You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Xisia37
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Κανείς;Καλησπέρα σας, ψάχνω τη Λίλλη από alien girls και dreamplace. Ξέρει κανείς αν εργάζεται κάπου;
sweetcock_69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα!
Ξέρουμε τι απέγιναν η Σύλβια απο desire και η Βανέσα απο Φ.104?
Να το γύρισαν σε call girl λόγω κοβιντ παίζει? Γνωρίζει κανείς?
Ξέρουμε τι απέγιναν η Σύλβια απο desire και η Βανέσα απο Φ.104?
Να το γύρισαν σε call girl λόγω κοβιντ παίζει? Γνωρίζει κανείς?
drizzt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Μούναρος απο τους λίγους . . .Καλησπέρα σας, ψάχνω τη Λίλλη από alien girls και dreamplace. Ξέρει κανείς αν εργάζεται κάπου;
Thatweirdone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Κοπελα που πετυχα στο μεταξουργειο πριν απο 2 χρονια Κωσταντινα ελληνιδα απο αγρινιο,ασπρο δερμα,ξανθο μαλλι και λιγο BBW μπας και την εχει πετυχει κανεις προσφατα?
Xisia37
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Κανείς;Καλησπερα την Λίλλη S απο Alien Girls που θα την βρω;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.830
- Πόντοι
- 41.813
φιλε τελευταια φορα την ειχα δει πριν την πρωτη καραντινα,σαν ανεξαρτητη παντα.Δεν ξέρω αν είναι το σωστο μέρος να ρωτήσω , μια κοπελα που δουλευε παλιότερα αναξάρτητη σαν Αρτεμις και τα τελευταια χρόνια ηταν σαν Ελλη σε γραφειο ξερει κάνεις αν ειναι ακομα ενεργη ? ? ?
απο τοτε δεν εχω επικοινωνησει αλλη φορα.
ioanniskann
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, η Gilf Νταϊάνα από Μαγνησίας 1, ξέρουμε αν δουλεύει κάπου τώρα ; Ευχαριστώ
AndreouK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 8
- Like
- 509
- Πόντοι
- 281
Έλα ντεΡε παιδιά η Μπέτυ (Ρουμάνα με άπταιστα ελληνικά) από Babylon και χρόνια στο x bar και Συγγρού 144 ξέρει κανείς τι κάνει πλέον
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.481
- Πόντοι
- 14.936
αδερφε καλημερα.ειχα κανει και εγω ψαχτηρι αλλα τζιφος τιποτα.ουτε εδω ηξερε καποιος κατι.παντως να την χασαμε δεν νομιζω καπου θα τη δουμε πιστευω.μην αγχωνεσαι.Κανείς;
Xisia37
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αν μάθεις κάτι στείλε μου μήνυμα... Θέλω να την το συντομότεροαδερφε καλημερα.ειχα κανει και εγω ψαχτηρι αλλα τζιφος τιποτα.ουτε εδω ηξερε καποιος κατι.παντως να την χασαμε δεν νομιζω καπου θα τη δουμε πιστευω.μην αγχωνεσαι.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.481
- Πόντοι
- 14.936
εγινε τσακαλι.Αν μάθεις κάτι στείλε μου μήνυμα... Θέλω να την το συντομότερο
Αχ και χάρηκα ότι ήξερεςΈλα ντε
Δεν δουλεύει. Ξεκουράζεται. Θα ξεκινήσει μόνο όταν ανοίξουν. Και ίσως όχι από την αρχή.Κανείς;
Καλημέρα. Μία Ειρήνη ρωσίδα μιλφ που δούλευε στο Κολοκυνθούς 38 με τις σκάλες, ξέρει κανείς αν δουλεύει κάπου? Επίσης μία Άντζελα Ρουμάνα μελαχρινή γεματούλα που δούλευε στο Μεγαλέκου το 22 το πάνω?. Καλή περίπτωση ήταν και η Τζώρτζια από Ιασ 30 το κάτω.
Καλησπέρα στην ομαδαρα! Ίσως μα πέσω σε τοίχο αλλά αξίζει το κορίτσι.
Μήπως τυχαίνει να ξέρει ή να έχει τηλ από την Βικτωρία/Βίκυ ήταν στην Ιουλιανού 7 νομίζω και τον τελευταίο καιρό έφυγε και από εκεί και πήγε νέο φαληρο δε θυμάμαι οδός αλλιώς θα πήγαινα να την βρω.
Μήπως τυχαίνει να ξέρει ή να έχει τηλ από την Βικτωρία/Βίκυ ήταν στην Ιουλιανού 7 νομίζω και τον τελευταίο καιρό έφυγε και από εκεί και πήγε νέο φαληρο δε θυμάμαι οδός αλλιώς θα πήγαινα να την βρω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις