nonameman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Μηπως θελει να πεις Τζουλι απο Φυλης 104 μια πανηψιλη ρωσσιδα με μεγαλες βυζαρες και με μεγαλη ρογα
Α μπράβο!!! ναι!!!! πες μου οτι γνωρίζεις!!!!!!!!!!!
Μηπως θελει να πεις Τζουλι απο Φυλης 104 μια πανηψιλη ρωσσιδα με μεγαλες βυζαρες και με μεγαλη ρογα
Για αυτην την κοπελα ψαχνεις η κανω λαθος. Μιλαμε και γαμω τις μουναρες, ευχαριστηθηκα γυναικα στην αγκαλια μου. Μιλαμε αλλο πραγμα.
λες αυτη που δουλευε λεοφορο αθηνων 318;ξερει καποιος τι απεγινε η Χαρα Ελληνιδα,στουντιοκοριτσο ηταν πριν κανα χρονο περιπου??
Εχει γραφτει οτι σταματησεΗ Σακίρα-Αλεξάνδρα η γυρολόγος ξέρουμε που γυρνοβολάει τώρα?
Ειχε κανει και ενα περασμα περυσι απο το Φωκαιας 17β οροφο στην βραδυνη βαρδια.Παντως σε μπουρδελο δεν την εχω δει τον τελευταιο καιρο!παίδες μια ξανθια μιλφ 40αρα ονοματι Ζωη που περασε απο Κασσανδρας το 2013 με πλαστικο βυζι εχετε ιδεα?
Δεν εχει αναφερθει σε καμια ενημερωση Φυλης και περιξ καθως και Μεταξουργειου τον τελευταιο καιρο! Παντως οι περισσοτεροι ελεγαν οτι ειναι φολα!Παιδιά θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Ξέρει κανείς αν δουλεύει κάπου η Μελίνα η Σέρβα (είχε διατελέσει σε Διδύμου 16 υπόγα, Περγάμου 27, Διδυμου 27 και Διδύμου 8 όροφος). Έχω να τη δω κανα χρόνο.
Ναι αυτη ειναι! Παλια σε αυτες τις φωτο δεν ειχαν καλλυμενο το προσωπο της. Ευτυχως ειχα προλαβει να την παρω στο 10ρικο!!! Ειναι αυτο που λεμε βρισκεις διαμαντια στο βοθρου του Μεταξουργειου!!!