John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.282
- Πόντοι
- 3.786
Link για να ξέρουμε τι να αποφύγουμε;τωρα πχ ξσαναηρθε η ντανιελα θεσσαλονικη π γ μενα ειναι μεγαλο οχι τωρα δεν ξερω ισως καποιοι να τους αρεσει.
Link για να ξέρουμε τι να αποφύγουμε;τωρα πχ ξσαναηρθε η ντανιελα θεσσαλονικη π γ μενα ειναι μεγαλο οχι τωρα δεν ξερω ισως καποιοι να τους αρεσει.
Δώσε μια περιγραφή υπηρεσιών και εξήγησε γιατί όχι..Πληθωρική Ντανιέλα 3 - 5 Φεβρουαρίου Καλαμάτα
Αν θέλεις να ζήσεις τις πιο καυτες εμπειρίες με την πιο απολαυστική εκτόνωση, είμαι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Είμαι η πληθωρική Ντανιέλα καθαρή, εχεμυθη και πρόθυμη να κάνω πραγματικότητα τις πιο απαγορευμένες σου φαντασιώσεις,παίζουμε αν θέλεις και αυταρχικά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...kanesex.com
ανθοδεσμακιδες εναι μαν ανεβαζουν αγγελιες που εχουμε κανει διατριβη χρονια τωρα για να γινει ντορος καθε τοσο και να βγει στην απιφανεια η αγαπουλα/μωρακιΦίλε μου πρίν γίνει κάποιος μέλος 99,9% ήταν γιά καιρό επισκέπτης οπότε διάβαζε. Μην τούς δικαιολογείς πού ρωτούν ενώ έχει αναφερθεί λίγες σελίδες πρίν. Τέλος πάντων πάμε παρακάτω. Ειρήνη υμήν.
Άσε τους αυτούς.. για την Ντανέλια θα μας πεις γιατί όχι;;αναρωτιεμαι ποσοι ερχονται εδω κ γραφουν ψευτικες κακες κριτικες πραγματικα η σχολια γενικα επειδη ειναι κομπλεξικοι.η ποσοι γραφουν καλα λογια για καποιες απαραδεχτες για αλλους λογους.γενικα μεσα εχω πεσει καπου 1/5
Και γω αναρωτιέμαι ποσοι εδω μεσα με ελαχιστες κριτικές κ μηνύματα απλα συλλέγουν πληροφορίες χωρις να δίνουν πίσω και οταν η πληροφορία σταματαει κουνανε το δάχτυλοαναρωτιεμαι ποσοι ερχονται εδω κ γραφουν ψευτικες κακες κριτικες πραγματικα η σχολια γενικα επειδη ειναι κομπλεξικοι.η ποσοι γραφουν καλα λογια για καποιες απαραδεχτες για αλλους λογους.γενικα μεσα εχω πεσει καπου 1/5
Άσε τους αυτούς.. για την Ντανέλια θα μας πεις γιατί όχι;;
Ακριβώς. Κάποιοι είναι μόνο "γνώμη για την μια, γνώμη για την άλλη" και οι κριτικές τους είναι μηδενικές. Όλοι πρέπει να πληροφορούμε ώστε να αποφεύγονται οι κακοτοπιες, αλλά και να επιβραβεύονται οι σωστές εργαζόμενες.Και γω αναρωτιέμαι ποσοι εδω μεσα με ελαχιστες κριτικές κ μηνύματα απλα συλλέγουν πληροφορίες χωρις να δίνουν πίσω και οταν η πληροφορία σταματαει κουνανε το δάχτυλο
Φίλε μου από τόν Αύγουστο μέλος καί σήμερα λύθηκε η γλώσσα του. Είχε μέχρι σήμερα 12 μνμτα καί σήμερα γιά νά μάς τήν πεί έγραψε 11 άν δέν κάνω λάθος. Τί νά πώ? Ο νοών νοείτω.Και γω αναρωτιέμαι ποσοι εδω μεσα με ελαχιστες κριτικές κ μηνύματα απλα συλλέγουν πληροφορίες χωρις να δίνουν πίσω και οταν η πληροφορία σταματαει κουνανε το δάχτυλο
Κι εγώ θέλω να μας πει.Για να είμαστε όμως δίκαιοι,θέλω και οι υπόλοιποι να λένε δυο λόγια και όχι ένα ξερό «όχι».Για μερικούς του φόρουμ βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η κριτική τους είναι καλοπροαίρετη,αλλά φυσικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για όλους.Πχ είναι κομοδίνο,βρωμάει η ανάσα της,είναι αγενής,κ.ο.κΆσε τους αυτούς.. για την Ντανέλια θα μας πεις γιατί όχι;;
Παλιοτερα εχει ειπωθει οτι ειναι χοντρη.Διπλασια των φωτογραφειων.Κι εγώ θέλω να μας πει.Για να είμαστε όμως δίκαιοι,θέλω και οι υπόλοιποι να λένε δυο λόγια και όχι ένα ξερό «όχι».Για μερικούς του φόρουμ βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η κριτική τους είναι καλοπροαίρετη,αλλά φυσικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για όλους.Πχ είναι κομοδίνο,βρωμάει η ανάσα της,είναι αγενής,κ.ο.κ
Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου. Δέν αξίζει νά ασχοληθείς κάν αλλά δέν μάς τό λέει ο φίλος alexxx33. Ότι νάναι. Αυτή δέν αξίζει νά ασχοληθείς κάν. Δεν μάς λέει όμως γιατί.Παλιοτερα εχει ειπωθει οτι ειναι χοντρη.Διπλασια των φωτογραφειων.
Έχω ξανά απαντήσει,αλλά θα ξανα απαντησω,μόνο και μόνο για να μην την πατήσει κανείς όπως εγω...λοιπόν,δωμάτιο τρις βρώμικο,μοιράζεται το σπίτι με μια που το παίζει γκόμενα,αλλά είναι σαν τον Φρόντο, από τον άρχοντα τον δαχτυλιδιών..έβγαλα παπούτσια και όταν είδα τις κάλτσες ,που έκανα ειλικρινά τρία βήματα μέσα στο δωμάτιο,ήταν λες και γάμησα στα χωράφια,εντάξει,για ξεπετα είστε,αλλά περιποιηθειτε και λίγο τον χώρο,γυναίκες είστε .έλεος..το ότι μου σηκώθηκε είναι θαύμα ,πιθανόν λόγω του αδύνατου σώματος της και των τατού,που μου αρέσουν,αλλά όταν την πλησίασα η τσιγαριλα στα μαλλιά της ήταν σε άλλο επίπεδο..μια πίπα της έδωσα και έφυγα .σιχαθηκα..αυτά..Καλησπέρα αλάνια!
Έχει κανείς άποψη για εδώ;
Markela sexy 20 years old girl in thessaloniki - SEXAKI.GR
Το όνομα μου είναι Μαρκέλα. Η ηλικία μου, είμαι μικρούλα 21 ετών δεσποινίδα. Ξανθό μακρύ μαλλί, στήθος 2άρι, ύψος 1.60εκ και είμαι 50 κιλά. Εχω δικό μου διακριτικό διαμέρισμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και δέχομαι σοβαρούς κυρίους και κοπέλες. Κάνω προγράμμα φουλ και το δωράκι μου είναι πολύ...sexaki.gr
Τά λέμε φίλε μου αλλά δέν διαβάζετε. Το σκυλάκι πού ήταν?Έχω ξανά απαντήσει,αλλά θα ξανα απαντησω,μόνο και μόνο για να μην την πατήσει κανείς όπως εγω...λοιπόν,δωμάτιο τρις βρώμικο,μοιράζεται το σπίτι με μια που το παίζει γκόμενα,αλλά είναι σαν τον Φρόντο, από τον άρχοντα τον δαχτυλιδιών..έβγαλα παπούτσια και όταν είδα τις κάλτσες ,που έκανα ειλικρινά τρία βήματα μέσα στο δωμάτιο,ήταν λες και γάμησα στα χωράφια,εντάξει,για ξεπετα είστε,αλλά περιποιηθειτε και λίγο τον χώρο,γυναίκες είστε .έλεος..το ότι μου σηκώθηκε είναι θαύμα ,πιθανόν λόγω του αδύνατου σώματος της και των τατού,που μου αρέσουν,αλλά όταν την πλησίασα η τσιγαριλα στα μαλλιά της ήταν σε άλλο επίπεδο..μια πίπα της έδωσα και έφυγα .σιχαθηκα..αυτά..
Τά λέμε φίλε μου αλλά δέν διαβάζετε. Το σκυλάκι πού ήταν?χαχαχαχαχααχαχχαχαχχαχ ναι ρε φίλε,ήταν κάτω από τον καναπέ...η αλήθεια πήγα το καλοκαίρι,είχα κάνει ερώτηση,και αν ψάξω θα βρω ποιος μου είχε πει να πάω,για τα χοντρά μουβειχεβπει καλή είναι..ποια χοντρά????ούτε Γιάννα την παίξω σαν σκέψη δεν κάνει..
ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Η ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ...ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ...ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ , ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.... ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ,,, ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΟΥΓΛΙΔΗ , ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΛΠ,,,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΞΕΧΕΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΗΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑευτηχως εχουμε εσανα να μας ξεσμπλισεις ρε φιλε
θυμησε μου εσυ δεν ησουν που εγραφες οτι ναναι και ειχες μπουρδεψει τα μηλα με τα ακτινίδια ?
τεσπα πανε καπου ενημωρωσε γιατι μεχρι τωρα μονο αερα κοπανστο εισαι και μετα βαλε μας και χερι που σπμαμαρουμε...
αντε περιμενουμε..
ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΛΠ..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕ ΞΕΧΕΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΙΛ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΠ ΜΕ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...Μπορεις να μας πεις ποιες είναι αυτές οι 2 υπαρκτές,για να ξέρουμε;Μήπως ο άλλος εννοούσε ή υπονοούσε ότι είναι κομοδίνα,και ας είναι υπαρκτά πρόσωπα;Επίσης καλό είναι να μη γράφεις με κεφαλαία,γιατί είναι σαν να φωνάζεις.Φιλική συμβουλή
Τελικά φίλε μου είσαι ο πιό άκυρος εδώ μέσα καί έχεις μπερδέψει όλο το νήμα. Φιλικά σού τό λέω ασχολήσου μόνος σου αλλά μήν γράφεις. Τό γάμησες πού τό γάμησες μήν πληρώσουμε καί τήν εγκυμοσύνη!!! Φιλικά σού τό λέω.......ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Η ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ...ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ...ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ , ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.... ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ,,, ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΟΥΓΛΙΔΗ , ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΛΠ,,,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΞΕΧΕΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΗΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ
Έπρεπε απλά να πεις ότι κόλλησε το caps lock και όχι να τους αποκαλέσεις "γίδια και πίθηκους"... Βάση της ηλικίας σας θα έπρεπε να είστε πιο σοβαρός και συνετόςΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΛΠ..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕ ΞΕΧΕΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΙΛ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΠ ΜΕ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,,,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΟΙ;;;ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ?
ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΑΤΟΝΙΚΟ) ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ)...ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ?