Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αντε να βαλω και εγω μια αναζητηση για ενα καλο μουνι που δεν προλαβα να γαμησω.

που να ειναι αραγε η παρις η  ξανθια με το τρελο κορμι που δουλευε στην αγνωστου στρατιωτη.

ο θειος  warhol νομιζω οτι μπορει κατι να ξερει.
στη πατρα βρισκεται!

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Πρίν καταλήξουμε στις αναζητήσεις του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ας το ρίξουμε και εδώ :

"Που είναι το Σοφάκι, ρε παιδιά ???" (Το γνωστό από Φυλής 54Β)

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ρε παιδια εχει δει κανεις σας τη Μία ή Σάμι αλλιως? δουλευε πριν κατι μηνες στη φυλης.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μαγκες ψαχνω για την ελληνιδα Στεφανια που δουλευε πριν μερικους μηνες στο στουντιο Αριστομενους 72(Σωστο το εγραψα το νουμερο?-εκεινο που ειναι ακριβως διπλα σε γωνια με το στουντιο Πιπινου 118)και μετα 'θητευσε' και Βριλησσου 60(Το πρωτο στουντιο επι Βρηλισσου που συναντας στο αριστερο σου χερι ενω κατηφοριζεις με κατευθυνση προς Ευελπιδων)...Τελυεταια φορα που την πετυχα θα ηταν τελη Μαρτη στο τελευταιο στουντιο...Για οποιαδηποτε πληροφορια,ευχαριστω... :)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μαγκες οποιος ξερει ας βοηθησει:
1-ψαχνω μια μικρη τσεχα ξιανθια που την ειχα παρει πριν παρα παρα πολυ καιρο βουρβαχη 19 καλα η γυναικα ειχε αγγελικη ομορφια,δεν θυμαμαι ονομα.
2-Η ιζαμπελλα η πολωνη σταματησε οριστικα?
3-Η φοβερη Αλινα Λευκορωσιδα που δουλευει τωρα?

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
αυτην την ιζαμπελα την ψαχνω και εγω εκανε φοβερο fj οποιος ξερει τιποτα ας ενημερωσει

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτην την ιζαμπελα την ψαχνω και εγω εκανε φοβερο fj οποιος ξερει τιποτα ας ενημερωσει
ητανε η πρωτη και ειχε ποδαρες την ειχα παρει πολλες φορες και με συμπαθουσε κιολας,καναμε φιλια αγκαλιες μιλαγαμε,και μου εχει πει πραγματα που τα θυμαμαι ακομα.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
που ειναι τωρα ομως το ιζαμπελακι οεοοοοοο?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
1-ψαχνω μια μικρη τσεχα ξιανθια που την ειχα παρει πριν παρα παρα πολυ καιρο βουρβαχη 19 καλα η γυναικα ειχε αγγελικη ομορφια,δεν θυμαμαι ονομα.

δεν ξερει κανεις τιποτα?
ηταν πριν πολυ καιρο.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
δυστυχως δεν ξερω μηπως να μας αφιερωσει μια εκπομπη η νικολουλη?

Nixtovatis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι και συναγωνιστές καλημέρα σε όλους με αύτο μήνυμα θα σας πάω 14 χρόνια πίσω στη Φηλής του 1994-95 και στο νούμερο 84 ή 86 και μηλάω για μια θεά με το όνομα Τζούλια,καστανή με σγουρά μαλιά ως τους όμους υπέροχο κορμί και στίθος που κόλαζε και άγιο.
Ο al capone που μάλλον είναι πάλιός στη πίατσα πρέπει να ξέρει για ποιά λέω το "σπίτι" τότε δούλευε κάτι σαν studio μια και η Τζούλια παρείχε τις υπηρεσίες της με άνεση χρόνου αλλά φυσηκά με το ανάλογο αντίτημο (τότε αν θημάστε το πήδιμα πήγαινε 3000δρχ και εκεί πληρόναμε 6000δρχ).
Λοιπόν με αυτή τη γυναίκα είχα φάει τέτοιο κόλημα που είμουν τακτηκός πελάτης της (καθημερινά)για 2 περείπου χρόνια και κάτά την γνώμη μου (μπωρεί και να κάνω λάθος)υπήρχε ανταπόκριση,μηλάμε για γυναίκα φωτιά μόνο αυτό εχώ να πώ.
Μετά από αυτό το διάστημα έφηγα στο εξωτερικό για δουλειές και γύρησα μετά από 1 χρόνο και φυσηκά πήγα στο "σπίτι" με την ελπίδα ότι θα την ξαναδώ αλλά τζίφος η Τζούλια είχε εξαφανηστεί κανείς δεν ήξερε τοίποτα.
Μπορώ να σας πω ότι ακόμα την ψάχνω αν και ξέρω ότι δεν θα την βρώ,αν κάποιος ξέρει κάτι ας στίλει μύνημα αυτή τη γυναίκα θέλω να την ξαναδώ έστο και από μακριά.
Πολλούς χερετισμούς σε όλους και την καλημέρα μου.

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Εγώ τώρα που ψάχνω την Σόνια  :boobies: που ήταν στην Ιάσωνος 19 κάτω πού θα την βρώ ????? Κάποιος (zigolo1) είπε ότι την είδε στην Αχιλλέως 40 αλλά όποτε πάω είναι η Ειρήνη (άλλη  :boobies: αυτή)
Όποιος ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ..... :-*

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συναθλητες εχει χαθει εδω και πολυ καιρο το γνωστο κοντοπουτανο του μεταξουργιου η ΛΟΛΑ που ειχε ως βαση της το πορνοχαουζ της οδου κεραμικου13 πανω κ κατω.
εχουν κυκλοφορησει διαφορα, αλλα ξερει κανεις κατι το σιγουρο.
το κοντοπουτανο ηταν ολα τα λεφτα, αψογη, πολυ καλη κοπελιτσα!!!!!

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
άννα trans από πιπίνου φυλής γωνία (μπουρδέλο) :dancing: :dancing:..δούλευε μέχρι πέρσι. τέλειο κορμί..μήπως ξέρει κανείς?

Επισκέπτης

Μια Ρωσίδα Γκαλίνα θεόμουνο νταρντανογυναίκα που δούλευε Λεμπέση 8 στο Κουκάκι το καλοκαίρι του 2006 ξέρει κανείς συναγωνιστής που βρίσκεται?

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
παιδια αναζειτειται ιζαμπελα γνωριζει κανεις?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλα ιζαμπελλα σιγουρα ψαχνουμε!
για κοντοπουτανα στο ιασ.19 ειχα παει πριν δυο εβδομαδες μεσημερακι και ηταν ενα φοβερο ξανθο κοντοπουτανο που εμφανιζοταν μονο με στρινγκ ονομα μου ειπε Μαριαννα,ηταν τελεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom