Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
:helpplea: ρε παιδια την Ελενα απο κολοκυνθους 38 πανω & κατω
την εχει δει κανεις ?(κανονικου υψους εως ψηλη,καστανοξανθη ρουμανα)
την ειχα δει και μια φορα στο κολοκυνθους 63 (εκει που ειναι τωρα η φιλιπινεζα)

αλλα απο τοτε αφαντη.

εαν ξερει κανεις κατι....

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ρωσίδα ξανθιά 30αρα ΜΟΥΝΑΡΑ ,από ΦΥΛΗΣ 200, που καραμελώνει ωραία τα ''καρύδια'', ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; :pipa2: :pipa1: :fuck2: :pipa3:

αν δεν κανω λαθος (και αν κανω ας μου πει καποιος γιατι πολυ θελω να την ξαναδω) την εκανε τυπε για τα πατρια εδαφη... για μονιμα ακουστηκε ... αλλα πολλες τα ξαναπαν αυτα... τωρα αν γυρισει πουλ θαθελα να μου το πει κανεις

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Το βάζω εδώ, για νά 'ναι ον τόπικ:

Τη Μία τη γερμανίδα (Κολωνού 27, Ιάσωνος και γύρω Μεταξουργείο) την έχει πετύχει κανείς τελευταία;

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παίδες μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει η Μιλένα από Κολοκυνθούς 38Α,Β? Την έχει πετύχει κανένας να δουλεύει στα σπιτάκια της ιάσωνος? 

Επισκέπτης
την μιλενα την ειδα προσφατα (πριν κανα μηνα) στην κολωνου στο τελευταιο οχι προς την αχιλεως αλλα απο την αλλη που ειναι τριπλο (οροφοσ,ισογειο,υπογειο) στον οροφο

ξερει κανεισ που μπορει να δουλευει η γιαννα αδυνατη με κοντο μαλλι απο λιωσιων 91????

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
η πατριτσια απο αλκιβιαδου 16 β ξερεις κανεις που πηγε?

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καποια στιγμη μου ειπε καποιοσ εδω, δεν θυμαμαι τωρα ποιο μελος, οτι ειναι στο Καλεργη 33, ομως 2 φορεσ που περασα δεν την βρηκα, δεν ξερω μηπως τελικα καταλαβε για καποια αλλη, η μηπως δεν την πετυχα στην βαρδια της.Οποιος γνωριζει για την Γιαννα απο λιωσιων 91 ας μας φωτισει

Επισκέπτης
καποια στιγμη μου ειπε καποιοσ εδω, δεν θυμαμαι τωρα ποιο μελος, οτι ειναι στο Καλεργη 33, ομως 2 φορεσ που περασα δεν την βρηκα, δεν ξερω μηπως τελικα καταλαβε για καποια αλλη, η μηπως δεν την πετυχα στην βαρδια της.Οποιος γνωριζει για την Γιαννα απο λιωσιων 91 ας μας φωτισει
απλα το λιοσιων 91 και το καλεργη 33 εχουν πολλεσ κοινεσ κοπελεσ οποτε λογικο ειναι να ψαξεισ εκει.. ομως δυστηχωσ δεν ειναι εκει απο λιοσιων περναει κανεισ μηπως και εχει επιστρεψει???

kkokorikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες,την αγγελικη,ρωσιδα μιλφ,με κοντο μαλλι,διδιμου, φωκαιας , και στο παγκρατι σε στουντιο τελευταια φορα που την ειδα.εχει κανεισ νεα της ?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
καλησπερα συναγωνιστες,την αγγελικη,ρωσιδα μιλφ,με κοντο μαλλι,διδιμου, φωκαιας , και στο παγκρατι σε στουντιο τελευταια φορα που την ειδα.εχει κανεισ νεα της ?
φιλε αυτη μαλλον θα εχει παντρευτει.θυμομουν το 2006 η 2007 που το λεγε και για αυτο θα σταματουσε

Gpoint

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
0
καλησπερα κι απο μενα ..η Μινα ρωσσιδα βυζαρου  :tits2: απο διδυμου 18 εχει γυρισει μονιμα στη πατριδα της οπως λεει και η τσα2,συναγωνιστες η ξερετε κατι αλλο??

Asator

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Αλεξάνδρα απο Φυλής 92A?Ήταν δυο.Η διαφορά ήταν οτι αυτή μιλούσε μια χαρά Ελλινικά.Ρωσσίδα ήταν απ'ότι μου έχει πει,μελαχρινή,γύρω στο 1.65,με ωραίο σωματάκι.Τελευταία φορα που την είδα ήταν τον Ιούλιο του 2008.Απο τότε δεν την εχω ξαναπετύχει.Αν διαβάστε τις κριτικές του Φυλής 92,υπάρχει στην 3 σελίδα!Όποιος γωρίζει κάτι η την έχει πετύχει πουθενά,παρακαλώ ας στείλει ένα μήνυμα  :)

cliffburton7

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν... Σαπφούς 20 (Θεσ/νίκη), είχα πάει δεύτερη μέρα του Πάσχα, κοντό καρέ μελαχρινό μαλλί, μέτριο ως άσχημο πρόσωπο, ωραίο στήθος/κώλος, μου συστήθηκε σαν Λάουρα. Όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι, ας ενημερώσει...  :)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλησπερα κι απο μενα ..η Μινα ρωσσιδα βυζαρου  :tits2: απο διδυμου 18 εχει γυρισει μονιμα στη πατριδα της οπως λεει και η τσα2,συναγωνιστες η ξερετε κατι αλλο??
Αν δεν κανω λαθος την πετυχα τελευταια φορα πριν κανα μηνα στο Ακομινατου 2Α.
Δεν ειμαι 100% σιγουρος εαν ηταν η Μινα, ή η Ηρα που δουλευαν και οι δυο στο Διδυμου και τις μπερδευω.

Braveheart1984

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Υπήρχε μία Σοφία κάποτε, δήλωνε Θεσσαλονικιά - από Αλβανία υποθέτω. Μικροκαμωμένη καστανοξανθη με μικρά βυζιά! Την είχα πετύχει στη Διδύμου 8β και αργότερα στην λιοσίων 92α! Τρελή πίπα!! Από τις καλύτερες! Το ξέρω ότι έχει σταματήσει, αλλά πότε δεν ξέρεις!

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Καλησπέρα, την Ερικα από Σπύρου Πάτση 40 την έχει πάρει το μάτι κανενός;

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ΧΡΙΣΤΙΝΑ απο ΚΑΛΥΜΝΟΥ 48β. μιλφ γυρω στα 50.ρωσσιδα  ξαν8ια  ψιλη, υπαρχει κ μια κριτικη απο συναδελφο στο καλ 48β.

ΤΗΝ ειδε κανεις??

tayrus

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας συνπολεμιστες
Σαν παιδι και εγω θα χρειαστω την βοιθεια σας

Εχω χασει την Αντζελα απο Κωνσταντινουπόλεως 166Β που δουλεβε παντα το πρωι