You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 134
- Like
- 52.362
- Πόντοι
- 27.261
να ριξω στο τραπεζι και εγω μια παλαια αναζητηση μπας και βγει φως, αν και δεν το νομιζω.
πιο πολυ για την καβλαντα ειναι ενεκα καταστασης.
ποιος θυμαται απο το φωκαιας 9, μια μοντελα που συνηθως επαιζε πρωϊνη βαρδια απο οσο μου ειχε πει, στις οποιες φορες την ειχα γαμησει στην απογευματινη βαρδια, με ονομα ΝΑΤΑΛΥ ?
σωματικως ηταν περιπου οπως και η ΣΑΣΑ που επαιζε και εκει μπαλα πριν τα lockdowns.
δηλαδη... μετριου αναστηματος, σωμα μοντελε, καστανο ισιο μαλλι μακρυ σχετικα, καυλοφατσα και τρελο service μεσα με διχτυωτα καλσον και αναλογα κολπετα.
επισης μου ειχε πει οτι ειχε "ειδικη" πελατεια-κατι μπαρμπαδια τα πρωϊνα και εκανε αβερτα αυταρχικο
μιλουσε αρκετα καλα ελληνικα επισης για ρωσιδοκατασταση, οπως και η ΣΑΣΑ επισης.
αυτο πριν 3-4 χρονια μαλλον κατα προσεγγιση.
πιο πολυ για την καβλαντα ειναι ενεκα καταστασης.
ποιος θυμαται απο το φωκαιας 9, μια μοντελα που συνηθως επαιζε πρωϊνη βαρδια απο οσο μου ειχε πει, στις οποιες φορες την ειχα γαμησει στην απογευματινη βαρδια, με ονομα ΝΑΤΑΛΥ ?
σωματικως ηταν περιπου οπως και η ΣΑΣΑ που επαιζε και εκει μπαλα πριν τα lockdowns.
δηλαδη... μετριου αναστηματος, σωμα μοντελε, καστανο ισιο μαλλι μακρυ σχετικα, καυλοφατσα και τρελο service μεσα με διχτυωτα καλσον και αναλογα κολπετα.
επισης μου ειχε πει οτι ειχε "ειδικη" πελατεια-κατι μπαρμπαδια τα πρωϊνα και εκανε αβερτα αυταρχικο
μιλουσε αρκετα καλα ελληνικα επισης για ρωσιδοκατασταση, οπως και η ΣΑΣΑ επισης.
αυτο πριν 3-4 χρονια μαλλον κατα προσεγγιση.
vatanen gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα .
Ξερει κανει κανενα τηλ απο την Μαρσελα απο Μαραθωνος 59 ?
Ευχαριστω .
Ξερει κανει κανενα τηλ απο την Μαρσελα απο Μαραθωνος 59 ?
Ευχαριστω .
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Σας βάζω δύσκολα....
Φλωρη τρελό κοντοπουτανο... όχι όμως ομορφουλι στην φάτσα αλλά σωματακι μουρλια... φωκαιας 24 πάνω ήταν...
Φλωρη τρελό κοντοπουτανο... όχι όμως ομορφουλι στην φάτσα αλλά σωματακι μουρλια... φωκαιας 24 πάνω ήταν...
Xristakis2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Ρια ελληνιδα, πολλα χρονια κατεχακη 5 και μελαντιας και συγγρου 232 ?
Διαγραμμένο μέλος 203627
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα,
Αν έχει κάποιος τηλέφωνο από Λάουρα, Μαγνησίας, τη τροφατουλα, ας μου το στείλει αδέρφια.
Ευχαριστώ.
Αν έχει κάποιος τηλέφωνο από Λάουρα, Μαγνησίας, τη τροφατουλα, ας μου το στείλει αδέρφια.
Ευχαριστώ.
και γω θα ηθελα αν μπορει καποιοςΦιλοι μου καλησπέρα. Αν κάποιος έχει το τηλέφωνο της Κωνσταντίνας της bbw από βεργας 7 ας μου στείλει αν μπορεί σε πμ.
mag jim boss
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Αν ξερει καποιος να μου πει η αν υπαρχει τηλ ευχαριστωΗ Αναστασία και η Μαίρη από Κνίδου 18 ξέρει κάποιος που δουλεύουν;
WESTERN 1966
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.142
- Πόντοι
- 371
ψαχνω την Αννα που εκανε πιατσα καποδιστρίου & 3ης Σεπτεμβρίου
mag jim boss
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις για την Μαρια την τρελλοκοτσιδου απο παρασιου 36 η την μπετη
ξερει κανεις καποια πληροφορια?
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Η μ. Η τρελλοκ θα λείπει κάνα 2μηνο εκτός...ξερει κανεις για την Μαρια την τρελλοκοτσιδου απο παρασιου 36 η την μπετη
Για την Μαιρη ενδιαφερομαι και γω αν ξερει καποιοςΑν ξερει καποιος να μου πει η αν υπαρχει τηλ ευχαριστω
Afypnismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Αναζητώ τη milf Σοφία που εργαζόταν στο Μ.Αλεξάνδρου 25 πριν 1-2 χρόνια.
Είχε καροτί μαλλί, ωραία πιασίματα και κανονικό ύψος. Ήταν το μπουρδέλο όπως ανεβαίνεις αριστερά που εκτός των άλλων δεν είχε υπηρεσία και η Σοφία απλώς κλείδωνε την πόρτα.
Αν γνωρίζει κάποιος το οτιδήποτε θα το εκτιμούσα.
Είχε καροτί μαλλί, ωραία πιασίματα και κανονικό ύψος. Ήταν το μπουρδέλο όπως ανεβαίνεις αριστερά που εκτός των άλλων δεν είχε υπηρεσία και η Σοφία απλώς κλείδωνε την πόρτα.
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.746
- Πόντοι
- 2.836
Παιχταρά μου, εξ όσων θυμάμαι η Σοφία είχε πάει σε μπουρδέλο του 20άρικου και μετά πήγε επαρχία.Αναζητώ τη milf Σοφία που εργαζόταν στο Μ.Αλεξάνδρου 25 πριν 1-2 χρόνια.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 9.450
Πολλοί την αναζητούμε τύπε.. τα 2-3 τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στη Πάτρα..πρέπει να έχει ριζώσει εκεί.Αναζητώ τη milf Σοφία που εργαζόταν στο Μ.Αλεξάνδρου 25 πριν 1-2 χρόνια.
Afypnismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Καταρχάς σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.Παιχταρά μου, εξ όσων θυμάμαι η Σοφία είχε πάει σε μπουρδέλο του 20άρικου και μετά πήγε επαρχία.
Καταδεύτερον πολύ κρίμα αν όντως ισχύει αυτό, βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση διότι αυτή μια ζωή γυρολόγος ήταν.
Γαμώτο.
*Κλεόβουλε είδα και το δικό σου μήνυμα, μακάρι να επιστρέψει κάποτε αν και ελπίζω όχι πολύ σπασμένη και ξεπατωμένη.
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.746
- Πόντοι
- 2.836
Συναγωνιστή, ξέρεις Πάτρα αν δουλεύει σε σπίτι ή μόνη της; Μήπως το έκοψε το σπορ;Πολλοί την αναζητούμε τύπε.. τα 2-3 τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στη Πάτρα..πρέπει να έχει ριζώσει εκεί.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις