ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα συναγωνιστές. Γνωριζουμε που μπορεί να δουλεύει ο κορίτσαρος η Αννα η ρωσιδα απο Αγκυρας 12Β??
Γυναίκαρα ψηλή.
Γυναίκαρα ψηλή.
Συναγωνιστή, ξέρεις Πάτρα αν δουλεύει σε σπίτι ή μόνη της; Μήπως το έκοψε το σπορ;
Η Σοφία ήταν στανταράκι μου. Βρίσκεται Πάτρα από τον Αύγουστο του 2019. Μένει πλέον μόνιμα εκεί. Από ότι έχω καταλάβει δεν ασχολείται πλέον με το σπορ και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει. Μακάρι να αλλάξει γνώμη. Με καύλωνε πολύ η συγκεκριμένη και θεωρώ ότι είναι και καλός άνθρωποςΠολλοί την αναζητούμε τύπε.. τα 2-3 τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στη Πάτρα..πρέπει να έχει ριζώσει εκεί.
Δούλευε σε μπαρ στην Πάτρα (ΔΕΣΜΟΣ) πριν κλεισουν. 70 € και ποτάκι. Δεν ξερω αν γυρισει μετα το ανοιγμα. Αθηνα δεν συζητα να γυρισει παλι πισω. Δυστηχως.Η Σοφία ήταν στανταράκι μου. Βρίσκεται Πάτρα από τον Αύγουστο του 2019. Μένει πλέον μόνιμα εκεί. Από ότι έχω καταλάβει δεν ασχολείται πλέον με το σπορ και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει. Μακάρι να αλλάξει γνώμη. Με καύλωνε πολύ η συγκεκριμένη και θεωρώ ότι είναι και καλός άνθρωπος
Δούλευε στο Λαγουμιτζή με όνομα Γιούλια/Ιουλία κάτι τέτοιο νομίζω. Έχει και μια κριτική εκεί από συναγωνιστή.εχει κανεις υποψιν,που μπορει να βρισκεται η αννα ιλλονα απο φ54-56-59κλπκλπ?ειχε γραψει ενας συναγωνιστης οτι την πετυχε τυχαια σε ενα ελαιοτριβειο πριν κανενα μηνα