You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε - μακάρι να μπορούσα και περισσότερα γιατί η καψουροκαύλα δεν αποτιμάται!Κουβαρντάς είσαι φίλε αλλά δεν βλέπω να ξοδευεσαι τελικά.Έχουν χαθεί όλες εδώ και καιρό.Και για την Φλώρη λέγεται ότι τύλιξε κάποιον και παντρεύτηκε.
Πάντα ελπίζω όμως, οπότε αν κάποιος ξέρει κάτι ας στείλει pm.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
φιλε seducer εχω πληρωφοριες για την αννα την πολονεζα μπορω να σου στειλω πληρωφοριες μεσω μηνυματος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
πηγαινε seducer φωκαιας 25 ισογειο στην πρωινη βαρδια θα βρεις την αννα την πολονεζα
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Άμα βρω την κοπέλα τα δίνω ευχαρίστως!Άλα πάει για μεροκάματο ο Γάσπαρης
Σίγουρα;!;πηγαινε seducer φωκαιας 25 ισογειο στην πρωινη βαρδια θα βρεις την αννα την πολονεζα
Εννοώ αυτήν:
eprepe1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα αδερφια και συναγωνιστες αναζητω εδω και καιρο την Τανια απο μεγ.αλεξ133,κων/πολεως80-92/Α και βρ.36/Α τελευταια φορα ηταν στο 80 στο γκαζι πριν τη μεγαλη βδομαδα το πασχα !!!
Αν καποιος γνωριζει εστω και το οτιδηποτε θα το εκτιμουσα να το μοιραστει ... Καλα να περνατε !!!
Αν καποιος γνωριζει εστω και το οτιδηποτε θα το εκτιμουσα να το μοιραστει ... Καλα να περνατε !!!
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Αγαπητε συναγωνιστη μη ψάχνεις αδικα. Η Αννα η γνωστη και σα "πολωνεζα" για τη μεγαλη μαζα(original αλβανιδα ηταν η κοπελα, αλλα η αληθεια είναι ότι ευκολα τη παταγε ο οποιοσδηποτε),εχει αποχωρησει από την ενεργο δραση εδώ και τέσσερα χρονια(παντρευτηκε έναν πρωην πελατη της, κι εκανε κι ενα παιδακι), και αποφασισε ν' ακολουθησει μια κανονικη ζωη πλεον...Άμα βρω την κοπέλα τα δίνω ευχαρίστως!
Σίγουρα;!;
Εννοώ αυτήν:
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Γκαντεμιά! Πήγα χθες Σάββατο 13:15 και ήτανε κλειστό!πηγαινε seducer φωκαιας 25 ισογειο στην πρωινη βαρδια θα βρεις την αννα την πολονεζα
Θα ξαναπροσπαθήσω από βδομάδα μόλις μπορέσω...
Φίλε Εκλεκτικέ ευχαριστώ για την πληροφορία.Αγαπητε συναγωνιστη μη ψάχνεις αδικα. Η Αννα η γνωστη και σα "πολωνεζα" για τη μεγαλη μαζα(original αλβανιδα ηταν η κοπελα, αλλα η αληθεια είναι ότι ευκολα τη παταγε ο οποιοσδηποτε),εχει αποχωρησει από την ενεργο δραση εδώ και τέσσερα χρονια(παντρευτηκε έναν πρωην πελατη της, κι εκανε κι ενα παιδακι), και αποφασισε ν' ακολουθησει μια κανονικη ζωη πλεον...
Αν μάθεις κάτι άλλο για αυτήν ή άλλη από την λίστα ενημέρωσέ με - η αμοιβή ισχύει.
Όλοι ξέρουμε παραδείγματα κοπέλας που είχε παντρευτεί και έκανε και παιδί αλλά λόγω περιστάσεων ξαναέγινε διαθέσιμη.
chessboxer
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αγαπητε συνανθρωπε αν ηθελα να σου αποδειξω τις σπουδες και την παιδια μου θα το ειχα ηδη κανει.πιες κανα ποτακι που και που να ευφορισει λιγο το μυαλο σου γιατι εχει γινει σαν μπετος.μια ειρωνια ηθελα να ριξω και αυτο εκανα.δεν ηταν χοντραδα.τωρα τι απο πανω και τι απο κατω να βγω τα παπαρια μου ζαλισες..ζωντανη ειναι η κοπελα και ξερεις που θα τη βρεις....αντε να ξελαμπεικαρεις και να δεις οτι ειναι καλα..
lol, ήδη του απέδειξες το μορφωτικό σου επίπεδο με τις ανορθογραφίες σου. Βάλε ορθογραφικό έλεγχο.
Γεια σας παιδια.
Ψαχνω μια κοπελα, στην οποια πηγαινα παλια (προ 5αετιας τουλαχιστον).
Η οποια εχει εξαφανιστει.
Τη λεγανε Αντζελα. Μιλφ, ξανθια,με σφιχτο και πεταχτο κωλο, ωραιο βυζι, και λιγο αραια τα μπροστινα δοντια.
Δουλευε σε Σερβιων 26, Λουκιανου 20, θαρυπου 10 και Θησεως 365.
Μπορει να με βοηθησει καποιος;
Ευχαριστω
Ψαχνω μια κοπελα, στην οποια πηγαινα παλια (προ 5αετιας τουλαχιστον).
Η οποια εχει εξαφανιστει.
Τη λεγανε Αντζελα. Μιλφ, ξανθια,με σφιχτο και πεταχτο κωλο, ωραιο βυζι, και λιγο αραια τα μπροστινα δοντια.
Δουλευε σε Σερβιων 26, Λουκιανου 20, θαρυπου 10 και Θησεως 365.
Μπορει να με βοηθησει καποιος;
Ευχαριστω
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Τύποι, μου ήρθε μια φλασιά να ρωτήσω αν έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία την Ρωξάνη / Ρωξάνα την ρουμάνα με τα πεσμένα βυζιά και την ακά πίπα από:
Φωκαίας 19, Φυλής 92, 80, 65Β, Καρέα 30, Ακομινάτου 2 και γενικά από παντού.
Επισκέπτης
ρε τυπε δεν ειμαι σιγουρος,...Τύποι, μου ήρθε μια φλασιά να ρωτήσω αν έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία την Ρωξάνη / Ρωξάνα την ρουμάνα με τα πεσμένα βυζιά και την ακά πίπα από:
αλλα νομιζω την ειχα πετυχει ενα πρωι αττικη μετρο λιωμενη απο την πρεζα να δειχνει σαν παιδακι. Ειχε χασει τρελα κιλα. Πριν ενα χρονο + αυτο
Αλλα αυτη γενικα την εβλεπα συνεχεια αγιο παντελεημονα και περιξ, οποτε αν εχει χαθει κι απο κει δυσκολο να τη βρεις
Υ.γ. το μονης προδρομου ξεχασες. Εγω εκει την ειχα γαμησει
Αλλα δε μπορω να παρω ορκο ηταν αυτη...
Γενικα παντως
Shawn Stern
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κανενα νεο κάποιος για την ¨Αθηνα την πειραιωτισα" ?
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Τύποι, μου ήρθε μια φλασιά να ρωτήσω αν έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία την Ρωξάνη / Ρωξάνα την ρουμάνα με τα πεσμένα βυζιά και την ακά πίπα από:
καποιος ειχε γραψει οτι την ειχε δει με εναν πακιστανο .ωραιο μωρο παντως η ρωξανη
Επισκέπτης
Εχω ξαναρωτήσει και δεν απαντιέται... ΤΖΟΥΛΙ απο Φυλλής 99 μια ξανθιά ψιλή;
που χάθηκε;
Μηπως θελει να πεις Τζουλι απο Φυλης 104 μια πανηψιλη ρωσσιδα με μεγαλες βυζαρες και με μεγαλη ρογα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις