You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Έχει σταματήσει οριστικά, δυστυχώςΣυναγωνιστες μηπως γνωριζετε τι απεγινε η Αννα Μαρια που δηλωνε ελληνιδα απο την αλυσιδα του studio Deluxe κλπ. που εχει σταματησει περιπου 2 χρονο νομιζω.
mag jim boss
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
η καμελια εχει 2 παιδια και εχει φυγει για ρουμανια ετσι μου χου πει φ 27β που δουλευεΚαλησπέρα, ξερει κανεις η Καμελια απο Φωκαιας και η Γιαννα που ηταν στο φυλης 200 τι γινονται?
Όχι, μάλλον την μπερδεύεις με άλλη.αυτη η σοφια που λετε,δεχοταν καποτε και στη δεριγνυ,πλ.βικτωριας;
Giannis6789
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας μήπως γνωρίζει κανεις η Πέννυ και Ναταλυ απο Βριλησσου τι έχουν απογίνει ;;
paraxenos_tsarkadoros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα ξέρει κανένας η Τζίνα που δουλεύε κάποτε Φώκαιας στα 25 και 27 τι έχει απογινει;
Spectro7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.890
- Πόντοι
- 2.541
Εμένα μονο μια μου έχει λείψει καθώς τα είχε όλα αυτά που γουσταρω και στο σερβις υπερδυναμη. Η Καιτη από Πιπινου 118/Αγκύρας/Ρεμούνδου.
Υπέρτατη κωλαροφατσα για τα δικά μου γούστα, καλή χημεία, τοπ σέρβις. Στυγνή επαγγελματίας βέβαια, φαινόταν πως έχει έρθει να μασει ένα συγκεκριμένο ποσό και μετα goodbye αλλά περναγα φίνα και η θέα της στα "4" ηταν το κάτι το άλλο. Απαξ και (ξανα) ερθει εφυγα σουμπιτος.
Υπέρτατη κωλαροφατσα για τα δικά μου γούστα, καλή χημεία, τοπ σέρβις. Στυγνή επαγγελματίας βέβαια, φαινόταν πως έχει έρθει να μασει ένα συγκεκριμένο ποσό και μετα goodbye αλλά περναγα φίνα και η θέα της στα "4" ηταν το κάτι το άλλο. Απαξ και (ξανα) ερθει εφυγα σουμπιτος.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Η γνωστή για τους αρκετά παλιούς Φλωρη ταπα πετιτ...
Παίζει να την έχει πάρει το μάτι σας;;;
Επίσης στα ίδια κυβικά έχουμε καμία καλή πρόταση;;;
Παίζει να την έχει πάρει το μάτι σας;;;
Επίσης στα ίδια κυβικά έχουμε καμία καλή πρόταση;;;
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Αν έχει αγγελία η Ξένια με ενδιαφέρει κι εμένα!Ξενια και Σοφια και οι δυο πρωην AGN , η γενικα κανενα στυλιαρι που δινει κωλο
νομιζω η πρωτη ειχε/εχει? και αγγελια καπου
οποια βοηθεια ευπροσδεκτη εδω ή σε pm
Για στυλιάρι είχε αρκετά ανοικτό κωλοτρυπίδι...
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
και καλη συμμετοχη, ανοιχτη παντως προσωπικα δεν τη βρηκα αλλα στον αγωνα ηταν σουπερ, μετα ειχε τα δικα της και εφυγε απο το γραφειο δυστυχωςΑν έχει αγγελία η Ξένια με ενδιαφέρει κι εμένα!
Για στυλιάρι είχε αρκετά ανοικτό κωλοτρυπίδι...
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 382
- Πόντοι
- 26
Μάλλον κάνει διακοπές διαρκείας...Καλησπέρα στα μέλη του Forum.Μήπως κανείς γνωρίζει πώς βρίσκουμε την Νανά από Καλύμνου?
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.103
- Πόντοι
- 371
Μιλάς για την Καίτη την πρώτη?? Που δούλευε περίπου 8 χρόνια απ όταν ήταν ακόμα studio η Πιπίνου???Και σταμάτησε περίπου το 2017?? Ή για την Καίτη την κοντούλα που δουλεψε περίπου ενα χρόνο απο το 2018 εως το 2019Εμένα μονο μια μου έχει λείψει καθώς τα είχε όλα αυτά που γουσταρω και στο σερβις υπερδυναμη. Η Καιτη από Πιπινου 118/Αγκύρας/Ρεμούνδου.
Η Μαρία55 (μάλλον Βουλγάρα) η οποία είχε χώρο στην πλατεία Αττικής (νομίζω έπαιζε με την Μάγια milf) γνωρίζει κάποιος αν εργάζεται και πως μπορω΄να την βρω; Παλαιότερες κριτικές εδώ: https://www.bourdela.com/call-girls/maria55
sperman007
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2021
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
μύστες ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την Σόνια το κοντοπουτανο αλβανικης προελευσης που εργαζοταν στο Φιλιππίδου 11Α
μέχρι πριν το lockdown? Μάλιστα άφηνε και 2 πιστολιες με το 20αρικο
δεν λέω την Σόνια με τις βυζάρες
μέχρι πριν το lockdown? Μάλιστα άφηνε και 2 πιστολιες με το 20αρικο
δεν λέω την Σόνια με τις βυζάρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις