Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φωτοχομάνα
Διαβάζοντας αυτό το Thread η μιζέρια που βγαίνει είναι διάχυτη, τόσο ως προς τις προσφερόμενες επιλογές όσο και από όλους εμάς τους κακογαμημένους...
Πήγα Αθήνα...τι να σας πω....η διαφορά με ότι καλύτερο έχετε πηδ΄ηξει εδώ είναι χαώδης...ομορφιά, συμπεριφορά και όρεξη για σεξ εκτός των ορίων...΄΄εχασα το μυαλό μου
Αντί να μαλώνετε γύρω από - παρτάλια εδώ βγάλτε με 100€ ένα εισητήριο πηγαινε-έλα και απολάυστε υπεύθυνα. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες...σόρρυ για τις υποδείξεις αλλά η αλήθεια είναι αυτή.
Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φωτοχομάνα
Διαβάζοντας αυτό το Thread η μιζέρια που βγαίνει είναι διάχυτη, τόσο ως προς τις προσφερόμενες επιλογές όσο και από όλους εμάς τους κακογαμημένους...
Πήγα Αθήνα...τι να σας πω....η διαφορά με ότι καλύτερο έχετε πηδ΄ηξει εδώ είναι χαώδης...ομορφιά, συμπεριφορά και όρεξη για σεξ εκτός των ορίων...΄΄εχασα το μυαλό μου
Αντί να μαλώνετε γύρω από - παρτάλια εδώ βγάλτε με 100€ ένα εισητήριο πηγαινε-έλα και απολάυστε υπεύθυνα. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες...σόρρυ για τις υποδείξεις αλλά η αλήθεια είναι αυτή.
Φίλε μας είπες κάτι που το φωνάζουμε εδώ και χρόνια.
Όσο για την λύση που προτείνεις είναι λίγο παιδική σκέψη σου ακόμα και αν το βάλεις κάτω με όρους μαθηματικών.
Θέλεις να πεις ότι για να πας να πηδήξεις μία ή δύο γκόμενες να πάρεις το αεροπλάνο θα πληρώσεις τη μετάβαση από το αεροδρόμιο στην πόλη και πίσω και θα βρεις και γυναίκα με χώρο δικό της...
Τον παίζω και με τα δυο μου χέρια και γλυτώνω όλη την ταλαιπωρία αυτήν
Επαναλαμβάνω ότι Συμφωνώ όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα με το ότι είμαστε έτη φωτός πίσω από την Αθήνα.
Το έχω γράψει αρκετές φορές Γιατί κατεβαίνω συχνά στην Αθήνα αλλά δεν κατεβαίνω επί τούτου το συνδυάζω επαγγελματικές δραστηριότητες και έχω και χώρο που μένω.
Επειδή όντως η κατάσταση Έχει ξεφύγει είναι σε μεγάλο βαθμό στο χέρι μας να γίνει μία αυτορρύθμιση του χώρου.
Αν σταματήσουμε για ένα διάστημα να πληρώνουμε υπερτιμημένες κοπέλες και υπηρεσίες Τότε ίσως να καταφέρουμε κάτι.
Προτείνω να ανοίξουμε ένα thread με μία μαύρη λίστα ώστε ακόμα και οι κλασσικοί τύποι "Καμία γνώμη για αυτήν;"
"Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν;"
με μι γρήγορη ανάγνωση να αποφεύγουν τις φόλες.
Και οταν λεω μαυρη λιστα εννοώ απατες ψεύτικες φωτογραφίες και Αποδεδειγμένα κακή συμπεριφορά η χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Καθώς και αυτές πού έχουν πολλές αγγελίες με διαφορετικά τηλέφωνα
Όχι κοπέλες για τις οποίες διαφωνούμε βάσει σωματότυπου η υπηρεσιών αλλά για εκείνες Πού υπάρχει κατά γενική ομολογία πρόβλημα
Επίσης μία πρόταση που θα ξανακάνω είναι για ένα διάστημα να μποϋκοτάρουμε το γνωστό γραφείο το οποίο εμάς εδώ τους Θεσσαλονικεις μας θεωρεί ηλίθιους και μας χρεώνει 20 ευρώ καπέλο στο outcall τη στιγμή που στην Αθήνα για τις ίδιες κοπέλες δεν χρεώνει τίποτα παρότι Οι αποστάσεις είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες.
Ακόμα και ο χώρος του αγοραίου έρωτα είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας όπου εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη απλά κλαιγόμαστε και είμαστε οι αδικημένοι διαχρονικά αλλά δεν κάνουμε κάτι εμείς οι ίδιοι για να πιέσουμε να αλλάξουν οι καταστάσεις