Φίλοι και συναγωνιστές καλημέρα σε όλους με αύτο μήνυμα θα σας πάω 14 χρόνια πίσω στη Φηλής του 1994-95 και στο νούμερο 84 ή 86 και μηλάω για μια θεά με το όνομα Τζούλια,καστανή με σγουρά μαλιά ως τους όμους υπέροχο κορμί και στίθος που κόλαζε και άγιο.
Ο al capone που μάλλον είναι πάλιός στη πίατσα πρέπει να ξέρει για ποιά λέω το "σπίτι" τότε δούλευε κάτι σαν studio μια και η Τζούλια παρείχε τις υπηρεσίες της με άνεση χρόνου αλλά φυσηκά με το ανάλογο αντίτημο (τότε αν θημάστε το πήδιμα πήγαινε 3000δρχ και εκεί πληρόναμε 6000δρχ).
Λοιπόν με αυτή τη γυναίκα είχα φάει τέτοιο κόλημα που είμουν τακτηκός πελάτης της (καθημερινά)για 2 περείπου χρόνια και κάτά την γνώμη μου (μπωρεί και να κάνω λάθος)υπήρχε ανταπόκριση,μηλάμε για γυναίκα φωτιά μόνο αυτό εχώ να πώ.
Μετά από αυτό το διάστημα έφηγα στο εξωτερικό για δουλειές και γύρησα μετά από 1 χρόνο και φυσηκά πήγα στο "σπίτι" με την ελπίδα ότι θα την ξαναδώ αλλά τζίφος η Τζούλια είχε εξαφανηστεί κανείς δεν ήξερε τοίποτα.
Μπορώ να σας πω ότι ακόμα την ψάχνω αν και ξέρω ότι δεν θα την βρώ,αν κάποιος ξέρει κάτι ας στίλει μύνημα αυτή τη γυναίκα θέλω να την ξαναδώ έστο και από μακριά.
Πολλούς χερετισμούς σε όλους και την καλημέρα μου.