Επισκέπτης
λαθος κανειςΡε φίλε αν δεν κάνω λάθος η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ πρέπει να δουλεύει στο studio Αγίου Μελετίου 37.
λαθος κανειςΡε φίλε αν δεν κάνω λάθος η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ πρέπει να δουλεύει στο studio Αγίου Μελετίου 37.
Ανοίγω αυτό το θέμα για κάποιους που έχουν χάσει και ψάχνουν να βρούν παλιές ''κοπέλες''....έχουν ανοιχθεί διάφορα θέματα που κάποιοι ψάχνουν...για να μην ανοίγουμε συνεχώς νέες θεματολογίες προτείνω να μπαίνουν εδώ οι διάφορες αναζητήσεις...
Έκανα λάθος Βανέσσα ήθελα να πω . Εμένα πάντος μου έκανα πάντα καλό γαμήση .Βανεσσα την λενε και καλυτερα που εξαφανιστηκε γιατι δεν ελεγε μια...
Εγω παλι μια φορα πηγα και ξενερωσα την ζωη μου..Έκανα λάθος Βανέσσα ήθελα να πω . Εμένα πάντος μου έκανα πάντα καλό γαμήση .
Την σέβομαι την γνώμη σου . Εμένα πάντος μου άρεσε το κρεβάτι που έκανε και δεν είχα ποτε κανένα παράπονο .Εγω παλι μια φορα πηγα και ξενερωσα την ζωη μου..
οκΤην σέβομαι την γνώμη σου . Εμένα πάντος μου άρεσε το κρεβάτι που έκανε και δεν είχα ποτε κανένα παράπονο .
Η Λανα δουλευε στο στουντιο της Βουρβαχη το οποιο ειναι κλειστο λογω ανακαινισης. Επισης εθεαθη και στο μπουρδελο της Φυλης 92. Αλλα παραειναι πουρο. Ασε που ειναι απατη αλλου να παιρνει 50 και αλλου 20. Μακρια απο Λανες, Σαντρες κ σια.Ξερετε που μπορουμε να βρουμε τη γνωστη Ρωσιδα Λανα μιλφειγ παρακαλω?
Δουλευε και σε στουντιο πριν λιγο καιρο αλλα ακουσα οτι την πετυχαν και φυλης.
εχει ακουστει οτι εργαζεται κατεχακη 8..Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τη Μαρία από Αθανασίας 3;
εχει ακουστει οτι εργαζεται κατεχακη 8..