Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Ξέρεις την Σουζάννα και την Αναστασία από το Μεταξουργείο,τις έπαιρνες και στην Κολωνού και στην Ιάσωνος αλλά κατά τα άλλα δεν ξέρεις τις ώρες απ'τις βάρδιες.
Μάς έπεισες τύπε.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ρε φιλε σορρυ που δεν κραταω ημερολογιο και ακριβη ωρα για οποτε εχω καβλες...δεν εχω να σε πεισω για κατι..και τις βαρδιες τις ξερω αλλα δεν ειχα μπει στο κοπο να ξερω τις ακριβεις ωρες γιατι τα περισσοτερα ντελα στην αλλαγη κατεβαζουν ρολλα και δεν θελω ουτε να περιμενω σαν το μαλακα,απλα απειχα καιρο απο το πορνοκυνηγι και στις τελευταιες μου εξορμισεις δεν βρηκα καποιο ανταξιο τεμαχιο στη συγκεκριμενη κατηγορια στην βραδινη απογευματινη που ειναι οι ωρες που ξυπνανε τα εντσικτα

kofigus

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα ρε μαγκες.
Μηπως γνωριζει κανεις αν εμφανιζεται καπου η Αννυ απο Κασσανδρας 4 κατω?
Ευχαριστω εκ των προτερων συναγωνιστες!

liakouridis777

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές θέλω να θυμήσω  κάτι  από τα πρώτα χρόνια των μπουρδελομαχών μου, λοιπόν σε ένα οίκημα στην οδό Φυλής 69Α υπήρχε μια καυλιάρα από το Καζακστάν με σχιστά μάτια Χριστινάρα την έλεγαν στη πιάτσα, αυτή για μια περίοδοείχε χαθεί για κανά τριάρι χρόνια επέστρεωε όμως στο ίδιο σπίτι για ένα χρόνο περίπου και μετά εξαφανίστηκε για πάντα τελευταία φορά την βρήκα πριν 3 χρόνια περιπού . Τέλος θα ήθελα να μάθω εάν ξέρει κάποιος τίποτα για αυτή τη γυναικάρα.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:                   

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
αν μιλας για την γνωστη Χριστινα καζακστανη με το τουμπανιαρικο βυζι απο οσο θυμαμαι γυρω στον δεκεμβρη ειχε φυγει απο ελλαδα οπως ειχαν γραψει συναγωνιστες... Τα τελευταια 1.5-2 χρονια παντως βρισκοταν κανονικα εκει στην Φυλης που την ειχα πετυχει σε 2-3 μαγαζια

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Μια ερωτηση κ απο μενα... Ξερω οτι η Τζινα που ηταν μεχρι περυσι στα Φωκαιας 24-27 εχει σταματησει... Αλλα αναφερθηκε απο συναγωνιστη σε αλλο νημα πως υπαρχει fb... Μηπως καποιος ψαγμενος το εχει κ μπορει να μου το στειλει με π.μ ή πως μπορω να την ψαξω? Ευχαριστω

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
η σοφια από θησεως 40 σταματησε οριστικα τελικα??????

επεστρεψε στην ρουμανια με το μπε-μπε της να το μεγαλωση μαλλον  ;) ;) ;)

μπραβο στο σοφακι το αξιζε να ξεφυγει από αυτόν τον βουρκο των μπουρδελων  :) :)

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Η Αντζελα απο 71α Φυλης ,έχει σταματήσει έχω καιρό να την δώ.

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Η μαριαννα που δουλευε παλιοτερα Κασσανδρας , ξερουμε τπτ ??

blflyer00

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
0
Μήπως ξέρει κανείς αν και που μπορώ να βρω την Βαρβαρα που ήταν στην Βούρβαχη/ Η.Ηλίου? Εχω κόλημα μαζι της αν και έλειπα καιρό και δεν την εχω δει τελευταια. Είχα ρωτήσει και σε άλλο θέμα, αλλά δεν υπάρχει απάντηση. Αν κάποιος φίλος ξέρει ας μου πει εδώ ή με πμ. Ευχαριστώ

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εχει πετύχει κανεις πουθενα την Αθηνα την Πειραιώτισσα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε μην ανοιγεις πληγες ολοι την ψαχνουμε την αθηνα την πειραιωτισα  δεν εχει εμφανιστει αυτη αν εμφανιστει θα το  κανει λογικα  μετα  τον  αυγουστο

Επισκέπτης
kyrioi kalispera!tha ithela mia simantiki enimerosi kathws eleipa ena xroniko diastima!eimai kainourgios stin adelfotita....
isos eimai o monos p anazita tis sigekrimenes tanes alla prp na sevasteite tin periergeia mou...psaxnw tis eksis
souzana albanida milf/gilf douleve iasonos 36 k kolonou 47 sto welcome sto isogeio
opws kai tin anastasia apo kolonou53...oloi exoume ta bitsia mas opote ta sxolia peri protimisewn dekta alla tha protimousa sigkekrimenes plirofories....na ste kala :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

Η Αναστασία θα επιστρέψει ίσως/μάλλον/λογικά τον Οκτώβρη στο Κολωνού 27 όροφο καθώς βρίσκεται στην πατρίδα της.
Να δούμε και τι θα γίνει με την Αλβανίδα Κατερίνα που εργάζεται τώρα εκεί μετά το Ιάσωνος 19 ισόγειο, Κεραμικού 13 υπόγειο κτλ
και όπου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.
Πρόκειται για μια κόντρα που για όποιον δεν γνωρίζει, ξεκινά από το πρώτο πορνόσπιτο που παρευρέθηκαν.
Αναφέρομαι στο Κολωνού 53 που εγκυκλοπαιδικά είναι και το μόνο σπίτι που σαλόναραν μόνο για ένα βράδυ πριν 2μιση χρόνια
5 άλλες διαφορετικές πουτάνες. Απίστευτο έτσι;
στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Ιάσωνος 43 με 4 να σαλονάρουν ακριβώς την ίδια περίοδο αλλά πιο συχνά.
Ήταν τότε που η αδύνατη εξτρατζού εκφυλομορφούλα Χριστίνα με θητεία στο δεξί Κολωνού 15 και μετά γυρολόγος
άκουσε κάποιον να λέει στα βραζιλιάνικα o tetra e nosso (το τέταρτο είναι δικό μας, ατάκα από το μουντιάλ του 94)
καθώς συνήθιζε να κλείνει την τετράδα της παρουσίασης. Τιμήθηκε φυσικά με υπερφούλ πρόγραμμα.
Οι ρυθμοί της πόλης από τότε τρέχουν πολύ πιο γρήγορα κι αφού πλέον οι πουτάνες ελαχιστοποιήθηκαν
αυτά δεν πρόκειται να ξανασυμβούν.

Την Σουζάνα όμως πως και την ψάχνεις; δεν θεωρείται άφαντη. Σωστός ο Ντε Βίτουρας περί Μ.Αλεξάνδρου 17 απόγευμα ή βράδυ
κι απλά να προσθέσω ότι όταν η θεόχονδρη Φωτεινή του Μ.Αλεξάνδρου 22 όροφος δεν τηρεί την τρίτη βάρδια
έρχεται ως από μηχανής Θεός η Σουζάνα με τις τρεις χαρακτηριστικές εμφανίσεις, τιγρέ, λευκό της ζάχαρης και blue black
για να μοιράσει χαρά ή και πόνο...γιατί όχι και τα δυο...στην εξευτελιστική τιμή των 10 ευρώ.

Kargas14

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς που είναι Βαλέρια ή Βανέσσα δεν θυμάμαι το όνομα της από αλκαμένους 113 μια milfara μαυρομάλλα όχι πολύ μακρύ το μαλλί της μέχρι τους ώμους της.
Και μια Ντιάνα νομίζω την λέγανε που έλεγε ότι ήταν Κρητικιά στο Εξηκίου στον όροφο μια ξανθιά με κάτι βυζάρες?

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Η Μαριάννα ουκρανέζα 40αρα από Βεργας 6α που εγλυφε αρχιδ και κωλ ασταματητα μια με σωσματαρα ψηλη, ξερει κανεις που ειναι?

sub

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Kalispera se olous tous sinagonistes !sorry gia ta greeklish alla grafo apo tablet dipla sto kima ☺☺☺☺.kserei kana filos na mou pei gia 1)rania ksanthia ellinida apo katexaki 8 douleuei ekei to 13 kai plasarontan san ellinida apo thessa/niki.
2)xara ellinidia melaxrini adinati spasto malli tatouaz sto kormi douleue to 13 se studio mia ston kifiso mia enalax stin tatoiou

Euxaristo ek ton protairon.kalo kLokairi

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Kalispera se olous tous sinagonistes !sorry gia ta greeklish alla grafo apo tablet dipla sto kima ☺☺☺☺.kserei kana filos na mou pei gia 1)rania ksanthia ellinida apo katexaki 8 douleuei ekei to 13 kai plasarontan san ellinida apo thessa/niki.
2)xara ellinidia melaxrini adinati spasto malli tatouaz sto kormi douleue to 13 se studio mia ston kifiso mia enalax stin tatoiou

Euxaristo ek ton protairon.kalo kLokairi
κανε επεξεργασια του κειμενου σου.ψαξε στο νετ,κατι θα βρεις.

ChocoGun47

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
60
Πόντοι
0
Καποιος ισως την ξερει την Πεννυ!?!?!??!  :fuck1: :kissass: Ξερει ομως που βρισκεται ή κατι????  :wanker: Απο βριλησου 36 και Κων/πολεως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom