kzen3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 104
- Πόντοι
- 1
Παιδιά η Βαλέρια (ξανθιά) στο Αχιλλέως 48Β ,Μεταξουργείο..δουλεύει ακόμα εκεί?
Η μαιρη αγ.πετρου...
Ειναι τα απογεύματα κανονικά;
Επισης φωκ.27 η Aθηνα η πειραιωτισα
Εμφανίζεται κάπου;
πατρα ειναι ........κυκλοφορει ......50αρα ..........εχει σπασει βεβαια ....αλλα για την ηλικια της καλη ....δεν νομιζω να εξασκει το επαγγελμα.........ζει στο σπιτι της...Και αυτα στα γραφω γιατι εχω γραφειο κοντα εκει που μενει και την βλεπω.Αν εχει καποιος κάποια πληροφορία αλλά θα μου πείτε που να τη βρεις..όνομα Βίκυ αδύνατη ομορφη πολλη ξανθιά εμφανίζονταν στη πατρα στη Τσαμαδού κ Ρήγα φεραιου αλλά κ στην αιγισιλαου στο στενάκι τις χρονιές 2000-2003 ξέρουν η φίλοι μας απο πατρα ήμουν φοιτητής τότε εκεί στο πανεπιστήμιο η πρωτη μου με ξεπαρθενεψε..
Αλκαμένους 117 πρωίΠαίδες καλημέρα. Ξέρει κανείς τι απέγιναν η Ελένη από το στούντιο Φυλής104 και Ντίανα από την Γερμανική αλυσίδα;
Μια και μενεις Πατρα φιλε,μηπως εχεις υποψη σου τι απεγινε μια Μονικα μπαμπατσικη σχετικα ψηλη βυζαρου 4αρια Ρουμανα που ειχε παει Πατρα και δουλευε εκει απο Αθηνα;πατρα ειναι ........κυκλοφορει ......50αρα ..........εχει σπασει βεβαια ....αλλα για την ηλικια της καλη ....δεν νομιζω να εξασκει το επαγγελμα.........ζει στο σπιτι της...Και αυτα στα γραφω γιατι εχω γραφειο κοντα εκει που μενει και την βλεπω.
Καλημέρα συναγωνιστές και καλό μήνα:
Η μιλφ Άννα που δούλευε στην Αγία Πέτρου 7 ξανθιά με ωραίο μαυρισμένο σώμα, ξέρετε εάν παίζει πουθενά;
το 2010 μεχρι το 2013 ηταν η χρυση εποχη για το στουντιο φυλης 104,ειχε τις καλυτερες ιεροδουλες και ηταν με διαφορα το καλυτερο στουντιο.η αλικη η καλυτερη κοπελα η οποια σταματησε πια.τωρα αν ξερει καποιος που είναι η ελενη η αιγυπτια όπως λεγοταν επισης η αναστασια η ιταλιδα και η αλεξανδρα?Παίδες καλημέρα. Ξέρει κανείς τι απέγιναν η Ελένη από το στούντιο Φυλής104 και Ντίανα από την Γερμανική αλυσίδα;
Καλησπερα παιδια...
Την Ντιανα, την ξανθια GILF απο Μαγνησιας 1Α την εχει πετυχει κανεις προσφατα;
Ειχα καιρο να την επισκεφτω και γνωριζω οτι δουλευε μονο απογευματα. Πηγα χθες αλλα ηταν η Σοφια και ξεχαστηκα να ρωτησω. Αν μπορει κανεις να βοηθησει θα ημουν υποχρεος... Ευχαριστω...
Oχι αδερφε/Μια και μενεις Πατρα φιλε,μηπως εχεις υποψη σου τι απεγινε μια Μονικα μπαμπατσικη σχετικα ψηλη βυζαρου 4αρια Ρουμανα που ειχε παει Πατρα και δουλευε εκει απο Αθηνα;