podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
τι λες σοβαρά κρίμα, ελπίζω όχι από τίποτα aids!
Ρώτα τον pleasuregiver...αυτός ξέρει...με πμ...θα τον βρείς στα οπαδικά....
τι λες σοβαρά κρίμα, ελπίζω όχι από τίποτα aids!
ρε δεν αφηνεις το δουλεμα των νεων λεω εγω???αντε δωσε το τηλ της μαριαννας στα παλληκαρια που στο ζητανε & κοψε τις vasies επιτελους..Ρώτα τον pleasuregiver...αυτός ξέρει...με πμ...θα τον βρείς στα οπαδικά....
....αλλά τέλος πάντων για να δούμε
βρισκεται απογευμα σε ενα απο τα 2 που βρισκονται επι της λιοσιων μεταξυ παιωνιου και ιουλιανουΠαιδιά,τι γίνεται με το Σοφάκι;Μιλάω φυσικά για μια από τις κορυφαίες (κατά την ταπεινή μου άποψη) παρουσίες της Οδού Φυλής (54β) την οποία δυστυχώς δεν έχω κατορθώσει να πετύχω τον τελευταίο καιρό... :'(Είτε το "σπίτι" είναι κλειστό είτε έχει άλλη κοπέλα.Κάποιος συναγωνιστής ανέφερε προ καιρού πως την βρήκε κάπου στη Λιοσίων,χωρός ωστόσο να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.HELP!!!
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ!βρισκεται απογευμα σε ενα απο τα 2 που βρισκονται επι της λιοσιων μεταξυ παιωνιου και ιουλιανου
αγορακι μου ολα καλα?το ιδιο μου λεει ενα χρονο αλλα οσο ειδα το ισαβελλακι αλλο τοσο φυτρωσαν μαλλια στην καραφλα μου.τι να πω?ευχομαι να ξαναρθειελα ρε κρις τι κανεισ? βρηκα την κυρα μαρια στο φ.67 και μου ειπε οτι καποια στιγμη θα επιστρεψει το ισαβελακι εσενα τι σου ειπε?
απογευματινες ωρεςΣυναδελφοι ερχομαι Αθηνα αυριο μηπως καποιος γνωριζει τι ωρες <<παιζει>> η Ζανα στο Αλκιβιαδου 16Γ??