citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Ρε μάγκες έχει δει κανείς την Τζοάννα την "Πορτογαλέζα" έχω πολύ καιρό να την πετύχω κάπου. Σταμάτησε το άθλημα;
Κατά καιρούς την πετύχαινα σε διάφορα στο Μεταξουργείο αλλά έχω μήνες να τη δωΨάχνω μια "ταιλανδεζα" Κολωνού 32 δούλευε πριν πολλά χρόνια ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Ήμουνα για λίγο καιρό πελάτης της στο Ιάσονος 36 πριν φύγει για τη Ρουμανία,μου είχε πει ότι θα σταματούσε για αρκετό χρονικό διάστημα επειδή είχε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα.Ρε μάγκες έχει δει κανείς την Τζοάννα την "Πορτογαλέζα" έχω πολύ καιρό να την πετύχω κάπου. Σταμάτησε το άθλημα;
Ναι μου είχε πει το ίδιο και εμένα, αλλά έλεγα μήπως επανήλθε. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουΉμουνα για λίγο καιρό πελάτης της στο Ιάσονος 36 πριν φύγει για τη Ρουμανία,μου είχε πει ότι θα σταματούσε για αρκετό χρονικό διάστημα επειδή είχε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα.
Καλησπέρα φίλε, είναι στο πιπίνου 65 απογευματινή βάρδια.Καλησπέρα συναγωνιστές. Μήπως γνωρίζει κάποιος που εργάζεται ή Ρακέλ (από Ρεμούνδου 21);
Γνωρίζει κάποιος που είναι η Μαίρη που δούλευε εναλλάξ με την Εβελινα αρχικά στο τσαρδι της Αγίου Πέτρου 7 και μετά στο Αχαρνών 85 με την ίδια τσατσα; αγορε και ξανθό βαμμένο μαλλί με πολλά τατουάζ σε όλο της το σώμα και σκουλαρίκι στη μύτη. Πολύ το γούσταρα το μανάρι
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία αλλά έχω και μία μικρή αμφιβολία επειδή αυτή είχε αρκετά τατουάζ στο σώμα της ενώ η κοπέλα στο σύνδεσμο που μου έδωσες έχει μόνο ένα.
συνήθως τα σβήνουν στις φοτωγραφιες πολύ εύκολα με επεξεργασία μέσω υπολογιστή.Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία αλλά έχω και μία μικρή αμφιβολία επειδή αυτή είχε αρκετά τατουάζ στο σώμα της ενώ η κοπέλα στο σύνδεσμο που μου έδωσες έχει μόνο ένα.
με τη Βερόνικα από Φυλής τι εννοείς τυπε;;;συνήθως τα σβήνουν στις φοτωγραφιες πολύ εύκολα με επεξεργασία μέσω υπολογιστή.
Την ίδια απορία είχα κ με την αντζυ που ήταν παλιά φιλλιπιδου Φώκαιας κ μετά δούλευε σαν cal girl όπως κ με την γνωστή βερονικα από Φυλής φωκαιας..
Κάνε μια περαιτέρω έρευνα..
Αν κ περίμενα να σηζυτηθει η Άντζη..με τη Βερόνικα από Φυλής τι εννοείς τυπε;;;
ξέρω σε ποια αναφέρεσαι....για την αντζυ που λες έχει χαθεί...οι φωτό της Βερόνικας σε όσες έχω δει φαίνονται τα τατου κανονικά.... μάλλον πιο παλιές που δε θα χω δει θα εννοείςΑν κ περίμενα να σηζυτηθει η Άντζη..
Αρχικά εννοώ την βερονικα που πρωτοεμφανίστηκε στο φυλης 86 η καλη με τον fool προγράμμα κ τώρα ειναι κάποιες φορες στην φωκαιας ,
Οταν δούλευε σαν cal girl σε κάποιες φωτογραφιες που αναρτουσε είχε σβημενα ολα τα τατουάζ εκτός απο το πιστόλι στο ισχύο..