You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τριανταρα μακρυ μαυρο μαλλι;μετριο βυζι χαλαρο;Καλησπερα ρε παιδες.Ψαχνω την Μαρια την Βουλγαρα απο φ80.μηπως ξερει κανεις κατι γι'αυτο το κοριτσι?Ευχαριστω!!
Tελειως άβυζο 25χρονο τυπε μου, μόνο στο μαλλί επεσες μέσατριανταρα μακρυ μαυρο μαλλι;μετριο βυζι χαλαρο;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αλλη ειναι...απλα επειδη εκανε ενα περασμα απο δω μια βουλγαρα μαρια ειπα μπας και βοηθησω....Tελειως άβυζο 25χρονο τυπε μου, μόνο στο μαλλί επεσες μέσα
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Καλησπερα ρε παιδες.Ψαχνω την Μαρια την Βουλγαρα απο φ80.μηπως ξερει κανεις κατι γι'αυτο το κοριτσι?Ευχαριστω!!
αντζυ
κασσανδρας 6 απογευματα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
δουλευει ως ταμαρα σερβιων 26 στουντιο,περιοχη βοτανικοςΧΡΙΣΤΙΝΑ απο ΚΑΛΥΜΝΟΥ 48β. μιλφ γυρω στα 50.ρωσσιδα ξαν8ια ψιλη, υπαρχει κ μια κριτικη απο συναδελφο στο καλ 48β.
ΤΗΝ ειδε κανεις??
παιδες σαν την νικολουλη εχουμε γινει αλλα η αρρωστεια μας ειναι βαρια με τα σπιτακια.μην κανεις εχει μαθει για την αννα απο φυλης 134α?δουλευε μεχρι τις αρχες του χρονου εκει,ρωσσιδα,ξανθια με απιστευτο σωμα και μπλε ματια.ειχε γινει και ψιλο ντορος με την κοπελα τοτε αλλα οσο και να ψαχνω στις κριτικες για αυτην σε αλλα σπιτακια δεν εχω διαβασει τιποτε.οποιος ξερει κατι ασ με βοηθησει
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
παιδες σαν την νικολουλη εχουμε γινει αλλα η αρρωστεια μας ειναι βαρια με τα σπιτακια.μην κανεις εχει μαθει για την αννα απο φυλης 134α?δουλευε μεχρι τις αρχες του χρονου εκει,ρωσσιδα,ξανθια με απιστευτο σωμα και μπλε ματια.ειχε γινει και ψιλο ντορος με την κοπελα τοτε αλλα οσο και να ψαχνω στις κριτικες για αυτην σε αλλα σπιτακια δεν εχω διαβασει τιποτε.οποιος ξερει κατι ασ με βοηθησει
ελα
πες την αληθεια
δεν εψαξες και πολυ.
ετσι δεν ειναι?
thanks man!!την ειχα δει αυτη την κριτικη αλλα ελεγε κατι για προστυχο προσωπο ενω η αννουλα ειναι αγγελος!!αμαξι-βενζινη και βουυυρ στο πατσα!!ελα
πες την αληθεια
δεν εψαξες και πολυ.
ετσι δεν ειναι?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
thanks man!!την ειχα δει αυτη την κριτικη αλλα ελεγε κατι για προστυχο προσωπο ενω η αννουλα ειναι αγγελος!!αμαξι-βενζινη και βουυυρ στο πατσα!!
δεχεται και χυσιμο στα τελεια βυζια της τωρα.
και πριν κανα διμηνο εδινε κ κωλο με+20
χθες και προχθες ελειπε απο το μαγαζι παντως
λες τωρα που την βρηκα να την εκανε απο εκει?κοιταξα λιγο τισ κριτικες και μαλλον δουλευει η τανια τωρα απογευματαδεχεται και χυσιμο στα τελεια βυζια της τωρα.
Εγω που δεν την γουσταρω, ολο την πετυχαινω γαμω την τυχη μουδεχεται και χυσιμο στα τελεια βυζια της τωρα.
Μην παρεξηγηθω πανεμορφη ειναι, αλλά δεν μου ταιριαζει στο κρεβατι και η συμπεριφορα της ειναι μια κρυο, μια ζέστη
Υγ. Ντελονιε εκει ειναι, το σαββατοκθριακο την ειχα πετυχει.
κοιταξε εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χημειας.η συμπεριφορα της ειναι οντως λιγο απομακρη αλλα νομιζω πως εχω βρει το κουμπι τηςΕγω που δεν την γουσταρω, ολο την πετυχαινω γαμω την τυχη μου
Μην παρεξηγηθω πανεμορφη ειναι, αλλά δεν μου ταιριαζει στο κρεβατι και η συμπεριφορα της ειναι μια κρυο, μια ζέστη
Παιδιά την Μαρία τη ψηλή από Κηφισού 30 την έχει πετύχει κανένας;
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Αυτη σταματησε τη δουλεια φιλε και επεστρεψε στη μαμα πατριδα!!!Μήπως ξέρει κανείς κάτι για την Ρουσλάνα που δούλευε την Άνοιξη στο Βριλησσού 36?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οποιος αποδειξει την αληθινη της υπηκοοτητα κερδιζει τυπεΓια οσους ψαχνουν ακομη την ...
κινεζα η γιαπωνεζα η φιλιππινεζα η κονγκολεζα η χαβαϊανεζα η κορεατισα κοπελια βρισκεται ξανα στο κολοκυνθους 63 (με το που μπαινεις ευθεια) με τις ιδιες βασικες υπηρεσιες στα 15€
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Αυτη σταματησε τη δουλεια φιλε και επεστρεψε στη μαμα πατριδα!!!
Ατυχία και απογοήτευση... Thanks anyway.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις