Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Παιδιά ξέρει κανείς που παίζει πλέον η Ολγα η ρωσιδα νταρντανα μιλφ,σχεδον θωρηκτο, με τις βυζαρες που ηταν προσφατα Βέργας 6? ευχαριστω..
Διδύμου 16 υπόγειο πρωινή βάρδια. ¨εχει παχύνει και άλλο.

Επισκέπτης
Καλησπερα, Μια Γκαμπριελλα λιγο αληθωρη αρκετα αδυνατη που δουλευε φωκαιας στο τερμα  κατω ντελο που επιανε και πατησιων στον πανω οροφο, την θυμαστε? ξερετε που χαθηκε αυτη?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύποι μου, ψάχνω μια Άννα που δούλευε πριν από δύο εβδομάδες Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, στον πολυχώρο δεξιά εξωτερική πόρτα, αριστερή εσωτερική. Ρουμάνα μιλφ.

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
H Ντανα που δουλευε Μεγ. Αλεξανδρου στον οροφο πριν μερικες εβδομαδες, εξαφαλιστηκε παλι , την εχει δει κανεις πουθενα, εχω παει αρκετα φορές αλλα ειναι μια ρωσιδα γιαγια μαυρα χαλια

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Καλησπέρα παίδες
Η βερονικα από κολοκυνθους ξέρουμε που βρίσκεται;
Επίσης η εμιλυ από ιασωνος 1 και δίδυμο ξέρουμε που είναι;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.290
Πόντοι
2.420
Χαιρετίσματα σε όλους. Επειδή και εγώ το έχω τρέξει πίσω αλλά δεν βρίσκω άκρη θα ήθελα την βοήθεια σας. Ζητάω συγνώμη κ των προτέρων , την Αλεξάνδρα- φουρειρα που μπορώ να την βρω ?
Στη Μελαντίας ως Σάντρα. Εχει παχουλέψει πάντως :(
Δεν έχει πια το ωραίο σωματάκι που είχε κάποτε.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Η Καρολίνα η πιτσιρίκα που εργαζόταν τελευταία στα Διδύμου 20 αλλά και Αγκύρας 12 αριστερό με τη καρώ τη φουστίτσα....και η Αλίσα μια Ξανθιά ουκρανή που εργαζόταν πρωινά στο Φιλιππίδου ισόγειο..σταμάτησαν?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Η Καρολίνα επιστρέφει προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας-πάντα με την επιφύλαξη του απροοπτου.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Για το φιλο που ρώτησε για την γκαμπριελα απο φωκαιας 27 εχει καιρό να εμφανιστεί κάπου.
Ενα μέλος με μεγαλύτερη εμπειρία απο εμένα ανάφερε οτι βρίσκεται στη πατρίδα της.
Καλο κορίτσι με φιλότιμο ευγενική..

trela30

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπερα μηπως ξερει κανεις η σαντρα που δουλευε στο μεταξι στη μεγαλου αλεξανδρου πανω απο το καφενειο που εκανε ανακαινηση που δουλευει;ηταν μαζι με την μπονα  η οποια ειναι τορε ιασονος 31 χωρις την σαντρα τελος ιουλιου την πηρα τελευταια φορα και απο τοτε την ψαχνω

Lazylvr

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
Παιδες Αγνη απο πολωνια στα τελευταια της πριν την χασω δουλευε τατοιου 71. Μεγαλος ερωτας! Ξερει κανεις κατι?

Methanol

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα καμαρια να ρωτησω για μια Μαρια που δουλευε Φυλης 84Β μεχρι και αυγουστο φετος,νταρντανα μελαχρινη με μεγαλο βυζι και τατουαζ πανω απο τα βυζομπαλα,αν ξερει κανενας συναγωνιστης κατι ας στειλει ευχαριστω καλο βολη!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Βοηθάτε σύντροφοι, ευτυχώς που βρήκα αυτό καταλάθος.
Ερωτοχτυπημενος τσιμπουκόβιος φίλος μου ψάχνει τη Σοφία από μεγ. Αλεξάνδρου στο μεταξουργείο, πάνω από το καφενείο.
Ξέρει κανείς τίποτα γιατί είναι κλειστό και ετοιμάζεται να πέσει από την ακρόπολη;
Amber alert

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Βοηθάτε σύντροφοι, ευτυχώς που βρήκα αυτό καταλάθος.
Ερωτοχτυπημενος τσιμπουκόβιος φίλος μου ψάχνει τη Σοφία από μεγ. Αλεξάνδρου στο μεταξουργείο, πάνω από το καφενείο.
Ξέρει κανείς τίποτα γιατί είναι κλειστό και ετοιμάζεται να πέσει από την ακρόπολη;
Amber alert
Τώρα τελευταία εργάζεται από το πρωί (κατά τις εννιά) έως το πολύ στις δύο το μεσημέρι. Ίσως ο φίλος σου πηγαίνει αργότερα και γι αυτό δεν την βρίσκει. 

sawe1986

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες μηπως εχει καποιος ιδεα που βρισκεται η σαρα απο καρεα 30?
Ειχε ανεβει θεσσαλονικη και δουλευε σαν call girl

davai

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια... Έχω φάει τον κόσμο να βρω την Άρτεμις απο την γερμανική αλυσίδα. Έχει να εμφανσιτείστο πρόγραμμα από τέλη Αυγούστου αν θυμάμαι καλά. Ξέρει κανείς αν άλλαξε πόστο ???

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Παιδιά Καλησπέρα!μηπως ξέρετε που είναι η Μαρία Ρωσίδα ψηλή με μεγάλα βυζια από Άγκυρας 12Α;

sawe1986

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες, μηπως εχει καποιος ιδεα που ειναι η σαρα απο καρεα 30? Ηταν θεσσαλονικη σαν call girl και τωρα χαθηκαν τα χναρια της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom