Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikpony

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όχι φίλε μη μπερδεύεσαι,δε λέω για την Ιζαμπέλα της οδού Έλλης αλλά την Αλεξάνδρα,η οποία θα μπορούσε να ήταν θεία της Ιζαμπέλας,αλλά δεν έχει καμία μα καμία σημασία αυτό επί της ουσίας.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
μη λες μαλακίες και παραπληροφορείς τον κόσμο...η Βικτώρια ΔΕΝ είναι πια στο Αλκαμένους 113...έχω πάει 100 φορές για να την βρω και έχω ρωτήσει και τις τσατσάδες κιόλας και συνεχώς μου λένε ότι έχει σταματήσει (για κάποιο διάστημα τουλάχιστον)...τελευταία φορά που πήγα από κει ήτανε προχθές το πρωί...

όποιος την ξαναδεί κάπου παρακαλείται όπως ενημερώσει τον κόσμο...
αγενεστατε να ξαναγυρισεις σχολειο να μαθεις τροπους.αν δεν εισαι βαλτος εισαι σιγουρα ηλιθιος αφου δε γνωριζεις οτι η βικτωρια ειναι η ιδιοκτητρια του μαγαζιου.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ρε άνθρωπε πλάκα μας κάνεις?...ΑΡΧΙΔΙΑ βοήθεια έδωσες...ΠΟΤΕ είναι εκεί δηλαδή????

πάω πρωί ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω μασημέρι ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω απόγευμα ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω βράδυ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ

και αυτό το βιολί γίνεται εδώ και κάνα μήνα σερί...

δηλαδή πότε είναι εκεί ρε μαλάκα που βοήθησες κιόλας???? πριν λίγο εκεί ήμουνα πάλι...ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ...

πότε την είδες εσύ δηλαδή? αν δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο μη μας σκοτίζεις άλλο τον πούτσο...βρες άλλο thread να παίξεις...
warnmute.gif
 ..[/color[/URL]]

αν διαβασεις πιο πισω θα δεις οτι σου ειχα γραψει μεχρι και μερα και ημερομηνια.φαινεται δυσκολευεσαι να καταλαβεις την ελληνικη γλωσσα.μην στεναχωριεσαι καθολου.διδασκεται πολυ καλα στην πρωτη δημοτικου.αρκει να πας στο κοντινοτερο δημοτικο σχολειο της γειτονιας σου
οσο το γιατι οι υπηρεσιες δε σου λενε το ποτε δουλευει υποψιαζομαι επειδη σε βλεπουν πολυ ευγενικο

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ήρεμα παρακαλώ

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
άννα trans από πιπίνου..δούλευε μέχρι πέρσι. τέλειο κορμί..μήπως ξέρει κανείς?

arkas

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
22
Πόντοι
1
και ποτε δουλευεις ρε φιλε????? :think: :think: :rockon: :rockon:
ρε άνθρωπε πλάκα μας κάνεις?...ΑΡΧΙΔΙΑ βοήθεια έδωσες...ΠΟΤΕ είναι εκεί δηλαδή????

πάω πρωί ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω μασημέρι ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω απόγευμα ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω βράδυ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ

και αυτό το βιολί γίνεται εδώ και κάνα μήνα σερί...

δηλαδή πότε είναι εκεί ρε μαλάκα που βοήθησες κιόλας???? πριν λίγο εκεί ήμουνα πάλι...ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ...

πότε την είδες εσύ δηλαδή? αν δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο μη μας σκοτίζεις άλλο τον πούτσο...βρες άλλο thread να παίξεις...
warnmute.gif
 ..[/color[/URL]]
:think: :think: :think:

nikpony

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ηρεμία,μη χάνετε το στόχο σας...και στόχο μας!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Διαβασα τα ποστ και θυμηθηκα την Λια πραγματικα απο τις καλυτερες που εχω γαμησει , αυτην που εχω καιρο να δω (΄΄η να πετυχω αν θελετε)  ειναι η Σαρα που δουλευε στο διορωφο της φυλης με τις καμερες (δεν θυμαμαι αριθμο) ξερει κανεις συναγωνιστης κατι?

carvalio

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
xerei kaneis gia thn vivi pou douleve stin thiseos 365 pou vriskete?

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Για τους παλιούς...

Μάγκες εγώ ψάχνω την Βαλεντίνα: μελαχρινό κοντοπούτανο με μακρύ μαλλί και κώλο σε σχήμα καρδιάς αλά sasha.

Την είχα αναζητήσει και παλιότερα ποστάροντας σε σχετικό θρεντ της:

Δούλευε παλιά (τέλη δεκαετίας 90) στο Φυλής 40 - μιλάμε όποιος δεν έχει γαμήσει αυτή την τύπισσα στα 4 με θέα αυτή την απίστευτη κωλάρα απλά έχασε...

Μετά πήρε μεταγραφή για Μετάξι και την έχασα  :headbang:

Τελευταία αναφορά θέσης ήταν Λεωνίδου και Κολωνού.

Αν ξέρει κάτι κανείς (πέρα από αυτά που σηζητήθηκαν στο σχετικό θρεντ) τον παρακαλώ να ενημερώσει.

Σας ευχαριστώ,
---
S

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες εγώ ψάχνω την Λολα: Ξανθο κοντοπούτανο πετιτ? :o
Γνωριζει κανεις πληροφοριες που ειναι? :uglystupid:

Επισκέπτης
Για τους παλιούς...

Μάγκες εγώ ψάχνω την Βαλεντίνα: μελαχρινό κοντοπούτανο με μακρύ μαλλί και κώλο σε σχήμα καρδιάς αλά sasha.

Την είχα αναζητήσει και παλιότερα ποστάροντας σε σχετικό θρεντ της:

Δούλευε παλιά (τέλη δεκαετίας 90) στο Φυλής 40 - μιλάμε όποιος δεν έχει γαμήσει αυτή την τύπισσα στα 4 με θέα αυτή την απίστευτη κωλάρα απλά έχασε...

Μετά πήρε μεταγραφή για Μετάξι και την έχασα  :headbang:

Τελευταία αναφορά θέσης ήταν Λεωνίδου και Κολωνού.

Αν ξέρει κάτι κανείς (πέρα από αυτά που σηζητήθηκαν στο σχετικό θρεντ) τον παρακαλώ να ενημερώσει.

Σας ευχαριστώ,
---
S

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο πολύ εμφανίσιμη η συγκεκριμένη πόρνη! Μου είχε πει ότι ήταν από Μέγαρα.Ελληνίδα ήταν.Δυστυχώς την έχω χάσει και εγώ!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αντε να βαλω και εγω μια αναζητηση για ενα καλο μουνι που δεν προλαβα να γαμησω.

που να ειναι αραγε η παρις η  ξανθια με το τρελο κορμι που δουλευε στην αγνωστου στρατιωτη.

ο θειος  warhol νομιζω οτι μπορει κατι να ξερει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom