sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
την αννα-πιτσος εννοεις...κολωνου 32 ηταν τελευταια,τωρα σε ποιο δε θυμαμαι ακριβως...
την αννα-πιτσος εννοεις...κολωνου 32 ηταν τελευταια,τωρα σε ποιο δε θυμαμαι ακριβως...
xaxaxa δεν ξερω αν ακουγε και στο ονομα Αλιεν! τωρα θα μου πεις οπως και να την ελεγες αυτη θα συμφωνουσε, αφου γενικως δεν μιλαγε και ηταν δεκτικη σε ολα! σιγα τωρα το Αλιεν θα την χαλαγεη λεγομενη και αλιεν τυπε?
χαθηκε
μαλλον γυρισε στην αστροπατριδα της
ελπιζω να ειναι πανω απο 40 χρονωνΘυμάται κανείς την Τατιάνα (εκ Βουλαγαρίας ορμώμενη) που εργαζόταν στα Φραντζή 47, Βουλιαγμένης 83 και μετά πήρα μια μετεγγραφή για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο Πειραιώς 193? Είναι αυτή η Βουλγάρα που δούλευε μαζί με τη Λολίτα στη Μιχαήλ Βόδα!
Αν κάποιος την θυμάται και ενδιαφέρεται την πέτυχα σε "βόλτα" στη Διδύμου στο Νο 16Α... χαρακτηριστικό γνώρισμα ότι όταν μιλάει φεύγει λίγο η κάτω γνάθος... ... επίσης πλέον είναι καστανή...!
Μικρότερη είναι από 40 χρονών...ελπιζω να ειναι πανω απο 40 χρονων
Eχει φυγει απο την ζωη psolarmenistiΚαλησπερίζω τον λαό, μέχρι το 95 γαμούσα στο σπίτι της οδού Λουκά Νίκα 1 την Γιώτα, μετά το παράτησα το άθλημα στα μπουρδέλα. Δούλευε αρκετά χρόνια εκεί και θυμάμαι ότι μου είχε πει ότι το είχε αγοράσει από το 90κατι και μετά τον οίκο. Τώρα θα είναι 50+, ξέρει κανείς κάτι γι’ αυτή την ψυχή,
Δὲν χάσατε καὶ τίποτα...παιδιά μια μελαχρινή τσιγγανορουμάνα σωματάρα και κολάρα!! Σαμάνθα δούλευε στο Φυλής 86β πριν απο ενα χρονο περιπου
ξερει κανενας που ειναι αυτο?
ναι δεν ειχε προβλημα τυπεxaxaxa δεν ξερω αν ακουγε και στο ονομα Αλιεν! τωρα θα μου πεις οπως και να την ελεγες αυτη θα συμφωνουσε, αφου γενικως δεν μιλαγε και ηταν δεκτικη σε ολα! σιγα τωρα το Αλιεν θα την χαλαγε
καλα να ειναι οπου να ναι
ευχαριστω παντως