Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

RAB

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ρε παιδες.Ψαχνω την Μαρια την Βουλγαρα απο φ80.μηπως ξερει κανεις κατι γι'αυτο το κοριτσι?Ευχαριστω!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπερα ρε παιδες.Ψαχνω την Μαρια την Βουλγαρα απο φ80.μηπως ξερει κανεις κατι γι'αυτο το κοριτσι?Ευχαριστω!!
τριανταρα μακρυ μαυρο μαλλι;μετριο βυζι χαλαρο;

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μήπως ξέρει κανείς κάτι για την Ρουσλάνα που δούλευε την Άνοιξη στο Βριλησσού 36?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ΧΡΙΣΤΙΝΑ απο ΚΑΛΥΜΝΟΥ 48β. μιλφ γυρω στα 50.ρωσσιδα  ξαν8ια  ψιλη, υπαρχει κ μια κριτικη απο συναδελφο στο καλ 48β.

ΤΗΝ ειδε κανεις??
δουλευει ως ταμαρα σερβιων 26 στουντιο,περιοχη βοτανικος

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
παιδες σαν την νικολουλη εχουμε γινει αλλα η αρρωστεια μας ειναι βαρια με τα σπιτακια.μην κανεις εχει μαθει για την αννα απο φυλης 134α?δουλευε μεχρι τις αρχες του χρονου εκει,ρωσσιδα,ξανθια με απιστευτο σωμα και μπλε ματια.ειχε γινει και ψιλο ντορος με την κοπελα τοτε αλλα οσο και να ψαχνω στις κριτικες για αυτην σε αλλα σπιτακια δεν εχω διαβασει τιποτε.οποιος ξερει κατι ασ με βοηθησει

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
παιδες σαν την νικολουλη εχουμε γινει αλλα η αρρωστεια μας ειναι βαρια με τα σπιτακια.μην κανεις εχει μαθει για την αννα απο φυλης 134α?δουλευε μεχρι τις αρχες του χρονου εκει,ρωσσιδα,ξανθια με απιστευτο σωμα και μπλε ματια.ειχε γινει και ψιλο ντορος με την κοπελα τοτε αλλα οσο και να ψαχνω στις κριτικες για αυτην σε αλλα σπιτακια δεν εχω διαβασει τιποτε.οποιος ξερει κατι ασ με βοηθησει

ελα
πες την αληθεια

δεν εψαξες και πολυ.

ετσι δεν ειναι?

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
ελα
πες την αληθεια

δεν εψαξες και πολυ.

ετσι δεν ειναι?
thanks man!!την ειχα δει αυτη την κριτικη αλλα ελεγε κατι για προστυχο προσωπο ενω η αννουλα ειναι αγγελος!!αμαξι-βενζινη και βουυυρ στο πατσα!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
thanks man!!την ειχα δει αυτη την κριτικη αλλα ελεγε κατι για προστυχο προσωπο ενω η αννουλα ειναι αγγελος!!αμαξι-βενζινη και βουυυρ στο πατσα!!

δεχεται και χυσιμο στα τελεια βυζια της τωρα.

και πριν κανα διμηνο εδινε κ κωλο με+20

χθες και προχθες ελειπε απο το μαγαζι παντως

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11

λες τωρα που την βρηκα να την εκανε απο εκει?κοιταξα λιγο τισ κριτικες και μαλλον δουλευει η τανια τωρα απογευματα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Εγω που δεν την γουσταρω, ολο την πετυχαινω γαμω την τυχη μου  :headbang: :headbang: :headbang:

Μην παρεξηγηθω πανεμορφη ειναι, αλλά δεν μου ταιριαζει στο κρεβατι και η συμπεριφορα της ειναι μια κρυο, μια ζέστη  :(

Υγ. Ντελονιε εκει ειναι, το σαββατοκθριακο την ειχα πετυχει.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Εγω που δεν την γουσταρω, ολο την πετυχαινω γαμω την τυχη μου  :headbang: :headbang: :headbang:

Μην παρεξηγηθω πανεμορφη ειναι, αλλά δεν μου ταιριαζει στο κρεβατι και η συμπεριφορα της ειναι μια κρυο, μια ζέστη  :(
κοιταξε εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χημειας.η συμπεριφορα της ειναι οντως λιγο απομακρη αλλα νομιζω πως εχω βρει το κουμπι της

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα! Η Νατασσα με την πεταλουδα μηπως ξερει κανεις που βρησκεται?

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Για οσους ψαχνουν ακομη την ...
κινεζα η γιαπωνεζα η φιλιππινεζα η κονγκολεζα η χαβαϊανεζα η κορεατισα κοπελια βρισκεται ξανα στο κολοκυνθους 63 (με το που μπαινεις ευθεια) με τις ιδιες βασικες υπηρεσιες στα 15€

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για οσους ψαχνουν ακομη την ...
κινεζα η γιαπωνεζα η φιλιππινεζα η κονγκολεζα η χαβαϊανεζα η κορεατισα κοπελια βρισκεται ξανα στο κολοκυνθους 63 (με το που μπαινεις ευθεια) με τις ιδιες βασικες υπηρεσιες στα 15€
οποιος αποδειξει την αληθινη της υπηκοοτητα κερδιζει τυπε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom