brasilhouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Την αλεξανδρα από Βουλγαρία η την Ταμάρα που δούλευαν μαζί στο ίδιο γραφείο πριν μερικά χρόνια
την γυναικαρα την ουγγαρεζα λες φιλε
σταθερα γερμανια ειναι
μουναρα
Ρε τύπε, εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε μια κοπέλα που αλλάζει μαγαζί κι'εσύ θες να σου βρούμε κάποια που άλλαξε χώρα;
Ρε τύπε, εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε μια κοπέλα που αλλάζει μαγαζί κι'εσύ θες να σου βρούμε κάποια που άλλαξε χώρα;
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου για τις κοπέλες που έχουν εξαφανιστεί.
1. Φίλε αόρατε κι εγώ αναμένω την επιστροφή της γυναικάρας Ναταλί από Διδύμου, Κωνσταντινουπόλεως κτλ. Που είσαι βρε Ναταλάκι. το πουλάκι μας έχει μεγάλη ανάγκη τη γλωσσάρα σου.
2. Η Τερέζα από Φυλής 74. Κομοδινάκι ξανθό με ωραία κρεμαστά βυζομπαλάκια, έκφυλη κι αθώα μούρη, θύμιζε έντονα τα ξέκωλα που βλέπεις στα μπουζούκια να χορεύουν στο τραπέζι και σου ρχεται να τα βιάσεις στην τουαλέτα.
3. Φυσικά Εστελλάρα. Σωματάρα με ωραία βυζιά και σταθερά καλή απόδοση στην τελευταία σεζόν της στο Φυλής 27. Σε αντίθεση με την αδερφή της Μισέλ άφηνε άφθονο πασπάτεμα στις βυζάρες της, που είναι ανώτερες για μένα και σου έκανε το καβλί πέτρα πριν τον βάλει στο στόμα από τα κουνήματά της με την είσοδο στο δωμάτιο.
Καλησπέρα pordemos για την Ναταλυ το έχω αναφέρει εδώ και κάποιες μέρες πως εργάζεται πάλι σε στούντιο.Στο Βουρβαχη19 που είναι τώρα και Ηλία Ηλιου82 που θα είναι μετά της 23.00.Εντάξει ωραία γυναίκα αλλα50€ είναι πολλά τώρα έχει πάει στα μαγαζιά αυτά για λίγο ή πολύ δεν γνωρίζω έχει όμως ένα αλαζονικό στυλακι και εγώ την περιμένω να ανακάμψει σε κάποια από τα μαγαζιά Διδύμου,Αχαρνων85,Κωσταντινουπολεως,σε λογικα πλαίσια στο20€ όχι ότι και οι άλλες στα Ηλία Ήλιου 82,Βουρβαχη19 αξιζουν50€ετσι και αλλιώς καλύπτουν τις βάρδιες τους με κοπέλες που έχουν δουλέψει φυλήs,μετάξι βλέπε καρλα-καυλα που δεν είναι εκεί αυτές τις μέρες και άλλες μονο δύο τρεις κοπέλες εκεί είναι αξιολογες1. Φίλε αόρατε κι εγώ αναμένω την επιστροφή της γυναικάρας Ναταλί από Διδύμου, Κωνσταντινουπόλεως κτλ. Που είσαι βρε Ναταλάκι. το πουλάκι μας έχει μεγάλη ανάγκη τη γλωσσάρα σου.
Αυτη που ειδες ειναι η αθιγγανη Χριστινα.Δεν εχει καμια σχεση με την Ουκρανη Βερονικα απο Βεργας 3,Αχιλλεως 48,Μαραθωνος 59.4. Βερόνικα "Πίπεν" που εμφανιζόταν στο Βέργας 3 κάτω. με άσχημη φάτσα αλά Πίπεν των σικάγο μπουλς όμως με φανταστική σωματάρα και ωραία πόδια. αυτή πάλι που χάθηκε?
Συναγωνιστή pordemos, σήμερα το μεσημεράκικατα τις 2, σε μια μικρή τσάρκα στα μαγαζιά της Κολωνού και συγκεκριμένα στο Κολωνού 11Α, στο ισόγειο που είναι δίπλα από τις σκάλες, ήταν μια κοπελίτσα μελαχροινή σαν τσιγγανούλα μου φάνηκε, με φοβερή κορμάρα και κωλαράκι ολοστρόγγυλο σχετικά πιτσιρίκα το πολύ 22-23? Όνομα δεν συγκράτησα, αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση ήταν το πρόσωπο που ήταν ίδιο ο σκόττυ πίπεν των σικάγο μπούλς μα ίδια όμως...δεν ξέρω αν είναι η κοπέλα που ψάχνεις...ελπίζω να βοήθησα
Παίδες, μήπως γνωρίζει κάποιος η Σόνια (έλεγε τσέχα ότι είναι τουλάχιστον σε μένα) από το κλασσικό πλακόστρωτο μονοπάτι του Μεταξουργείου που βρίσκεται; (δούλευε στο 3ο με 4ο από τα αριστερά όπως ανεβαίνεις την οδό). Για περισσότερη βοήθεια είναι κολλητά τα μαγαζάκια αυτά..
απ τα τοπ βυζια που εχουν περασει απ την πιατσατην χριστίνα 170 ύψος στυλιάρι σκουρόδερμη απο βουλγαρία 20 χρονων και με όμορφο μεγάλο στήθος για τα κιλά τηςπου πριν εναμιση χρόνο δούλευε στο ιάσωνος 1 και ποιο παλιά πιάτσα ΣΤΟ ΤΡΊΓΩΝΟ!έχουμε κανένα νέο?χαρακτηριστικό το πολύ λεπτό σώμα και η απίστευτα επίπεδη κοιλιά της..
απ τα τοπ βυζια που εχουν περασει απ την πιατσα
έχουμε κάποιο νέο της?νομίζω λίγο πριν χαθει είχε σχεση με ένα αλβανό!!πολύ πιθανό να την άφησε έγκυο....μήπως ξέρει ο μπίλλυ?Πολύ ρομαντικό βυζοκόριτσο.
έχουμε κάποιο νέο της?νομίζω λίγο πριν χαθει είχε σχεση με ένα αλβανό!!πολύ πιθανό να την άφησε έγκυο....μήπως ξέρει ο μπίλλυ?
κρίμα το κορίτσι....Στην πατρίδα της.
Όταν έφυγε το έλεγε ότι δεν θα ξαναγυρίσει.
Ήταν απογοητευμένη γιατί δεν έχυναν μέσα της πολλοί ακάποτα.