Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lionheart74

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Ευχαριστω φιλος να σαι καλα.  :rockon:

xxxris

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
0
Μαγκες ψαχνω την αλεξανδρα (Ξανθια νταρντανα γερμανιδα milf)απο το Λιοσιων 303 που τωρα εχει κλεισει.Οποιος ξερει κατι για την εν λογω κοπελα η πληροφοριες για το στουντιο(Εχει ανοιξει αλλου,που? κτλ)ας κανει ενα κοπο.Ευχαριστω.

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
ΑΝΚΑ ξανθια πολωνεζα που δουλευε στο 54β πριν το ΣΟΦΑΚΙ με τατου τιγρη στο μπρατσο και τωρα τελευταια δουλευε φωκαιας 19 και καποιοι την ειχαν δει στην ΕΦΕΣΣΟΥ ΣΤΟ ΤΡΒΕΛΟΣΠΙΤΟ.Ξερει κανεις τιποτα?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλησπερα

εγω ψαχνω την Νικη και τη Εβελυν. απο Δρ. 95 και 97 την πρώτη για να την ξαναγαμησω και την δευτερη επειδή δεν πρόλαβα να τη γαμησω επειδη εξαφανιστηκε. Αν καποιος ξερει ας πει.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Τη Νάντια την είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια στην Αχιλλέως. Μάλλον εγκατέλειψε το επάγγελμα. Από τις καλύτερες βυζαρούδες. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να της τα χύσω...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
μα έφυγε από εκεί...τουλάχιστον μέχρι και την περασμένη Παρασκευή που πέρασα δεν ήταν εκεί?

είσαι σίγουρος ότι ξαναγύρισε? πες μου please και έφυγα πετώντας...(αν είναι εκεί και πάλι ξέρεις αν δουλεύει πρωί ή βράδυ? thanx)
πριν κανα 15θημερο που πηγα εκει ηταν και μαλιστα δουλευε και διπλοβαρδια

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
μακάρι μεγάλε να είναι έτσι όπως τα λες...πάντως την περασμένη βδομάδα δεν ήταν εκεί...

όπως και να'χει, στην πιθανότητα και μόνο να την βρω γκάβλωσα...πάω τώρα...
23 του μηνα κυριακη(τωρα το θυμηθηκα)την ειχα βρει.εσυ πως και δεν την εχεις δει τοσο καιρο?μαλιστα εκεινη τη μερα δουλευε διπλοβαρδια

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
παιδες ποιος θυμαται τη ΛΙΑ ενα καβλομουνο που δουλευε φυλης 109 στο πανω προ 4ετιας? η λια ηταν μια πολυ εκφυλη ελληνιδα,με πολυ προστυχη φατσα,καστανα σγουρα μαλλια,λαγνα ματια και τρομερες βυζαρες.τελευταια φορα την  ειχα πετυχει και στο φυλης 40(σεπτεμβρης 2004) αλλα μετα χαθηκε τελειως.οποιος ξερει ας ενημερωσει

vaik4u

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η Σοφια η κωφάλαλη που δουλευει τωρα ξερει κανεις;

perisk

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
παιδες ποιος θυμαται τη ΛΙΑ ενα καβλομουνο που δουλευε φυλης 109 στο πανω προ 4ετιας? η λια ηταν μια πολυ εκφυλη ελληνιδα,με πολυ προστυχη φατσα,καστανα σγουρα μαλλια,λαγνα ματια και τρομερες βυζαρες.τελευταια φορα την  ειχα πετυχει και στο φυλης 40(σεπτεμβρης 2004) αλλα μετα χαθηκε τελειως.οποιος ξερει ας ενημερωσει
Η Λια οντως ηταν ολα τα λεφτα καβλιαρα ελληνιδα σκετη τσοντα!! Σπανιος συνδυασμος! Τι μου θημυσες τωρα και με αρρωστησες?? Δουλευε επιλεκτικα εριχνε πολυ πορτα και ειχε και αναμονη!! Μου ειχε δωσει τηλ. αλλα παντερυτηκε και σταματησε οριστικα! Τι κριμα!

Επισκέπτης
Η Λια οντως ηταν ολα τα λεφτα καβλιαρα ελληνιδα σκετη τσοντα!! Σπανιος συνδυασμος! Τι μου θημυσες τωρα και με αρρωστησες?? Δουλευε επιλεκτικα εριχνε πολυ πορτα και ειχε και αναμονη!! Μου ειχε δωσει τηλ. αλλα παντερυτηκε και σταματησε οριστικα! Τι κριμα!

Επιβεβαιώνω την πληροφορία του συναδέλφου...δυστυχώς η μουνάρα οι βυζάρες και η κωλάρα της Λίας Καβαλαρίας ανήκουν πλέον μόνο στον άνδρα της...ευτυχώς που προλάβαμε και την περάσαμε και εμείς ένα χεράκι την πουτάνα!!!

Επισκέπτης
Στη Ρεμουνδου στο κατω υπηρχε η Κατερινα ψηλη μελαχροινη με τρομερες βυζαρες , μετά πήγε Τριπολη στα μπουρδελα και μετα ξαναγυρισε .ξερει κανεις τίποτα ? Ειχε δουλεψει και καιρό σε αυτό της Αγ.Πετρου που ειναι κλειστό επίσης

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Που είσαι Ντοριν ????? τον θυμάστε τον γερμανικό μούναρο . τρέλη κάβλα .

nikpony

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ψάχνω και γω την Βικτώρια που ψάχνει ο φίλος,αλλά χαμένη και αυτή,η τσατσά στη Διδύμου που την είχα πάρει για πρώτη και για τελευταία(μέχρι την επόμενη)φορά μου είπε ότι κάπου άνοιξε μαγαζί δικό της αλλά δεν ξέρει που.Μάλλον μαλακίες έλεγε ή κάτι άλλο ήθελε να πει.
Τέσπα,επίσης ψάχνω Αλεξάνδρα MILF που δούλευε αραιά και που(όταν καμία είχε περίοδο)στο Έλλης 3!Μου είπαν,η τσατσά δηλαδή ότι το κοψε το άθλημα αλλά δεν θέλω να το πιστέψω....Ξέρει κανείς κάτι;;;

kouklendes

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνηστες,μηπως εχει παρει το ματι σας πουθενα μια προστυχη τουρκαλα ονοματη Ντιανα????

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ενα δυο ενα δυο!!!! φου φου Αφροδιτη απο Κωλλετη where are ya? Houston we got problem

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Καλησπερα συναγωνηστες,μηπως εχει παρει το ματι σας πουθενα μια προστυχη τουρκαλα ονοματη Ντιανα????
η ντιανα ηταν γερμανο τουρκαλα και ηταν στην ιδια σειρα με την ισαβελλα απο τσεχια,την οποια ψαχνω απεγνωσμενα,τη σαντυ τη ρωσιδα,την παρις την ολλανδεζα,την πατριτσια απο ολλανδια.οι κοπελες αυτες μονο κοπανιας χαθηκαν ολες μαζι.η συγκεκριμενη ειχε δουλεψει στη ρεμουνδου,και στο φυλης 71 αν θυμαμαι.εχω να τη δω πανω απο 2ετια

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ψάχνω και γω την Βικτώρια που ψάχνει ο φίλος,αλλά χαμένη και αυτή,η τσατσά στη Διδύμου που την είχα πάρει για πρώτη και για τελευταία(μέχρι την επόμενη)φορά μου είπε ότι κάπου άνοιξε μαγαζί δικό της αλλά δεν ξέρει που.Μάλλον μαλακίες έλεγε ή κάτι άλλο ήθελε να πει.
Τέσπα,επίσης ψάχνω Αλεξάνδρα MILF που δούλευε αραιά και που(όταν καμία είχε περίοδο)στο Έλλης 3!Μου είπαν,η τσατσά δηλαδή ότι το κοψε το άθλημα αλλά δεν θέλω να το πιστέψω....Ξέρει κανείς κάτι;;;
ειναι στο αλκαμενους 113 αλλα δε ξερω ωρες και μερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom