Αυτή η κοπέλα δουλεύει ακόμα κάπου;
Καλά γαμησια σε όλους
Πιθανόν να έχει σταματήσει...Καλησπερα , Η Φουρειρα των φτωχων οπως την ειχαν χαρακτηρισει που ξεκινησε σαν Αλεξανδρα στη Κασσανδρας και πριν τον covid δουλευε σαν Σαντρα στην τριγγετο-Αλυσιδα ξερει κανεις αν ειναι ακομα στη δουλεια ?
Δουλεύει ως Μόνικα στο YourAngels.Καλησπερα , Η Φουρειρα των φτωχων οπως την ειχαν χαρακτηρισει που ξεκινησε σαν Αλεξανδρα στη Κασσανδρας και πριν τον covid δουλευε σαν Σαντρα στην τριγγετο-Αλυσιδα ξερει κανεις αν ειναι ακομα στη δουλεια ?
Λογικά έχει σταματήσει οριστικά.Την είχα πάρει βέβαια τέλη του 2018.Ελπιζω να ρωταω στο σωστο θρεντ, ξερει κανεις για Κατερινα (Σερβα ισως) απο Καρολαιν, Σ232, Μελαντιας κλπ ?
Νομιζω ειναι πανω απο 2 χρονια που εχει χαθει. Φανταστικο κοριτσι
Μετά από τόσα χρόνια,σίγουρα κανείς δε θα ξέρει.Ούτε καν θα τη θυμούνται αρκετοί..Το 1998 στο κολωνού 30Α+Β στον 1ο όροφο ήταν η Γιούλα, Ρωσιδα απο Μόσχα, μου έχει πεί, γύρο στο 1.80 ξανθιά με κοντά καρέ μαλλιά, μπλε μάτια, νταρντανα με παλατάρα, κολάρα, ποδαρες, καλό παιδί, 36 χρονων τοτε, εξαφανίστηκε απο τότε, την ψαχνω απο τότε !!! μηπως ξέρει κανείς σας κατι ???
Αυτό που ξέρω είναι ότι τώρα η Γιούλα είναι μια γιαγιά 60 ετών.Το 1998 στο κολωνού 30Α+Β στον 1ο όροφο ήταν η Γιούλα, Ρωσιδα απο Μόσχα, μου έχει πεί, γύρο στο 1.80 ξανθιά με κοντά καρέ μαλλιά, μπλε μάτια, νταρντανα με παλατάρα, κολάρα, ποδαρες, καλό παιδί, 36 χρονων τοτε, εξαφανίστηκε απο τότε, την ψαχνω απο τότε !!! μηπως ξέρει κανείς σας κατι ???
Δεν ξεχνιέται τέτοιο πιστόλι.σαβινα ή αλεξανδρα απο τα στουντιο τησ κασανδρας θυμαται κανεις?
Δουλεύει ως Μόνικα στο YourAngels.
λες για την αλεξανδρα(σαβινα) απο κασσανδρας πριν κανα 10 χρονια?Δουλεύει ως Μόνικα στο YourAngels.
Λέω για μια καστανομάλλα με σγουρά μαλλιά και 4άρι σιλικονάτο στήθος.λες για την αλεξανδρα(σαβινα) απο κασσανδρας πριν κανα 10 χρονια?
ΧΑΧΑ, ΟΧΙ, ενδιαφερομαι για την ίδια !!!Αυτό που ξέρω είναι ότι τώρα η Γιούλα είναι μια γιαγιά 60 ετών.
Μήπως ενδιαφέρεσαι για την κόρη της;