xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
η ιζαμπελλα?
ειναι στο αλκαμενους 113 αλλα δε ξερω ωρες και μερες
Όχι φίλε μη μπερδεύεσαι,δε λέω για την Ιζαμπέλα της οδού Έλλης αλλά την Αλεξάνδρα,η οποία θα μπορούσε να ήταν θεία της Ιζαμπέλας,αλλά δεν έχει καμία μα καμία σημασία αυτό επί της ουσίας.η ιζαμπελλα?
αγενεστατε να ξαναγυρισεις σχολειο να μαθεις τροπους.αν δεν εισαι βαλτος εισαι σιγουρα ηλιθιος αφου δε γνωριζεις οτι η βικτωρια ειναι η ιδιοκτητρια του μαγαζιου.μη λες μαλακίες και παραπληροφορείς τον κόσμο...η Βικτώρια ΔΕΝ είναι πια στο Αλκαμένους 113...έχω πάει 100 φορές για να την βρω και έχω ρωτήσει και τις τσατσάδες κιόλας και συνεχώς μου λένε ότι έχει σταματήσει (για κάποιο διάστημα τουλάχιστον)...τελευταία φορά που πήγα από κει ήτανε προχθές το πρωί...
όποιος την ξαναδεί κάπου παρακαλείται όπως ενημερώσει τον κόσμο...
ρε άνθρωπε πλάκα μας κάνεις?...ΑΡΧΙΔΙΑ βοήθεια έδωσες...ΠΟΤΕ είναι εκεί δηλαδή????
πάω πρωί ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω μασημέρι ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω απόγευμα ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω βράδυ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
και αυτό το βιολί γίνεται εδώ και κάνα μήνα σερί...
δηλαδή πότε είναι εκεί ρε μαλάκα που βοήθησες κιόλας???? πριν λίγο εκεί ήμουνα πάλι...ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ...
πότε την είδες εσύ δηλαδή? αν δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο μη μας σκοτίζεις άλλο τον πούτσο...βρες άλλο thread να παίξεις...
..[/color[/URL]]
ρε άνθρωπε πλάκα μας κάνεις?...ΑΡΧΙΔΙΑ βοήθεια έδωσες...ΠΟΤΕ είναι εκεί δηλαδή????
πάω πρωί ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω μασημέρι ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω απόγευμα ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω βράδυ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
και αυτό το βιολί γίνεται εδώ και κάνα μήνα σερί...
δηλαδή πότε είναι εκεί ρε μαλάκα που βοήθησες κιόλας???? πριν λίγο εκεί ήμουνα πάλι...ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ...
πότε την είδες εσύ δηλαδή? αν δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο μη μας σκοτίζεις άλλο τον πούτσο...βρες άλλο thread να παίξεις...
..[/color[/URL]]
Όχι.
Για παλιές πουτάνες λέμε εδώ.
Πρέπει να γελάσω τώρα εγώ μ'αυτό;
στην τρουμπαΜάγκες εγώ ψάχνω την Λολα: Ξανθο κοντοπούτανο πετιτ? :o
Γνωριζει κανεις πληροφοριες που ειναι?
Για τους παλιούς...
Μάγκες εγώ ψάχνω την Βαλεντίνα: μελαχρινό κοντοπούτανο με μακρύ μαλλί και κώλο σε σχήμα καρδιάς αλά sasha.
Την είχα αναζητήσει και παλιότερα ποστάροντας σε σχετικό θρεντ της:
Δούλευε παλιά (τέλη δεκαετίας 90) στο Φυλής 40 - μιλάμε όποιος δεν έχει γαμήσει αυτή την τύπισσα στα 4 με θέα αυτή την απίστευτη κωλάρα απλά έχασε...
Μετά πήρε μεταγραφή για Μετάξι και την έχασα
Τελευταία αναφορά θέσης ήταν Λεωνίδου και Κολωνού.
Αν ξέρει κάτι κανείς (πέρα από αυτά που σηζητήθηκαν στο σχετικό θρεντ) τον παρακαλώ να ενημερώσει.
Σας ευχαριστώ,
---
S