ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
κλεοβουλε πρεπει να πηγε στο ιασωνος 10 πανω η κατω
Ρε παίδες,γνωρίζει κάποιος αν..και που εργάζεται η Σαμπρίνα μια που δήλωνε τουρκάλα από Φωκαίας 27 όροφος, Αλκιβιάδου 16β...σκουρόδερμη και με επιθετικό σαλονάρισμα...τελευταία φορά που τη πέτυχα ήταν πριν μερικούς μήνες στο μεταξουργείο στο χόστελ Ιάσωνος 31..εκεί είχε κοντό μαλλί..
Μετά το χόστελ πήγε στο Ιάσωνος 10 και τις τελευταίες ημέρες είναι στο Φυλής 61-την έχω πετύχει και πρωί και απόγευμα.
Νομίζω αποσύρθηκε από το Διδυμου 27.Η Φωτεινή, η ψηλή, από Διδυμου 27, πρωινή βάρδια, ξέρει κανείς που είναι;
Έχει γραφτεί εδώ μέσα ότι σταμάτησε η ρουμάναΓεια σας παιδιά; Η Τζασμίν που δούλευε πριν λίγο καιρό στο Φυλής 64Α ξέρετε πού πήγε;
Δουλεύει σαν Άννα - Μαρία στη γερμανική αλυσίδαΚαλησπέρα ευχαριστώ εκ των προτέρων θέλω να ρωτήσω την Άννα που δούλευε Κασσάνδρας στo studio 4α ξέρουμε που είναι???
Ρίξε μια ματιά στο Ιάσονος 31 στη δεύτερη βάρδια,τελευταία φορά εκεί την είχα δει.Καλησπερα μηπως ξερει κανεις η σαντρα που δουλευε στο μεταξι στη μεγαλου αλεξανδρου πανω απο το καφενειο που εκανε ανακαινηση που δουλευει;τελος ιουλιου την πηρα τελευταια φορα και απο τοτε την ψαχνω