oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 3.177
Καλησπέρα ξέρει κανείς που δουλεύει η Πατρίσια απο Αγ.Πέτρου και η Ρακέλ που δούλευε πιπίνου 65
?
?
Ειπαμε στην αλυσιδα Λ,Αθηνων 373.Παίδες η Δάφνη που δούλευε πριν λίγους μήνες στο Κροκεών 6 και λίγο μετά στην αλυσίδα Λεωφόρος Αθηνών 373 - Μελαντίας 50 - Λεωφόρος Συγγρού 232 (εκεί δεν την είχα δει ιδίοις όμμασι, μου το είχε πει συναγωνιστής πως συνέχισε εκεί), μπορεί να με ενημερώσει κάποιος που εργάζεται τώρα;
Ειπαμε στην αλυσιδα Λ,Αθηνων 373.
κανει καριερα κολ γκιρλ στην ελβετια,πρεπει να χει και δικια της σελιδα δεν τη θυμαμαι ομμωςΈχει πετύχει κανείς μία σαντρα που δούλευε στην αλυσίδα Αθηνών Πειραιώς desire..?
Λογικά αναφέρεσαι στη Σαντρα love..Δεν λέω γι αυτήνκανει καριερα κολ γκιρλ στην ελβετια,πρεπει να χει και δικια της σελιδα δεν τη θυμαμαι ομμως
ναι που χε παιξει και σε κατι τσοντες στον σιρινα,σε αυτην αναφερομουν,η εν λογω αλυσιδα ειναι τρομπες και εγω ψαχνω ενα απο τα στανταρακια μου σε αυτη την αλυσιδα,αλλα δεν υπαρχει πληροφορηση....Λογικά αναφέρεσαι στη Σαντρα love..Δεν λέω γι αυτήν
Αντριάννα, από Διδυμουβ18, η μικρή με το φοβερό τσιμπούκι...το εταίρο της Αλιονας;
Παιδιά θα μπορούσε κάποιος να μου πει που θα μπορούσαμε να βρούμε την Άννυ,βερονικα(φυλής 86 και Φωκαίας 25),την Ειρήνη από φυλής και την κατερινα την Σερβα με το φουλ προγραμμα