You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Καλη Σαρακοστη φιλοι μου. Γνωριζει κανεις να με ενημερωσει για την τυχη της Νατασσας της πεταλούδας?Ευχαριστω.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.394
- Πόντοι
- 4.006
Ανεξάρτητη πλέον .. Στείλε πμ να σου πω. !Καλησπέρα ξέρει κανείς για την Μαιρη απο Αχαρνών 85;
milflover04
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 726
Καλημέρα συναγωνιστές.
Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Αθηνά η Πειραιώτισσα? είχαμε περάσει πολύ καλά παλιά αλλά μετά από αποχή μου από τους οίκους έχασα τα ίχνη της.
Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Αθηνά η Πειραιώτισσα? είχαμε περάσει πολύ καλά παλιά αλλά μετά από αποχή μου από τους οίκους έχασα τα ίχνη της.
Καλησπέρα! Ξέρετε αν η Katy από τους Γερμανούς δουλεύει κάπου? Πλιζ pm
Είχαν γράψει κάποιοι συναγωνιστές ότι είναι Ρουμανία
Καλησπέρα, ξέρετε αν η αλεξία από Φωκαίας 27Β δουλεύει κάπου τώρα ;
Ωραίο αυτό, κ εμένα θα με ενδιέφερε τώρα
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.538
- Πόντοι
- 5.646
Αυτή περίπου πόσο χρονών είναι;Ξέρεις κανείς που είναι η Εβελίνα από αχαρνων 85 ; Ευχαριστώ !!
Διαγραμμένο μέλος 181264
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.730
- Πόντοι
- 1.011
Ρωτάω πάλι : ξέρει κανείς τι απέγινε η Ήρα από Athens Diva ; Εργάζετε ακόμη και αν ναι, που ρε παίδες ;
Charlie Deker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2020
- Like
- 92
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Κύριοι,αναζητώ την Αλίνα απο Βριλησσού 36 ,οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη
Justin Checkin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους.
Άκουσα από συναγωνιστή ότι η Άννα-Ιλόνα που δούλευε Χωματιανού και Φυλής έχει μετακομίσει στο Σ108. Έχουμε καμια περαιτέρω πληροφόρηση;
Ευχαριστώ.
Άκουσα από συναγωνιστή ότι η Άννα-Ιλόνα που δούλευε Χωματιανού και Φυλής έχει μετακομίσει στο Σ108. Έχουμε καμια περαιτέρω πληροφόρηση;
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω και ας μου απαντήσει αν κάποιο παλικάρι ξέρει. Υπήρχε ατο Φυλής 65 η Μονικα. Ψιλή μελαχρινή μίλαγε πολύ καλά ελληνικά. Ξέρει κανεις που πήγε; Τελευταία εμφάνιση εκεί περίπου 9-10 μήνες πριν. Βοήθεια!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα φιλος. Εισαι σιγουρος οτι ηταν μελαχρινη??Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω και ας μου απαντήσει αν κάποιο παλικάρι ξέρει. Υπήρχε ατο Φυλής 65 η Μονικα. Ψιλή μελαχρινή μίλαγε πολύ καλά ελληνικά. Ξέρει κανεις που πήγε; Τελευταία εμφάνιση εκεί περίπου 9-10 μήνες πριν. Βοήθεια!!!
Μηπως ηταν ξανθια και δηλωνε μιση Τσεχα μιση ελληνιδα??
Ίσως και να χεις δίκιο. Αυτό που θυμάμαι σίγουρα ήταν η πολύ καλή προφορά της. Δούλευε αρκετό καιρό εκεί η στο ακριβώς δίπλα αν δεν κάνω λάθος. Σου λέει κάτι ;Καλησπερα φιλος. Εισαι σιγουρος οτι ηταν μελαχρινη??
Μηπως ηταν ξανθια και δηλωνε μιση Τσεχα μιση ελληνιδα??
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Ηταν σχετικα ψηλη καπου στο 170-173 μεγαλα στηθη και οπισθια??Ίσως και να χεις δίκιο. Αυτό που θυμάμαι σίγουρα ήταν η πολύ καλή προφορά της. Δούλευε αρκετό καιρό εκεί η στο ακριβώς δίπλα αν δεν κάνω λάθος. Σου λέει κάτι ;
Αν λεμε την ιδια, δυστυχως χαθηκαν τα ιχνη της καιρο τωρα. Εψαξα αρκετα αλλα δεν...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις