεφτίλα από το βιζιτιλικι δεν έχει τελικά. Το μπουρδελο είναι πιο άξιο, τουλάχιστον εκεί έχεις μια ξεκάθαρη υπηρεσία, προσιτή και χωρίς σάλτσες.
Την καλημέρα μου σε όλους τους συναγωνιστές.