You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Καλησπέρα αν και δεν πολυπηγαινω σε μπουρδελα παλαιοτερα πηγαινα περισσοτερο
Υπηρχε ενα δυνατο granny πρεπει να ηταν καμια 55αρα με 60 δουλευε ποιο παλια Αχαρνων 85 και μετα την ειχα τρακαρει στο Ιασωνος 2Β στον πανω οροφο και στο Κολωνου στο 45 μια φορα λεγοτανε Μαργαριτα μια ουκρανη ξανθια σιτεμενη με κωλαρα εκανε και γαμω τα γαμησια αν και μεταξουργειο μονο για αυτην πηγα δεν εχω γαμησει αλλη
Ξερει κανεις την τυχη της;;;;
Της αρεσε που της εβαζα και βλεπαμε και τσοντα με granny και matures ομαδικα στο κινητο μου την ειχα παρει καποιες φορες και ωρα στο μεταξι
Ευχαριστω
Υπηρχε ενα δυνατο granny πρεπει να ηταν καμια 55αρα με 60 δουλευε ποιο παλια Αχαρνων 85 και μετα την ειχα τρακαρει στο Ιασωνος 2Β στον πανω οροφο και στο Κολωνου στο 45 μια φορα λεγοτανε Μαργαριτα μια ουκρανη ξανθια σιτεμενη με κωλαρα εκανε και γαμω τα γαμησια αν και μεταξουργειο μονο για αυτην πηγα δεν εχω γαμησει αλλη
Ξερει κανεις την τυχη της;;;;
Της αρεσε που της εβαζα και βλεπαμε και τσοντα με granny και matures ομαδικα στο κινητο μου την ειχα παρει καποιες φορες και ωρα στο μεταξι
Ευχαριστω
Καλησπέρα συναγωνιστές μήπως ξέρει κάποιος αν δουλεύει η Ελληνιδα η Αφροδίτη η βυζαρου που ήταν μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 στο γραφείο your angel, επειδή πήρα στο γραφείο και μου είπαν ότι έφυγε από το γραφείο, ξέρει κάποιος αν έγινε ανεξάρτητη;Και αν ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει με το τηλέφωνο της!!
captainKirk
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παλιό και ξεχασμένο ίσως αλλά ψάχνω την Νικόλ από το γραφείο της Πόπης... ξέρω πως έχει περάσει ένας αιώνας αλλά παρ' ότι μπάζο ήταν πολύ φιλότιμη ;)
Nomoreregret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 109
- Πόντοι
- 280
Nopainnogain για την Μαρια που ρωτησες απο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 κουρτινα απογευμα που δουλευε δεν την εχω δει σε καμια βαρδια στο Μεταξουργειο ειτε πρωι ειτε απογευμα.Θυμαμαι δουλευε και στο Φυλης 109 καποιες μερες αλλα δεν εχω παει στην Φυλης αυτον τον καιρο.Τωρα με τον κορονοιο δεν ξερω μηπως εχει μεινει και στην Ρωσια παιζει και αυτο ελπιζω να μην σταματησε παντως γιατι ηταν στανταρακι και για μενα αλλα και για πολλους.
Nopainnogain
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 23
- Like
- 603
- Πόντοι
- 990
Θα δούμε είναι πολλές που λείπουν από το πόστο τους και να ήταν μόνο η Μαρία άστα.Nopainnogain για την Μαρια που ρωτησες απο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 κουρτινα απογευμα που δουλευε δεν την εχω δει σε καμια βαρδια στο Μεταξουργειο ειτε πρωι ειτε απογευμα.Θυμαμαι δουλευε και στο Φυλης 109 καποιες μερες αλλα δεν εχω παει στην Φυλης αυτον τον καιρο.Τωρα με τον κορονοιο δεν ξερω μηπως εχει μεινει και στην Ρωσια παιζει και αυτο ελπιζω να μην σταματησε παντως γιατι ηταν στανταρακι και για μενα αλλα και για πολλους.
Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Ξανθό granny Σουζανα μάλλον Αλβανιδα που έκανε φουλ πρόγραμμα και είχε δουλέψει κολωνου 47 ισόγειο βραδινή βάρδια και μ. Αλεξάνδρου 22 και τέλος στην ιασωνος. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι η έχει τηλέφωνο ας στείλει. Ευχαριστώ πολύ
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Ελπιζω να ρωταω στο σωστο θρεντ, ξερει κανεις για Κατερινα (Σερβα ισως) απο Καρολαιν, Σ232, Μελαντιας κλπ ?
Νομιζω ειναι πανω απο 2 χρονια που εχει χαθει. Φανταστικο κοριτσι
Νομιζω ειναι πανω απο 2 χρονια που εχει χαθει. Φανταστικο κοριτσι
Seatraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αλεξάνδρα σαντρα φουρειρα που είναι ρε παίδες
Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Ξανθό granny Σουζανα μάλλον Αλβανιδα που δήλωνε σερβα, που έκανε φουλ πρόγραμμα και είχε δουλέψει κολωνου 47 ισόγειο βραδινή βάρδια και μ. Αλεξάνδρου 22 βραδινή και τέλος στην ιασωνος. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι η έχει τηλέφωνο ας στείλει.
Διαγραμμένο μέλος 186316
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 287
- Πόντοι
- 280
Ξερει κανεις τι απεγινε η ναόμι η μαύρη κωλαρα που δουλευε στο deluxe κτλ και εκανε και βιζιτες?
geobasilop
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην ομάδα! Η Λίζα που στην εξαφάνιζε, που ήταν σε ένα στη Φιλιππίδου, ξέρουμε πού είναι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις