Νίκος_παρασχος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
Ιβανα από Έλλης 3, και διδύμου δούλευε κάποιες φορές, έχει χαθεί
Μια Βαλεντίνα που δουλευε πριν τρια χρόνια Διδύμου και μετά Πιπίνου και άλλα σπίτια καστανοξανθη τριανταρα με γαλαζοπρασινα ματια, ξέρει κανείς έχει γυρίσει, δουλεύει κάπου;
Μια μπιανκα/ανκα που ήταν στο μεταξουργειο ξανθιά με καρέ μαλλί, πολύ όμορφη για Μεταξουργείο, ξέρετε τι απέγινε? Ιάσωνος 37 δούλευε, και κάποιες φορές μεγάλου Αλεξάνδρου
ευχαριστώ για την πληροφορία, κάτι μου είχε πει ότι έχει παιδί και ότι υπάρχει πίεση να σταματήσει, ήταν για Μεταξουργείο εμφάνιση πολύ μπροστά, νόμιζα είχε επιστρέφει πατρίδα, το ότι κάθεται εδώ μου κινεί υποψίες, μπορεί να της αρέσει έδω, η δεν ξερω τι άλλο, ίσως ξαναρχίσει κάποια στιγμή? Πάντως είχε σύστημα,δουλευε 1 μήνα, σταμάταγε 3, δούλευε 2 εβδομάδες, σταμάταγε 1 μηναηταν παντρεμενη οταν δουλευε, απλα σταματησε, την εχω δει προσφατα μετρο λαρισης
Η Μαργαρίτα τα τελευταία 3 - 4 χρόνια εξαφανίζεται για μερικούς μήνες και επανεμφανίζεται. Έχω την εντύπωση ότι μοιράζει τον χρόνο της μετάξύ της χώρας της και Ελλάδας. Την περιμένω και εγώ να επιστρέψει.Ρώτησα την τσατσα πριν μία εβδομάδα και μου είπε ότι δεν ξέρει ποτε θα επιστρέψει. Η ίδια τσατσά κάποτε με είχε ενημερώσει για την επιστροφή της και όντως επέστρεψε. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά δεν ήξερε να μου πει. Μόνο μία μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις. Η Μαργαρίρα είναι γκράνικαι όχι μιλφ. Κατά την γνώμη μου κάτω από 60 ετών δεν είναι. Καλά για 45 ούτε για αστείο. Πάντως για τους λάτρεις των γκράνι και τσάμπι την συστήνω ανεπιφύλακτα.Καλημερα συναγωνιστες ξερει κανεις τι απεγινε η Μαργαριτα απο Ιασωνος 2α πρωινη βαρδια τροφαντουλα ρωσιδα ξανθια μιλφαρα γυρω στα 45? πηγαινα παλια μαζι της και ξαφνικα εξαφανιστηκε δεν ρωτησα τις τσατσαδες γιατι θα με φλομονανε στο ψεμα αμα ξερτε κατι διαφωτηστε με πλιζ.
Θέλω να ρωτήσω: Πλ Λαυρίου (πλησίον Ομόνοιας ήταν μια ΞΑΝΘΙΑ βαμμένη Αλβανέζα με βυζάρες κωλάρα (όχι η γνωστή Αλβανιδοκωλάρα η μελαχροινή) ονόματι Αννα. Ξέρει κανένας κάτι? Αν ναι pls ένα pm!
εχω χασει ενα απο τα στανταρακια μου τη Πατριτσια απο πειραιως 193,λ αθηνων κτλπ,εχω ξαναρωτησει δεν εχει απαντησει κανεις....δεν ειναι ευκολο στη κατηγορια λατινα να βρεις τιμια με μολις 50 ευρω επιλογη
Καλησπέρα και από μένα. Γνωρίζει κανεις που βρίσκεται η Λούνα από στούντιο Κάρολαιν ( κατεχακη) και Μελαντιας;