lionheart74
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω φιλος να σαι καλα.
εκει δουλευει.πως και δεν την εχεις δει?Βικτώρια από Αλκαμένους 113 please...
πριν κανα 15θημερο που πηγα εκει ηταν και μαλιστα δουλευε και διπλοβαρδιαμα έφυγε από εκεί...τουλάχιστον μέχρι και την περασμένη Παρασκευή που πέρασα δεν ήταν εκεί?
είσαι σίγουρος ότι ξαναγύρισε? πες μου please και έφυγα πετώντας...(αν είναι εκεί και πάλι ξέρεις αν δουλεύει πρωί ή βράδυ? thanx)
23 του μηνα κυριακη(τωρα το θυμηθηκα)την ειχα βρει.εσυ πως και δεν την εχεις δει τοσο καιρο?μαλιστα εκεινη τη μερα δουλευε διπλοβαρδιαμακάρι μεγάλε να είναι έτσι όπως τα λες...πάντως την περασμένη βδομάδα δεν ήταν εκεί...
όπως και να'χει, στην πιθανότητα και μόνο να την βρω γκάβλωσα...πάω τώρα...
Η Λια οντως ηταν ολα τα λεφτα καβλιαρα ελληνιδα σκετη τσοντα!! Σπανιος συνδυασμος! Τι μου θημυσες τωρα και με αρρωστησες?? Δουλευε επιλεκτικα εριχνε πολυ πορτα και ειχε και αναμονη!! Μου ειχε δωσει τηλ. αλλα παντερυτηκε και σταματησε οριστικα! Τι κριμα!παιδες ποιος θυμαται τη ΛΙΑ ενα καβλομουνο που δουλευε φυλης 109 στο πανω προ 4ετιας? η λια ηταν μια πολυ εκφυλη ελληνιδα,με πολυ προστυχη φατσα,καστανα σγουρα μαλλια,λαγνα ματια και τρομερες βυζαρες.τελευταια φορα την ειχα πετυχει και στο φυλης 40(σεπτεμβρης 2004) αλλα μετα χαθηκε τελειως.οποιος ξερει ας ενημερωσει
Η Βικτωρια δουλευει στο 113 αλλα δεν εχει στανταρ μερες δυστυχως.Βικτώρια από Αλκαμένους 113 please...
Η Λια οντως ηταν ολα τα λεφτα καβλιαρα ελληνιδα σκετη τσοντα!! Σπανιος συνδυασμος! Τι μου θημυσες τωρα και με αρρωστησες?? Δουλευε επιλεκτικα εριχνε πολυ πορτα και ειχε και αναμονη!! Μου ειχε δωσει τηλ. αλλα παντερυτηκε και σταματησε οριστικα! Τι κριμα!
η ντιανα ηταν γερμανο τουρκαλα και ηταν στην ιδια σειρα με την ισαβελλα απο τσεχια,την οποια ψαχνω απεγνωσμενα,τη σαντυ τη ρωσιδα,την παρις την ολλανδεζα,την πατριτσια απο ολλανδια.οι κοπελες αυτες μονο κοπανιας χαθηκαν ολες μαζι.η συγκεκριμενη ειχε δουλεψει στη ρεμουνδου,και στο φυλης 71 αν θυμαμαι.εχω να τη δω πανω απο 2ετιαΚαλησπερα συναγωνηστες,μηπως εχει παρει το ματι σας πουθενα μια προστυχη τουρκαλα ονοματη Ντιανα????
ειναι στο αλκαμενους 113 αλλα δε ξερω ωρες και μερεςΨάχνω και γω την Βικτώρια που ψάχνει ο φίλος,αλλά χαμένη και αυτή,η τσατσά στη Διδύμου που την είχα πάρει για πρώτη και για τελευταία(μέχρι την επόμενη)φορά μου είπε ότι κάπου άνοιξε μαγαζί δικό της αλλά δεν ξέρει που.Μάλλον μαλακίες έλεγε ή κάτι άλλο ήθελε να πει.
Τέσπα,επίσης ψάχνω Αλεξάνδρα MILF που δούλευε αραιά και που(όταν καμία είχε περίοδο)στο Έλλης 3!Μου είπαν,η τσατσά δηλαδή ότι το κοψε το άθλημα αλλά δεν θέλω να το πιστέψω....Ξέρει κανείς κάτι;;;