You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αγνοητε εδω και κανα 5 μηνο πριν την εσπρωχνα και εγω τυπε φανταστικο μουνακι αλλα υπεραπλο για τα πολυ χοντραΑν και έχει περάσει καιρός μήπως έχει πετύχει κάποιος να δουλεύουν η Μάγια που ήταν σε στούντιο και μετά Φωκαίας 19 και η Ιωάννα που ήταν Κολωνού 30;
Μια ερωτηση κ απο μενα... Ξερω οτι η Τζινα που ηταν μεχρι περυσι στα Φωκαιας 24-27 εχει σταματησει... Αλλα αναφερθηκε απο συναγωνιστη σε αλλο νημα πως υπαρχει fb... Μηπως καποιος ψαγμενος το εχει κ μπορει να μου το στειλει με π.μ ή πως μπορω να την ψαξω? Ευχαριστω
Και εγώ θα ήθελα fb αν μπορεί να στείλει κάποιος. Πέρυσι είχα ρίξει ωραία γαμήσια με τη Τζίνα
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.229
- Πόντοι
- 24.806
Καλημέρα παιδιά! Εχω χασει την ευα .. την γνωστή ευα που δουλευε ευνειδων κ ιερα οδο..
Ξέρει κανείς τίποτα?
Μεγαλη φολα φιλε. Η χειροτερη που εχω περασει. Ουτε να την ακουω.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Εχει γραφτει οτι ειναι διακοπες και οταν γυρισει θα ειναι στην απογευματινη αλλαγη στο Κωνσταντινουπολεως 166 υπογειοΚαλημέρα παιδιά! Εχω χασει την ευα .. την γνωστή ευα που δουλευε ευνειδων κ ιερα οδο..
Ξέρει κανείς τίποτα?
δούλευε και παλιότερα εκει... η ευα.. θυμάμαι κιολας εκει δούλευε και μια αννα η οποία έχει χαθει εδω και καιρο...Εχει γραφτει οτι ειναι διακοπες και οταν γυρισει θα ειναι στην απογευματινη αλλαγη στο Κωνσταντινουπολεως 166 υπογειο
εισαι σίγουρος οτι μιλάμε για την ίδια?Μεγαλη φολα φιλε. Η χειροτερη που εχω περασει. Ουτε να την ακουω.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
καλημερα. οχι οτι μου ελειψε πολυ, αλλα θα ηθελα να της ριξω ενα καλοκαιρινο μανικι, ρουμανα Αλισια (και αλεξανδρα;) ή Σακιρα, εχει δουλεψει στο Βεργας 3 αλλα αποσο θυμαμαι ηταν και σε αλλα σπιτακια φυλης ΚΑΙ μεταξουργειο ενα φεγγαρι. 25-26 χρονων ομορφη, καστανοξανθη λεπτη, καλο σωμα, μικρο βυζι.
Διδυμου 8 και εδω:
μεταξουργειο δεν ξερω που εβοσκε αλλα καπου ειχα διαβασει για αυτην (με μειωμενο προγραμμα στο 10ρικο).
Καμια ιδεα κανεις ; Στην ημερησια ενημερωση (οχι οτι την ξεκοκκαλισα ολη), δεν διαβασα κατι τον τελευταιο καιρο, μπορει να κανω λαθος
ευχαριστω !!
Διδυμου 8 και εδω:
μεταξουργειο δεν ξερω που εβοσκε αλλα καπου ειχα διαβασει για αυτην (με μειωμενο προγραμμα στο 10ρικο).
Καμια ιδεα κανεις ; Στην ημερησια ενημερωση (οχι οτι την ξεκοκκαλισα ολη), δεν διαβασα κατι τον τελευταιο καιρο, μπορει να κανω λαθος
ευχαριστω !!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
κριμα !Έχει φύγει εδώ και αρκετό καιρό στην πατρίδα της με πρόθεση/διάθεση να σταματήσει γενικώς.
Το αν θα το τηρήσει τελικά,θα δείξει.
ευχαριστω και καλημερα
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
την χριστινα την μελαγχροινη βουλγαρα με το ελευθερο στοματικο και το πρωκτικο απο φωκαιας 27 την πετυχε καποιος σε καποιο σπιτακι η σταματησε και αυτη
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
την χριστινα την μελαγχροινη βουλγαρα με το ελευθερο στοματικο και το πρωκτικο απο φωκαιας 27 την πετυχε καποιος σε καποιο σπιτακι η σταματησε και αυτη
Έφυγε για την πατρίδα της-απ'ότι έλεγε θα αργήσει να επιστρέψει.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
κριμα !
ευχαριστω και καλημερα
Κι εμενα με αγαπουσε.
Παρόμοια θέματα