dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Καμία πληροφορία για Εστέλ, γυρνάει ή δεν γυρνάει και αν ναι, πότε;
Καμία πληροφορία για Εστέλ, γυρνάει ή δεν γυρνάει και αν ναι, πότε;
Τη Νικολέτα εννοούσα. Γυρνάει αύριο τελικά.
Η Σαμάνθα και η Άντζελα από Βριλησσου 42 ξέρουμε τι έχει γίνει;
Ψάχνω την Άννα που δούλευε Φυλής 109β Την έχει δεί κανένας???
Η γνωστη milf πορνοσταρ της sirina Τζουλια από Εξηκιου εχει σταματησει? ξερει κάποιος που βρισκεται?
η μαρια απο λεωνιδου 28 η vfm θα γυρισει ποτε ρε πουστη μου?????????αν καποιος ξερει ασ πει κατι γιατι ηταν η πιο αγαπημενη μου μακραν......
μιλάμε για την Αννα πίτσος? παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε? μα ποιός είναι αυτός που την πήρε? πάντως οι υπηρεσίες της τα τελευταία χρόνια ήταν αίσχος... το γάμησε το πράμαΑν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ περίμενε μέχρι να χωρίσει από αυτόν που παντρεύτηκε.
φιρί-φιρί το παςμιλάμε για την Αννα πίτσος? παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε? μα ποιός είναι αυτός που την πήρε? πάντως οι υπηρεσίες της τα τελευταία χρόνια ήταν αίσχος... το γάμησε το πράμα
δε σε πιάνω...?φιρί-φιρί το πας
να κάψεις και τον τελευταίο σου κλωνο
δε σε πιάνω...?
Κανόνισε μη το πιάσεις μια και καλή..
Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση παιχταρά μου. Απλώς η συγκεκριμένη δε θα έλεγα ότι Θεωρείται "αγνοούμενη" αφού υποτίθεται ότι δεν εργάζεται αυτές τις μέρες λόγω διακοπών.Επίσης μην ξεχάσω να αναφέρω πως λίγα λεπτά πριν της 13.00 είδα την Αντριάννα με τα γυαλακια από Κολωνου30Α στην Αχαρνών έξω από τη βίλα Αμαλίας αυτή πρέπει να ήταν
Σημερα μου ηρθε φλασια
και θυμηθηκα τιν Νικη απο βουρβαχη κτλ,τελευταια πλεροφορια ηταν πριν μηνες οτι ηταν στην χωρα της μερκελ,εχουμε νεοτερα?