Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Φιλη μου η Αφροδιτη η Ελληνιδα που εργαζοταν πριν 1 χρονο στο στουντιο Κηφισου 30 και ποιο πριν στο στουντιο Φυλης 104 τη εχει απογινει το κοριτσι. Σε περιπτωση που εχει σταματησει οριστικα γνωριζει κανενας που μπορω να βρω καμια αλλη κοπελα με τα ιδια προσοντα ( παρομοιο με το ιδιο στηθος της Αφροδιτης ). Αν ειναι ελληνιδα ακομη καλυτερα αλλα δεν με χαλαει αν ειναι και αλλοδαπη εστω να εχει τα ιδια προσοντα με την Αφροδιτη.

Αν μπορει καποιος να βοηθησει ας το πει

Συνημμένα

• 925 (6).jpg
    925 (6).jpg
    370,5 KB · Εμφανίσεις: 57

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
η βιολεταβ πηγε στην χωρα της λογικα απο ιουνιο και μετα θα ερθει λογικα

Προχτές ρώτησα την τσατσα και μου είπε πως η Βιολετα έχει πρόβλημα με τα χαρτιά της, και είτε θα αργήσει πολύ, είτε και δεν θα ξαναρθει... Γαμησε τα... Για μένα ήταν από τα καλύτερα μωρά, το τιμουσε το εικοσαρικο...

tttboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια, μηπως ξερει κανένας τι απεγινε μια Κατερίνα απο Σινώπης 29 Ελληνίδα?
Τρελλα βυζιά και λεπτούλα. Πρέπει να ειναι Βόρεια Ελλάδα, αλλά που ?

Επίσης μια Ρίτα με βυζάρες, μιλφοκατάσταση, απο Σερβία μεριά. Ειχε περάσει απο Κεφαληνίας 75
Ευχαριστώ

asdadad

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα μπαινω συχνα στο σιτε αλλα ειναι δευτερη φορα που γραφω! Ξερει κανεις η ναταλι απο βεργας 6β που βρισκεται γιατι την εχω χασει ειμαι μιλφακιας και περναγαμε καλα με την κοπελα!

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
η ντιανα απο λεωνιδου 28 ισογειο μελαχρινη ρουμανα ξερει καποιος τι εγινε?

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
ακομα δεν διαβασες ημερισια ενημερωση?σε καποια χθεσινη ενημερωση γραφει που εργαζεται.
καλα τοσο δυσκολο ηταν να ενημερωσεις απο το να γραψεις αυτην την μαλακια που ειπες.τι να σου σου πω :jerking: :jerking:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
καλα τοσο δυσκολο ηταν να ενημερωσεις απο το να γραψεις αυτην την μαλακια που ειπες.τι να σου σου πω :jerking: :jerking:
διαβασε καμια ενημερωση ρε τεμπελη και ασε τα jerking.οι καταδρομορεπορτερ σταζουν ιδρωτα και συ τη θες και τεμαχισμενη τη μεριδα σου

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
διαβασε καμια ενημερωση ρε τεμπελη και ασε τα jerking.οι καταδρομορεπορτερ σταζουν ιδρωτα και συ τη θες και τεμαχισμενη τη μεριδα σου
τι σχεση εχουν οι ρεπορτερ βρε ηλιθιε με αυτην την μαλακια που εγραψες οτι η κοπελα πεθανε :jerking:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
τι σχεση εχουν οι ρεπορτερ βρε ηλιθιε με αυτην την μαλακια που εγραψες οτι η κοπελα πεθανε :jerking:
τραβα γαμησου ρε βλακα.επρεπε να σε δουλεψω κιαλο να σταξει ενα δακρυ.

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
τραβα γαμησου ρε βλακα.επρεπε να σε δουλεψω κιαλο να σταξει ενα δακρυ.
εισαι πολυ ανεγκεφαλος ηλιθιος απο την πολυ  :jerking:φαινεται απο το περιορισμενο φρασεολογιο σου.θα επρεπε να εχεις  την στοιχειωδη γνωση οτι με κατι τετοιες καταστασεις δεν παιζουν.αντι να ζητησεις συγνωμη για την χοντραδα που εγραψες προσπαθεις να βγεις κ απο πανω.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
εισαι πολυ ανεγκεφαλος ηλιθιος απο την πολυ  :jerking:φαινεται απο το περιορισμενο φρασεολογιο σου.θα επρεπε να εχεις  την στοιχειωδη γνωση οτι με κατι τετοιες καταστασεις δεν παιζουν.αντι να ζητησεις συγνωμη για την χοντραδα που εγραψες προσπαθεις να βγεις κ απο πανω.
αγαπητε συνανθρωπε αν ηθελα να σου αποδειξω τις σπουδες και την παιδια μου θα το ειχα ηδη κανει.πιες κανα ποτακι που και που να ευφορισει λιγο το μυαλο σου γιατι εχει γινει σαν μπετος.μια ειρωνια ηθελα να ριξω και αυτο εκανα.δεν ηταν χοντραδα.τωρα τι απο πανω και τι απο κατω να βγω τα παπαρια μου ζαλισες..ζωντανη ειναι η κοπελα και ξερεις που θα τη βρεις....αντε να ξελαμπεικαρεις και να δεις οτι ειναι καλα..

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.780
Πόντοι
5.547
ξεροχυνω με την τρολια του dagger...

τυποι εχω περασει 3 απογευματα απο διδυμου με σκοπο το κλαρινο της αλιονας αλλα ματαια...που χαθηκε???

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
αγαπητε συνανθρωπε αν ηθελα να σου αποδειξω τις σπουδες και την παιδια μου θα το ειχα ηδη κανει.πιες κανα ποτακι που και που να ευφορισει λιγο το μυαλο σου γιατι εχει γινει σαν μπετος.μια ειρωνια ηθελα να ριξω και αυτο εκανα.δεν ηταν χοντραδα.τωρα τι απο πανω και τι απο κατω να βγω τα παπαρια μου ζαλισες..ζωντανη ειναι η κοπελα και ξερεις που θα τη βρεις....αντε να ξελαμπεικαρεις και να δεις οτι ειναι καλα..
με αυτα που εγραψες κ οπως τα εγραψες(.ανορθογραφα)μου αποδεικνυεις οτι  ουτε σπουδες εχεις ουτε παιδεια.εχεις  το ΙQ αμοιβαδας.ο εγκεφαλος σου ειναι σιγουρα ακατοικητος. εξακολουθεις να μην  καταλαβαινεις αλλα δεν θα χασω αλλο τον χρονο μου να ανταλλασω μηνυματα  με εναν εγκεφαλικα νεκρο.αντε γεια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom