openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Άντζελα ναι,το ανέφερε ο Προφέσορας στην ενημέρωσή του.
Πωλίνα,όχι ακόμη-αν και υποτίθεται θα είχε ήδη γυρίσει.
ευχαριστώ!!! good news... thanx!
Η Σιμονα απο Ρουμανια που δουλευε στη Φωκαίας 27Β ξερει κανεις που βρισκεται?
Hey guys! I'm looking for a cute Russian girl named NIKA, whom used to work some of the night shifts in the Hlia Hliou / Vouvarchi studios last year. I saw her a couple of times, and I remember she told me she was, at the time, working in a massage place in Omonia as well. I was stupid enough NOT to ask her for the address, and then, all of a sudden, she stopped working in the studios and I was never able to find her. Honestly, she was giving one of the best blowjobs in Athens.
Γεια σας παίδες, είμαι νεο μέλος αλλά παλιος επισκέπτης.
Ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτή η όμορφουλα μαυρούλα νομίζω Σακίρα ?
Την έχω πετύχει μόνο μετάξι αλλά εδώ και πολυ καιρό δεν τη βλέπω πια?
Συγνώμη αν έχει απαντηθεί, με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι.
Δεν υπάρχει Σακίρα εδώ και τόσο καιρό.
Η Μονικα η βυζαρου,η μονιμη στην απογευματινη βαρδια επι χρονια στο Αδανων κοντα στο σταθμο Λαρισης, που δε λειτουργει πια,τι απεγινε;Ειχε ακουστει οτι μετα το Αδανων δουλεψε για πολυ λιγο σε καποια αλλα σπιτια και αμεσως μετα πηγε για δουλεια στη Πατρα.Δεν ξανακουστηκε τιποτα γι αυτην.Οπως για την Αννα απο Εξηκιου 20 και Λινα με τα γυαλακια απο Ιουλιανου,ολες στην απογευματινη βαρδια.
Αν εσυ εισαι τσιμπημενος με την Ρομινα εγω ειμαι τρελα τσιμπημενος με την Τζουλι απο το στουντιο φυλης 104. Αληθεια εχουμε τιποτε νεοτερο για την κοπελα τη εχει απογινει. Ειμαι ακομη σε θεση να παω και στην Ρωσια για να την βρω. Μιλαμε ευχαριστηθηκα γυναικα στην αγκαλια μου.
Ξερουμε κατι για Ευα απο Ευνειδων; Ειχε παιξει Κων/Πολεως για λιγο αλλα μετα τα χναρια της χαθηκαν..